Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Slutten for Christiania?

To betjente, pluss en sivilist er i aften rammet av skudd i fristaden Christiania. Den ene betjenten ble skudt i hodet.

Informasjonen hittil er litt sparsommelig, så hva som er på gang er usikkert. Men når kriminelle individ inne i fristaden setter igang å krige mot politiet har de nok sørget for enda et argument for nedleggelse av området.

Man får bare håpe at disse selv-lobotomerte typene får fortsette å bli der hvor de er, det er ikke spesielt festlig å ha de over hele resten av byen slik som i gamle dager.

1
294 svar

294 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

NiceViking

Rydd unna disse junkiene. Gjør som filipinene mat dem til fiskene

2

Mr.Daddycool

Det som forbauser meg er hvor rause og hvor stor omsorg man viser for disse kriminelle, men hvor langt man driter i ofrene for deres handlinger, mennesker som tror de er gode når de verner om ondskapen, og lar den herje fritt i samfunnet. Det forundrer meg at de er så naive og lar seg påvirke av klynkingen til disse individene. Mens dør det millioner av uskyldige mennesker verden over hver eneste dag fra disse demonene sine handlinger. Mennesker er pill råtne.

1

milfern

Mens dør det millioner av uskyldige mennesker verden over hver eneste dag fra disse demonene sine handlinger

Feil. Det dør ca 140.000 mennesker pr dag av ulike årsaker.

1

12tribe

demonene

De verste demonene er de som setter seg til doms over og begrenser andre menneskers frihet.

1

tinnyme

Det som forbauser meg er hvor rause og hvor stor omsorg man viser for disse kriminelle, men hvor langt man driter i ofrene for deres handlinger, mennesker som tror de er gode når de verner om ondskapen, og lar den herje fritt i samfunnet. Det forundrer meg at de er så naive og lar seg påvirke av klynkingen til disse individene

Det har vel mest med at politi og samfunn ellers ikke helt har funnet ut av hvor det skal oppbevare junkier og annet rask.

Ikke kan de jobbe og ikke kan de bo sammen med andre, dermed blir det spesialløsninger som ikke er helt billige. Det virker nok urettferdig overfor en del andre med behov for omsorg, men vi vil vel ikke ha et samfunn der de ligger i gatene heller?

1

sanila

Om man har store aktive traumer, vil hasj kunne frembringe en psykose tilstand, i det den nedbryter forsvaret alle oppbygger rundt slikt.

I tillegg til at en del ungdommer i dag er mer sensitive ( her i den positive form. ) , Å dermed også mer følsomme for påvirkning fra ulike stoffer.

2

0gg0

Hasj er helt klart vanedannende. All rus man synes er digg er vanedannende. Det er ganske utrolig at dette diskuteres.

Forskning viser også dette. Men at det tar liv er tøv. Det samme med at det nødvendigvis fører til hardere stoffer. Langt derifra faktisk.

2

Kul_Djevel

Hasj er helt klart vanedannende. All rus man synes er digg er vanedannende. Det er ganske utrolig at dette diskuteres.

Forklar nærmere?

Jeg røyket da hasj under studietiden. Nå røyker jeg en gang hvert annet år eller noe.

Så hvorfor røyker jeg ikke hasj hver dag siden det var så vanedannende?

1

0gg0

Så hvorfor røyker jeg ikke hasj hver dag siden det var så vanedannende?

At det er vanedannende betyr ikke at alle som prøver det vil røyke hver dag. Det finnes grader av dette også. Hasj er langt fra den verste i klassen for å si det sånn.

1

paracet9

Forskning viser også dette. Men at det tar liv er tøv. Det samme med at det nødvendigvis fører til hardere stoffer. Langt derifra faktisk.

Etter inntak av cannabis kan man oppleve hallusinasjoner (sansebedrag), via syn, hørsel, berøring og/eller lukt. Disse sansebedragene inntreffer forholdsvis sjelden. Hvorvidt man er klar over at slike hallusinasjoner ikke er virkelige eller ikke, kan variere, og sistnevnte kan da vanskelig skilles fra hallusinasjoner som er typiske ved psykose.

Så mye som 35 prosent av de som bruker cannabis jevnlig, får problemer med å slutte på grunn av abstinensplager (plager ved avvenning). Abstinenssymptomene ved avvenning består vanligvis av irritabilitet, aggressivitet, søvnløshet, rastløshet, angst, nedstemthet, skjelvinger og diaré. Det er også vist at cannabisbruk kan medføre toleranseutvikling (behov for større doser for å oppleve samme rusfølelse).

Bilkjøring er farlig etter inntak av cannabis, også betjening av maskiner generelt.

1

12tribe

Hele dette innlegget er fra begynnelse til slutt er sannsynligvis det største vrøvlet og et av de innleggene med minst rot i virkeligheten jeg har lest her inne, og det sier ikke så lite.. Hvor har du dette fra? En brosjyre fra 1962??

2

TheJedi

Problemet slik jeg ser det er at hasjrøkere- og -selgere er avhengig av produsenter og distribusjonsnett som og driver med mye annen kriminalitet, som tyngre stoffer, menneskesmugling osv. Bare det at hasjselgeren hadde et skytevåpen tilgjengelig og var villig til å skyte mot politi burde være tilstrekkelig til å stemple fyren som kriminell. Så problemet er ikke kun at hasj er, eller er ikke, skadelig for brukeren, men at der følger med så mange andre bikriminalitet at vareporteføljen fra Marokko og hit må anses å ha tatt andre krinielle omveier. At hasj i bl.a. Marokko og Afghanistan også presser ut matvareproduksjonen fordi den er mer inntektsvillig enn mat ser ut til å gå brukeren hus forbi. Brukeren er således med på å opprettholde en kriminalitet og holde ned matvareproduksjon i produksjonslandene. Men det bryr nok ikke brukeren stort.

Jeg kunne gjerne vært med på å avkriminalisere all type narkotika. Men så lenge det er hardbarkede kriminelle som driver med dette og de i tillegg driver med annen kriminalitet som trafficing og prostitusjon så har jeg et meget ambivalent forhold til hasj...

2

Lignende temaer

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...