En æra er dessverre over. 2. desember stenger VGD.no. Mer info.

Aktuelt

jeangabin

nrk mann homofil

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/noman-mubashir-sto-frem-som-homofil-faar-massiv-stoette-paa-facebook/a/23784555/

Noman mubashir sto fram som homofil i vg i går, og får nå massiv støtte på facebook. Men jeg trodde alle visste at han var homofil? Jeg husker da jeg så ham reise til pakistan i den tv serien, at han tør som homo, tenkte jeg.

Det er ikke fordi han ser homo ut, men fordi jeg ble fortalt at han var det for evigheter siden. Javel, sa jeg, og så tenkte jeg ikke noe mer over det før jeg nå ser ham på forsiden av vg.

Han er jo en kjekk kar, men jeg regner med at han kan få litt bråk blant de andre pakistanerne.

Vel, nå kan han og tooji gå på byen sammen :)

Men kanskje ikke. Jeg synes han burde la hele problematikken ligge, og heller lage noen tv programmer. Det er han jo flink til. Det er jo forskjell på å være homo, og å bli kjent som aktivist. Han vil vel heller bli husket som en god programleder enn som homoaktivist.

1
34 svar
Hyrro [sitat…] Det er akkurat det som gjelder alle oss som ikke er homo. lesbe, transe eller hva det nå måtte være. Tenk om vi hadde gått i tog for å demonstrere at vi er hetro og at det...

Men nå er plutselig dette mangfold omgjort til en felles gruppe konsentrert om hvem de øsnker å dele seng med. Jeg lukter at tidligere redsel og avsky hos enkelte plutselig har tatt motsatt retning, for det å vise overivrig toleranse, mens det ukjente og skremmende likevel ligger og ulmer i bakhodet.

Amen. Jeg opplever at man nærmest blir skjelt ut som homofob og fullstendig nazi dersom man ikke applauderer og er over seg av begeistring hver gang noen "kommer ut". Jeg personlig bryr meg svært lite om hva folk driver med under sin egen dyne, men må innrømme at dette at homofile og andre filer demonstrativt må bære sin legning som en høyt hevet fane ikke gjør meg spesielt vennlig innstilt. Det virker i det hele tatt veldig snevert å skape sin identitet nesten utelukkende på bakgrunn av seksuelle preferanser. Jeg har ikke noe problem med å si at jeg synes det de driver med omtrent er like naturlig som at det skulle begynne å regne oppover. men et poeng som mange synes å ha problemer med å forstå, er at det er fullt mulig å akseptere noe samtidig som man ikke liker det. Det ser man jo i andre diskusjoner bl.a her. Det er enkelte som er sterkt opptatt av å forby alt de selv ikke liker. Det er allikevel et viktig poeng at homofili aldri har vært og aldri vil bli det samme som hetrofili. De må gjerne homse i vei av hjertets og andre organers lyst, men det er nå en gang slik at to menn eller to kvinner ikke er laget slik at de kan få barn sammen. Det er riktignok et sørgelig faktum at vi er i ferd med å kutte siste fortøyning til vår naturlige tilstand, men dette er en utvikling alle oppegående mennesker bør kjempe i mot med nebb og klør. Surrogati, kjønnskifte osv er å redusere mennesket til et tomt skall av kjøtt og blod, en biologisk maskin.

3

Det er ikkje nett noko bombe at han er homofil, men eg visste det ikkje. Mange feminine menn som ikkje er homofile.

Sikkert godt for han å stå fram, endelig, i moden alder.

Dessverre potensielt litt farlig.

2

Jeg kan i alle fall, selv etter kongens tale, slå fast at jeg fremdeles er heterofil.

2

"Stå fram" - ja, han nevnte det i en Facebook-melding. I de fleste "opplyste" kretser i hovedstaden har jo dette vært kjent nesten siden han kom på skjermen.

Forstår ikke alltid viktigheten av å "stå fram", men ser at homobevegelsen kaster seg over ham og hyller han.

I 2016 skulle det være unødvendig og alle skulle få leve livene sine som de vil, uten at man nødvendigvis er nødt til å annonsere sin seksuelle legning for all verden.

