Aktuelt

stabeis

Toska tilbake i fengsel

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/krim/david-toska-moette-nokas-doemt-paa-restaurant-sendt-tilbake-til-soning-i-lukket-fengsel/a/23763006/

hvor han hører hjemme. Det er bare å synd at det koster så mye penger å oppbevare dritten innenfor murene, så de burde funnet billigere løsninger for oppbevaringen, som for eksempel å leie billige fangehull i Sibir eller andre billige deler av verden, for det er fullt mulig..

1
132 svar

Skjønner ikke hvorfor de slapp han løs i utgangspunktet.

Bra han er tilbake i buret.

2
stabeis En del livsfarlige kriminelle søppelindivider som Toska burde vært fjernet fra samfunnet permanent og da er det på sin plass og velge absolutt billigste løsning. Bare tull å bruke...

Vi skal behandle våre fanger, uansett forbrytelse, på en anstendig måte. Det er på slike prinsipper en sivilisert og moderne rettsstat er bygget.

Hvis du ikke liker det, finnes det nok av barbariske land i Midtøsten som sikkert har behov for litt norsk arbeidskraft. Eller så kan du prøve å stifte et parti som har som mål å sende Norge tilbake til en juridisk middelalder. Jeg tviler på at du får så mange stemmer, men det er din fulle rett å prøve!

2
jeangabin Toska er en flott fyr. Flere burde være som ham.

Flere burde være som ham.

Langt bedre om du hadde tatt til orde for alternative straffer. For ikke helt sikkert at Toska eller andre som sitter inne i mange år blir særlig hyggeligere.

Kanskje noen dager i gapestokken kan virke avskrekkende? Gjerne noen rapp med en effektiv pisk! I stedet for å huse tullinger og andre idioter i år etter år.

2
stabeis En del livsfarlige kriminelle søppelindivider som Toska burde vært fjernet fra samfunnet permanent og da er det på sin plass og velge absolutt billigste løsning. Bare tull å bruke...

din oppførsel står overhode ikke til troende , håper flest mulige tar avstand fra din holdning ovenfor andre personer som ikke har gjort deg noe . her er det du som er " søple " pr uttalelse og ikke vedkommende du omtaler ved navn .. Skam deg !

2
ynnory [sitat…] Kan det hende at andre straffemetoder er mer effektive? Billigere også..... Hvorfor låse seg fast til fengselsstraff? Slipp fangene løs, det er høst!

Fengsel er svært lite effektivt annet enn å holde fangene unna samfunnet den tiden de sitter inne. Noen må sperres ute av fellesskapet, men det gjelder de færreste.

Tanken om at de har gjort opp for seg mener jeg er feil. Man gjør ikke opp for seg ved å sitte inne til 1 000 000 i året, mens offeret kanskje sitter hjemme sykemeldt.

Jeg synes ikke man skal slippe fangene løs. Men de skal ta konsekvensen av sine handlinger. Fengsel er den mest praktiske ordningen for å slippe noe ansvar.

2
dd12 [sitat…] Uten at jeg husker kilden så har jeg også lest at dødsstraff i USA er sykt dyrt. Mye dyrene enn å ha de i fengsel resten av livet. Jeg er fortsatt for dødsstraff, men det...

http://www.deathpenaltyinfo.org/documents/FactSheet.pdf

Her er ett fact sheet vedrørende døds-straff i USA , det viser iallfall at argumentet om dødsstraff for å slippe mange års fengselskostnader ikke holder mål .

argumentet preventiv effekt er iflg dette fakta dokumentet heller ikke overbevisende , mildt sagt .

2

som for eksempel å leie billige fangehull i Sibir eller andre billige deler av verden, for det er fullt mulig..

Vi har heldigvis kommet oss noen steg videre fra Stalins dystopiske samfunnsvisjoner.

1

Det er bare å synd at det koster så mye penger å oppbevare dritten innenfor murene, så de burde funnet billigere løsninger for oppbevaringen, som for eksempel å leie billige fangehull i Sibir eller andre billige deler av verden, for det er fullt mulig..

La de få samme behandlig som gamle på sykehjem, enkel mat, minimale fritidssysler, minimale muligheter til lufteturer osv - Hadde spart mye da.

1

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/krim/david-toska-moette-nokas-doemt-paa-restaurant-sendt-tilbake-til-soning-i-lukket-fengsel/a/23763006/

"Statsadvokaten hadde da tatt ut tiltalte mot ham fordi påtalemyndigheten mente han hadde brutt minst to vilkår som fulgte prøveløslatelsen etter forvaringsdommen:

• Han skal ikke ha kontakt med personer han vet eller bør vite er kriminelle.

• Han skal ikke ha kontakt med noen av de andre i Nokas-ranslaget eller deres familier."

Han har sikkert bare kriminell venner. :) Jeg hadde pakket kofferten og dratt fra landet. Men pengene er gjerne borte, og ...mulig han ikke får forlate landet heller?

1
ynnory [sitat…] Langt bedre om du hadde tatt til orde for alternative straffer. For ikke helt sikkert at Toska eller andre som sitter inne i mange år blir særlig hyggeligere. Kanskje noen...

Slapp av, ynnory. Det var en spøk. Du er så lettlurt :)

Jeg har ingen mening om toska, egentlig. Han interesserer meg ikke noe særlig.

Jeg har faktisk heiet på molde på en tilkamp i tromsø. Har aldri fått så mye kjeft før. Øyvind leonardsen spilte så bra, synes jeg

1

Lignende innlegg

Aktuelt silas Siste svar

Sabotasje av Nord Stream 1 og 2?

"Sjöfartsverket har advart fartøy som ligger i nærheten av ledningen om lekkasjen. Nord Stream AG sier de «aldri tidligere har sett» slike skader." "– Ødeleggelsene som skjedde i løpet av en dag på tr...
Bilde

Gassrørledningen Nord Stream 1 lekker både i svensk og dansk farvann

Sjöfartsverket har advart fartøy som ligger i nærheten av ledningen om lekkasjen. Nord Stream AG sier de «aldri tidligere har sett» slike skader.


Bilde e24.no
1
35 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Nordsjøen neste!

Lille Napoleon har øvelse i Østersjøen. De åpner en ny rørforbindelse fra Norge til Polen. Noen som tror at Russland ikke vil hevne seg i Nordsjøen når de får ødelagt sine rør i Østersjøen. Så send d...
2
22 svar
Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Sånn blir det når en bonde skal styre . . . . .

Sånn blir det når en bonde skal styre både skatt og finans, han har neppe peiling / kunnskap om noen av delene. Bønder betaler jo ikke mye skatt, de får for det meste subsidier. Og kalkulatoren til Ve...
Bilde

Smalt til mot Vedum: – 26.000 nordmenn tapte sparepengene sine

Finansminister Trygve Slagsvold Vedum vil tredoble skatten for fiskerinæringen og hisser opp en hel næring.


Bilde www.msn.com
2
4 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Art 5 burde vært aktivisert.

Om Danmark mener det er terror så skal art 5 aktiviseres. Det er Danmark som har tatt kontroll på sabotasje. Derfor kan vesten gå til atomkrig med bakgrunn i sabotasje på russisk gassrør. Heia Biden.
1
14 svar
Aktuelt vif_support Siste svar

Equinor

Igjen er det kommet forslag om å selge melkekua for kjøttvekta. Denne gang fra en fyr fra handelshøyskolen. Selvfølgelig under 'dekke' av det grønne skifte... https://www.aftenposten.no/meninger/kroni...
1
18 svar
Laster...