Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Hvor går egentlig grensen mot Russland, FrP?

Her er det vel noe vanskelig for FrP å vri seg unna? Kanskje kunnskapministeren skulle stille store krav til geografi for statsråder som prøver seg på å sette opp gjerder.

Hva har vi? Jo FrP har finansministeren, justisministeren og minister for innvandring og integrering. Det er vel de viktigste ingrediensene for æ 'gjere' noe, som i denne saken. FrP kan ikke skylde på at grensegjerde var noe de lovet i valgkampen. Det er 'sugd av eget bryst' etter at partiet kom i regjering.

Det settes opp et gjerde på grensen mot Russland. Det i seg selv er vel i praksis bare en symbolsk handling. Verre er det at de ikke vet hvor grensen går. Jeg må le. En kan spørre seg hvor går ellers grensen for FrP sin galskap? http://www.nordlys.no/asylsokere/finnmark/russland/gjerdet-kostet-fire-millioner-a-bygge-na-ma-kanskje-deler-av-det-rives/s/5-34-489592

1
14 svar

14 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

finnur

Nå har vel Russland relativt store landområder ellers.Kanskje de ser gjennom fingrene på de centimetrene her som kanskje gir noen kvadratmeter tilsammen!

1

fargerik

Tviler på det. Vil montro dette bli historiens dyreste gjerde?

1

hjbjerke

Verre er det at de ikke vet hvor grensen går. Jeg må le. En kan spørre seg hvor går ellers grensen for FrP sin galskap?

Overdramatisering? Femti meter av gjerdet er plassert noen cm for nær russergrensa skrives det i artikkelen du refererer til. Selvsagt burde FrP politikerne visst det når de var oppom for å sette det opp, men "shit happens"

1

fargerik

"shit happens"

Det er nok hverken Anundsen eller noen andre på tinget som har stått for oppmålingene, så noen spesiell grunn til å gå løs på politikere på grunn av dette kan ikke jeg se.

1

Valerina

Men de skal ha for forsøket... En kunne falle for fristelsen å tenke konspirasjonsteori, at dette er en bevisst handling fra ingeniørense side, som et stikk mot FrP?

1

hjbjerke

Mitt poeng, eksakt - men valerina synes å mene at de FrP politikerne han nevner har ansvaret for feilen.

1

Torotto

Enig der!

Dessuten vil jo flere lag med gjerder øke sikkerheten?

– Flere lag med gjerde vil styrke sikkerheten ytterligere. Vi har en god dialog med den russiske grensekommissæren som ikke har noe imot at vi setter i gang denne typen arbeid, sier Vanebo.

Så bygger man nå opp ett Europa,med ett nytt "jernteppe", for å beskytte seg mot de samme som man før, mente skulle få sin frihet og komme til oss på den andre siden.

1

Lignende temaer

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...