2

Han vil vel heller bli husket som en god programleder enn som homoaktivist.

Det er akkurat det som gjelder alle oss som ikke er homo. lesbe, transe eller hva det nå måtte være. Tenk om vi hadde gått i tog for å demonstrere at vi er hetro og at det ville gitt oss en plass på kjendislista?

Det å stå fram som annerledes, er nå blitt en form for kjendiseri, og jeg undres om det ikke er på vei til å gå over breddene. Det å få leve ut sin seksualitet er en menneskerett og de land som straffer slike må det reageres mot, men retten til å gå i tog, er ikke det samme.

Jeg har aldri hørt noen av disse pukke på retten til å gå i tog eller ønske å gjøre det. og jeg har kjent mange av dem i mange år. For meg er de gode venner, intelligente, drittsekker, vakre, stygge, late, arbeidsomme, intellektuelle, høyre, venstre - og hva de gjør i senga har vært helt uvesentlig.

Men nå er plutselig dette mangfold omgjort til en felles gruppe konsentrert om hvem de øsnker å dele seng med. Jeg lukter at tidligere redsel og avsky hos enkelte plutselig har tatt motsatt retning, for det å vise overivrig toleranse, mens det ukjente og skremmende likevel ligger og ulmer i bakhodet.

2
Wellewinhio [sitat…] Noe vi pretty much er. Ingen sjel her i gården. Og hvordan kan du påstå at det ikke er "naturlig" når man i de veldig mange andre raser finner homofili. Er disse dyrene da...

r. Ingen sjel her i gården. Og hvordan kan du påstå at det ikke er "naturlig" når man i de veldig mange andre raser finner homofili. Er disse dyrene da unaturlig?

Dette med at "dyr er også homofile" er selvfølgelig bare bull noen har funnet på for å normalisere det unormale. Dyr har ikke "seksualitet" på samme måte som oss mennesker. De puler for for forplantning eller dominans og hiarki innad i flokken. Så når et hanndyr "rir" et annet, er det ikke et uttrykk for "homofil kjærlighet" men for et signal om at "jeg er større og sterkere enn deg, derfor kan jeg rævpule deg når jeg vil og ikke glem det".

2

Han sier jo selv at han har vært åpen homofil lenge og at det har vært kjent i medienorge, men at dette er første gangen han snakker åpent om det til hele landet. Så de rundt ham har visst det, men han har ikke villet stå fram med det i media.

1
deleted3041664 Det er ikkje nett noko bombe at han er homofil, men eg visste det ikkje. Mange feminine menn som ikkje er homofile. Sikkert godt for han å stå fram, endelig, i moden alder. Dessver...

Så feminin er han da ikke? Nei, jeg ville heller ikke visst noe før noen sa det til meg. Hvor de hadde hørt det vet jeg ikke. Han har kanskje vært litt på london pub?

Vel, jeg har ikke spredt det videre, og nå spiller det ingen rolle. Kanskje de bare gjettet fordi de syntes han virket homo? Ja, han sier jo selv han har vært åpen, som defarge sier.

Det er ikke så farlig for ham. De som kjenner ham visste det nok. Det er jo de troende som er litt skumle. Men jeg tror tooji fikk være i fred?

1

"Det er ikke så farlig for ham. De som kjenner ham visste det nok. Det er jo de troende som er litt skumle. Men jeg tror tooji fikk være i fred?"

Enn så lenge. La oss håpe det fortsetter.

Tooji er jo litt provoserende homofil i tillegg.

1

Det er ikke fordi han ser homo ut, men fordi jeg ble fortalt at han var det for evigheter siden. Javel, sa jeg, og så tenkte jeg ikke noe mer over det før jeg nå ser ham på forsiden av vg.

Jeg har sett han i mange tv-program. På nrk og annet. I årevis. Først og fremst har jeg tenkt at han er alt for korrekt. Kjedelig på tv. Han er jo ikke et forbilde, sånn sett. Tanken om at han må være homo har nok streifet meg, eller heller usexy type.

1
deleted3041664 "Det er ikke så farlig for ham. De som kjenner ham visste det nok. Det er jo de troende som er litt skumle. Men jeg tror tooji fikk være i fred?" Enn så lenge. La oss håpe det fort...

