Jeg slutter på vgd med dette.

Dette produkt selges på grunn av flour, resten er dritt og ødelegger også den naturlige flora i munnen. Fine farger da,

Apotekene har egne merker med flor, mange selger de ikke. Men de kan bestilles hjem. De koster en brøkdel av dette listerine produkt. Billigere er det også.

Flour er så temmelig overvurdert og ødelegger mer en det gavner. Det er så en annen diskusjon.

Dere vant, men jeg vant mer.

2

Et spørsmål: Gjelder dette kun for Listerine Total Care, eller andre typer Listerine også?

Tannlegen min advarte allerede for tre år siden mot unødvendigheten av munnskyllevann. En del av dem (deriblant Listerine) bidrar bare til missfarging av tennene.

1

Kan man ta dette munnskyllevannet etter bruk av annen fluor, eller bør man ta det før en tannpuss?

Som Listerinebruker i en del år må jeg si at jeg ble veldig skeptisk til det jeg leste i dag, selv om jeg bruker en annen type enn den som er nevnt.

Som jeg har skjønt det gjelder det den typen som er spesifikt nevnt, da det er den med lavest fluorinnhold.

Forøvrig ble jeg Listerinebruker etter å ha fått masse prøveflasker med dette fra en tidligere kollega på jobben, som igjen hadde fått det via sin tannlegekone.

1

Hmf!

Liker også Listerine. Lilla, sterk!

Man får vel gå i barndommen og gå tilbake til gode, gamle Vademecum, da, og håpe det ikke blir fali det, også.

1

Skal bruke listerine grønn ut den flasken jeg har. Synes den gir veldig frisk pust. Men vurderer å ta den mellom tannpuss og fluor, eller før begge deler.

1
trondergutt [sitat…] Listerine gir en helt utrolig følelse av ren munn, om man greier å holde de sterkeste variantene i munnen i 30 sek iallfall :)

Men egentlig er jo vann det beste, da. Vann og renhold. Vi vet jo egentlig at det er en naturlig bakterieflora og normal spyttsekresjon som beskytter tennene.

Ingen ting slår god puss og renhold mellom tenna med tanntråd eller små interbrush-dingser.

Skyllevann er nok mest for smakens skyld.

1
trondergutt Jeg også ble veldig overrasket. Listerine var nå et produkt jeg følte meg veldig sikker på og er den munnskyllen som har gitt meg den desidert beste "renhetsfølelsen" iallfall.

Listerine var nå et produkt jeg følte meg veldig sikker på og er den munnskyllen som har gitt meg den desidert beste "renhetsfølelsen" iallfall.

At det svir på tunga når du tek det spelar inga rolle. Det er fluorprosenten som betyr noko, og der er Listerine svakast i klassa. Kjøp munnskyll på apoteket.

1
Strandereng [sitat…] Tannlegen min advarte allerede for tre år siden mot unødvendigheten av munnskyllevann. En del av dem (deriblant Listerine) bidrar bare til missfarging av tennene.

En del av dem (deriblant Listerine) bidrar bare til missfarging av tennene.

Kan av egen erfaring si at dette er korrekt. For min del gav det massiv oppbygging av tannsten, som forsvant som like fort som det kom da jeg byttet til et annet merke. Men siden Listerin fortsatt har en stor kundemasse, kan er det åpenbart at dette ikke vil gjelde for alle. Det gjelder neppe alle listerinvarianter heller.

1
fargerik Men egentlig er jo vann det beste, da. Vann og renhold. Vi vet jo egentlig at det er en naturlig bakterieflora og normal spyttsekresjon som beskytter tennene. Ingen ting slår god p...

Skyllevann er nok mest for smakens skyld.

Derfor bruker jeg denne -uten smak :) Tannlegen min mener at Listerine (og annen munnskyll med alkohol), ikke er bra fordi den i større grad bidrar til å danne ubalanse i den naturlige bakteriflora i tannkjøttet, enn hva annen munnskyll gjør, og i tillegg tørker ut tannkjøttet i større grad. Noe jeg synes å ha merket selv, etter å ha testet listerine -selv med 'total'varianten uten alkohol (har testet begge).

Noen betydende forskjeller kan det virke å være mellom de ulike munnskyllproduktene (og tannkremene..) i hvert fall.

1
Corvus Tydeligvis en fordel om det er litt fluor også i. Jeg skal i hvert fall velge varianter med mye fluor i fremover, har tatt dette for gitt. Ikke mye vits i å "føle" at munnen er ren...

Jeg skal i hvert fall velge varianter med mye fluor i fremover, har tatt dette for gitt.

Jeg har brukt Listerine en del år og har også tatt det for gitt at fluornivået er på anbefalt nivå. Har da heller ikke hatt noen grunn til å tro noe annet.

1

Man skal heller ikke skylle munnen med vann etter tannpuss? Vel, det har jeg gjort i aaaaaalle år :D

1

Lignende innlegg

Aktuelt silas Siste svar

Sabotasje av Nord Stream 1 og 2?

"Sjöfartsverket har advart fartøy som ligger i nærheten av ledningen om lekkasjen. Nord Stream AG sier de «aldri tidligere har sett» slike skader." "– Ødeleggelsene som skjedde i løpet av en dag på tr...
Bilde

Gassrørledningen Nord Stream 1 lekker både i svensk og dansk farvann

Sjöfartsverket har advart fartøy som ligger i nærheten av ledningen om lekkasjen. Nord Stream AG sier de «aldri tidligere har sett» slike skader.


Bilde e24.no
1
40 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Sabotasje på norske rør

Hvem vil det ramme? Hva skjer med fisken? Biden er den eneste som tjener på sabotasje. Russerne vender seg østover. Hva skjer om det blir atomkrig? Tjernobyl radioaktivt materiale kom over Norge i 1...
2
10 svar
Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Sånn blir det når en bonde skal styre . . . . .

Sånn blir det når en bonde skal styre både skatt og finans, han har neppe peiling / kunnskap om noen av delene. Bønder betaler jo ikke mye skatt, de får for det meste subsidier. Og kalkulatoren til Ve...
Bilde

Smalt til mot Vedum: – 26.000 nordmenn tapte sparepengene sine

Finansminister Trygve Slagsvold Vedum vil tredoble skatten for fiskerinæringen og hisser opp en hel næring.


Bilde www.msn.com
2
8 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Nordsjøen neste!

Lille Napoleon har øvelse i Østersjøen. De åpner en ny rørforbindelse fra Norge til Polen. Noen som tror at Russland ikke vil hevne seg i Nordsjøen når de får ødelagt sine rør i Østersjøen. Så send d...
2
22 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Art 5 burde vært aktivisert.

Om Danmark mener det er terror så skal art 5 aktiviseres. Det er Danmark som har tatt kontroll på sabotasje. Derfor kan vesten gå til atomkrig med bakgrunn i sabotasje på russisk gassrør. Heia Biden.
1
14 svar
Aktuelt vif_support Siste svar

Equinor

Igjen er det kommet forslag om å selge melkekua for kjøttvekta. Denne gang fra en fyr fra handelshøyskolen. Selvfølgelig under 'dekke' av det grønne skifte... https://www.aftenposten.no/meninger/kroni...
1
18 svar
Laster...