Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Dystopisk seksualitet og ungdomsarbeidslediget

Dystopisk og ironisk kronikk i DB har løsning på ungdomsarbeidsledighet. Samtidig vil interessegrupper tilintetgjøre løsningen som kronikken skisserer.

Den utøvende makten strever forgjeves med dette samfunnsoppdraget og ungdomsarbeidsledigheten stiger.

Med dystopiske og ironiske briller på foreslår jeg derfor at arbeidsledig ungdom gis hurtigopplæring og uteksamineres som moralpolitipionerer. Med mandat til å bekjempe umoral. I stedet for å oppfordre arbeidsledig ungdom til prostitusjon motiveres ungdommen til bekjempelse av umoral.

Ordensmakten får da mange ungdommer som kan patruljere det offentlige rom og spane og overvåke private rom. Vakre jenter kan utøve provokasjon iført høye hæler og utfordrende antrekk istedet for å tilfredsstille torsker.

Og alle kvinner som ankommer Gardermoen fra Kenya og Jamaica fotograferes og legges ut på sosiale medier slik at almenheten kan se om det foreligger aktverdige grunner for reisen.

Foreligger det ikke aktverdige grunner for reisen bøtelegges kvinnene og så varsles arbeidsgiver.

Særskilt motivert og skikket ungdom opplæres som stormtropper og overtar i sluttfasen av etterforskningen for å pågripe kriminelle på fersk gjerning og sikre spor etter samleie.

Seksuell omgang mot vederlag er i dag ulovlig og grensene er uklare. Derfor skal spesielt klartenkte ungdommer danne nemnder hvor søknader om seksuelt samkvem sendes på SMS. Alle relevante fakta må framlegges slik at nemnda kan avgjøre om der foreligger ekte kåtskap eller ulovlig vederlag.

Samtidig som dystopien min reduserer ungdomsarbeidsledigheten bekjempes prostitusjon og umoral.

1
0 svar

Bli den første til å svare.

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

Lignende temaer

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...