Men jeg tror tooji fikk være i fred?"

Det iranske mijøet er vel ikke så stort. Verre med pakistanere, tyrkere og somaliere. Dessuten så er vel de fleste iranere i vesten de som rømte fra Khomeini, så de er av den mer sekulære arten. Pluss deres etterkommere selvsagt.

1

Jeg visste ikke det. Men det er opp til enhver hva de velger å publisere. Jeg trenger ikke 'forbilder', så dette gjør ingenting for meg. Og ja, jeg har homofile venner. At homofile risikerer mer hets og trusler må vi bekjempe. Så jeg håper han slipper mye av truslene. Ellers må det anmeldes med en gang.

1
DrSchwei "Stå fram" - ja, han nevnte det i en Facebook-melding. I de fleste "opplyste" kretser i hovedstaden har jo dette vært kjent nesten siden han kom på skjermen. Forstår ikke alltid vi...

I 2016 skulle det være unødvendig og alle skulle få leve livene sine som de vil, uten at man nødvendigvis er nødt til å annonsere sin seksuelle legning for all verden.

Nyhet er det når en person som har stått frem som homofil plutselig finner ut at han liker kvinner best likevel og skal ut av skapet for andre gang igjen og stå frem som heterofil :)

Da tipper jeg vedkommende får hele homomiljøet mot seg.

Det har faktisk skjedd også at folk som har vært litt for å raske med å definere seg som homo plutselig ble forelsket i en kvinne :)

1

Jeg liker han enda bedre. En homofil som ikke har behov for å brette ut sitt personlige liv til det fulle. Lev et vanlig liv selv om man er skeiv.

1

Kongen vår sier det bra;

Hvis noen kødder med Noman Mubashir, så kødder de med han her.

Hilsen dude med egen hær

1

Eneste som er trist i denne sammenhengen er at det faktisk skal være nødvendig å måtte presisere legningen sin. Det burde være en ikkesak. Jeg vet iallefall at for min del bryr jeg meg ikke et sekund hvilken (lovlig) legning folk har.

1
deleted3041664 "Det er ikke så farlig for ham. De som kjenner ham visste det nok. Det er jo de troende som er litt skumle. Men jeg tror tooji fikk være i fred?" Enn så lenge. La oss håpe det fort...

provoserende homofil

Provoserende homofil var uttrykket jeg har lett etter, hva de driver med sexuelt får være deres sak men hvorfor skal homofile demonstrere det så provoserende.

Mitt inntrykk er at minst femti prosent av de som er i NRK er homofile.

1

Men jeg trodde alle visste at han var homofil?

Det var ikke noe nytt for meg heller - og har aldri hatt med han å gjøre. Må ha vært nevnt i media før.

1
12tribe [sitat…] Amen. Jeg opplever at man nærmest blir skjelt ut som homofob og fullstendig nazi dersom man ikke applauderer og er over seg av begeistring hver gang noen "kommer ut". Jeg...

et tomt skall av kjøtt og blod, en biologisk maskin.

Noe vi pretty much er. Ingen sjel her i gården. Og hvordan kan du påstå at det ikke er "naturlig" når man i de veldig mange andre raser finner homofili. Er disse dyrene da unaturlig? Liker ikke at noen skal gå rundt å si at de har en fasit på hva som er "naturlig" eller ikke.

Over til trådstarters tema så må jeg innrømme at dette bryr meg midt i brunøyet. Akkurat at en muslim står frem som homofil kan jeg se for meg ha positive langsiktige ringvirkninger i det miljøet, men personlig, som heterofil, ateist, og født og oppvokst i Norge, så er ikke dette av stor interesse. Dessverre virker det å ha gått inflasjon i "kjendiser" som står frem med diverse personlige opplysninger, og da først og fremst som homoseksuelle, så da fremstår også dette kun som et populistisk utsagn for å få flere likes på Facebook.

1

homofil

Rundt regnet 3000 jobber i NRK. Skal vi anslå at ca halvparten er menn. Så at det finnes noen homofile er vel ikke direkte oppsiktsvekkende.

