Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Greit nok at det finnes mange rare folk som gjøre rare ting, men det skjer jo også mye rart i domstolene. Nå er en 70 år gammel mann dømt for blotting. Det eneste problemet er at han ikke har blottet seg i ordets rette forstand, men har vist frem en gummipenis gjennom vinduet innenfor sitt eget hus.

http://www.adressa.no/nyheter/trondheim/2016/09/12/D%C3%B8mt-for-blotting-med-gummipenis-ved-lekeplass-13316976.ece

Han får altså 18 dagers ubetinget fengsel for å ha viftet med en gummipenis i sitt eget hjem. Problemet hans er jo at angivelig en jente hadde sett dette fra en lekeplass i nærheten av mannens bosted.

Jeg visste ikke engang at det var ulovlig å vifte med gummipeniser i sitt eget hjem. Jada, det hele virker kanskje noe spesielt, men straffbart?

Hva mener dere?

2
410 svar

410 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Vigilius_Osloensis

dersom du står I et vindu og framviser seksualisert oppførsel, er det klart lovstridig, særlig ovenfor barn. "kul_djevel" har forsøkt over tid å få det til "intet straffbart". det er IKKE greit. personen bør forklare seg, I anstendightetens navn, eller forsvinne herfra, "kul_djevel", vi har ikke glemt hva du har skrevet.

2

Kul_Djevel

"kul_djevel", vi har ikke glemt hva du har skrevet.

Så bra. Kvitter du deg med vrangforestillingene i tillegg, så kan dette bli helt konge.

1

0gg0

konge

Skål :)

1

_roffe_

Det et ganske sikkert at denne gummipenisen til 70åringen har ihvertfall tennet en haug ned debattanter i denne tråden. I alle aldre, kjønn og seksuelle preferanser.

2

sanila

E

1

Vigilius_Osloensis

Etikk og moral er det som I sum blir til samfunn. og du sier at det kan bøyes og tøyes på. da har vi forstått hva du er. gi en god klem til mannen der borte. ikke fra meg, ikke fra oss- men fra deg.

2

ErnestDefarge

Sett deg nå inn i saken istedenfor å gjenta de kjedelige "du hater rettssikkerhets"-greiene dine. Han ble ikke dømt for blotting. Han ble dømt for Seksuelt krenkende atferd mv. overfor barn under 16 år.

Dettr sa han seg skyldig i. Det var derfor han ble dømt. Fordi han erkjente seg skyldig. Tiltalen beskrev blotting. Retten kom fram til at dette ikke kunne bevises, men at det tiltalte erkjente likevel var like ille siden gummipenisen var så naturtro og ble holdt på et sted som gjorde det naturlig for jenta å tro at det var en ekte penis.

Og din framstilling av saken er uriktig. Han gikk ikke rundt og viftet med den for seg selv da en frekk jente sniktitten og så den. Han visste at jenta var der og viftet med den slik at hun skulle se den. Sannsynligvis ønsket han også at hun skulle tro den var ekte. Siden han erkjente seg skyldig.

2

Kul_Djevel

Dettr sa han seg skyldig i

Nei, han seg seg ikke skyldig. Dette var ikke en tilståelsessak. Han ble dømt og valgte å ikke anke saken videre.

Sett deg inn i saken før du uttaler deg.

Så det er din fremstilling som er uriktig. Men jeg forventer ikke så mye av en som hater rettssikkerhet. Faktisk ikke.

1

ynnory

Han får altså 18 dagers ubetinget fengsel

Noe strengt, tenker jeg. På linje med fyllekjøring. Kanskje ville det klart seg med 1 dags betinget fengsel.

2

Kul_Djevel

. Kanskje ville det klart seg med 1 dags betinget fengsel.

Hvorfor skal han i det hele tatt straffes for å ikke gjør noe galt? Alt han har gjort er å vifte med en gummiting i sitt eget hjem. Ingen offer. Ingen ble skadet osv.

Hva hvis du viften med fjernkontrollen i ditt eget hjem og en nysgjerrig nabo brøt ditt privatliv ved å kikke inn viduet og trodde fjernkontrollen du viftet med var en penis. Burde du straffes med fengsel for dette?

1

Lignende temaer

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...