Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Noen linjer om Oslotrikken. Nå er arbeidene med utbedring av skinnene snart ferdig. Dette har pågått i flere år, og må ha kostet enormt. Disse arbeidene har vært i perioder vært støyende for de som bor langs eller i nærheten av disse. Bor selv i nærheten. Ser nå at sporene allerede er iferd med å se ut som de gjorde før arbeidene startet. Har noen der ute en forklaring på hvorfor dette skjer? Milioner dratt ned i dass? Calfaterus.

1
11 svar

11 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

milfern

Ser nå at sporene allerede er iferd med å se ut som de gjorde før arbeidene startet

Sjølv om spora "ser" dårlege ut treng ikkje det å bety noko. Trur dei har andre instrument å måle på om skinnene treng å utbedrast enn frå augemål.

2

Managern_2

Dette handler om så mye annet i norsk infrastruktur. Sysselsetning. Det er i flere tilfeller av utbygging av feks veinettet vårt avdekket omfattende prissamarbeid, bevisst underdimensjonert arbeid slik at man etter kort tid vil måtte gjøre samme jobben om igjen.

Hadde arbeidet på infrastrukturen i landet vårt blitt gjort skikkelig av kompetente fagfolk ville de små hobbyfirmaene som kaller seg entrepenører i Norge gått arbeidsledige i så lang tid at de ikke kunne smørt på seg millionlønningene sine.

Korrupsjon og svindel er ord jeg ser er innen rekkevidde i slike sammenhenger!

1

sanila

Korrupsjon og svindel er ord jeg ser er innen rekkevidde i slike sammenhenger!

Hm , men også en vis tendens til ikke at ville betale det det koster, at gjøre ordentlig grunnarbeide/forarbeide. . Når man ser, at for eksempel en ny brygga blir gravet opp, etter den er både fliss lagt og asfaltert 3 gange ., fordi man har glemt noen rør og ledninger der skulle ordnes da handler det om manglende forarbeide/samarbeide, og overblikk.

Eller når man ser helt bevisstløse mennesker legge en sykkelgangvei adskjellige meter fra et bussstopp, med det resultat folk må vasse over gress og mudder for at komme ditt. Da er der flere ting der ikke virker. Det kan henge sammen , med "at ingen hører" " ingen ser" og" ingen gjør noe". Ansvaret er nemlig de andres, å " jeg har jo lønnen min". Eller/og " det nytter ikke at si ifra"

1

LaGoeba

At trikkene i Oslo er for tunge i forhold til veidekke er vel ikke akkurat spesielt nytt. Men man bestilte i hvert fall ikke trikker som ikke passet sporene som i Trondheim.

Så det er jo noe.

1

cruisecontrol

Disse Italienske trikkene er den største fadesen i Sporveiens historie.....

Enorme beist som veier så mye at alt måtte/må etterses og forsterkes for millionbeløp

Klumpete stygge metall skapninger som burde vært byttet med noe mer ergonomisk vakrere og ikke minst vekta

Husker de hadde flere og bedre valg men idiotene valgte feil....

1

Keva

Oslotrikken

Jeg skulle ønske VGD (eller et annet forum) kunne hatt en egen side for lokalpolitikk...

1

Lignende temaer

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...