Er i grunnen ikke så veldig interessert i hver enkelts sexuelle legning...

Men greit om de har noe å bidra med for å gjøre NRK bedre.

1
deleted3041664 Det er ikkje nett noko bombe at han er homofil, men eg visste det ikkje. Mange feminine menn som ikkje er homofile. Sikkert godt for han å stå fram, endelig, i moden alder. Dessver...

Sikkert godt for han å stå fram, endelig, i moden alder.

Det ryktes jo endel om dette rundt om, bla. om en av våre skikjørere. Hørte dette for lenge siden(som sikkert mange andre har hørt), og nå igjen for ikke så lenge siden.

Historien er at han vil komme ut av skapet etter karrièren er over fordi han taper for mye sponsorkroner om han står fram.

Hvis denne historien stemmer, er det ikke litt feigt ?

1
Wellewinhio [sitat…] Noe vi pretty much er. Ingen sjel her i gården. Og hvordan kan du påstå at det ikke er "naturlig" når man i de veldig mange andre raser finner homofili. Er disse dyrene da...

Ingen sjel her i gården.

Snakk for deg sjæl. Selv så synes jeg det er fantastisk at vi mennesker er i stand til å lage musikk, poesi, litteratur osv,osv.. Alt sammen ting som for meg beviser at vi er noe langt mer enn bare en biologisk maskin. Det virker som en kjedelig eksistens å være en sjelløs robot, men deg om det.

1

Lignende innlegg

Aktuelt juppi Siste svar

Pinnekjøtt er oppskrytt.

I butikken ligger det nå hauger med Pinnekjøtt og de har startet reklamen alt i november. Hvem spiser det? Hvor mye kastes etter jul fra butikkene? Med de dyre prisene er det ikke rart folk ikke kjøpe...
1
8 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

1000 drept i brann siden år 2000

Det ikke det glupeste en kan gjøre å bygge hus i tre. Det er for brennbart til å være trygt byggematerialer. Det bør også bli forandring på brannmeldere som brukes. De bør ha både faststrøm 230 V og...
1
4 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Heia arabiske land

Man kan ikke noe annet enn å glede seg over arabiske lands fremgangen i fotball. Fotball er verdens største idrett. Det er morsomt når vi ser hva tribunejubel betyr. Og hvilken revansj for vestlige hy...
1
3 svar

En stolt regjering . . . . ?

Jeg må si at jeg aldri har hørt så mye pissprat fra en politiker, som fra Mjøs Persen når hun snakket seg bort hos Fredrik Solvang (eller Skavlan som Hansson fra MDG kalte ham). Men jeg regner med at...
Bilde

Matkøene eser ut i Norge: Vil presse Støre

Matkøene vokser over hele landet. – Ingen skal være i tvil om at det er det vi er mest opptatt av når vi forhandler budsjett, sier SV-lederen.


Bilde www.msn.com
1
4 svar
Politikk - Norsk frode57 Siste svar

Ekstrem Fredric Hauge

Det var en ekstrem Fredric Hauge og Bellona som aksjonerte mot bedrifter i Norge. Det husker de av oss som er gamle nok. Hva har skjedd? Kanskje kjøpt og betalt? Og aksjonene på Munch museet og Vigela...
1
3 svar
Aktuelt nostalgikern Siste svar

Lesestoff for Norges Bank..

Sentralbanksjefen har uttalt at også den siste renteøkningen er noe som egentlig er/blir uproblematisk for "folk flest"... Så nye økninger er varslet i desember. Det er visst et slags "press" der ute...
1
5 svar
Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

En upopulær regjering . . . . .

I linken står det bl.a,: "Det medfører høye energipriser, flyktningstrøm og det medfører høye matvarepriser. Dette rammer alle sammen. Men det rammer mest de som har minst fra før. Det er regjeringen...
Bilde

En upopulær regjering får nok en utfordring i fanget: — Dette rammer alle sammen

Møter 2023 med at flere nordmenn sliter med å få endene til å møtes, samtidig som det ventes en stor flyktningstrøm.


Bilde www.msn.com
1
3 svar
Laster...