Aktuelt

jeangabin

Corey Haim skandalen i Hollywood

Correy Haim var et sjarmtroll av en barnestjerne på 80-tallet. Mange husker han bla annet fra vampyrfilmen The Lost Boys. Når han ble voksen mistet han imidlertid utseende, begynte med stoff og døde ung. Nå har bestekompisen Correy Feldman gått ut og sagt at han og Haim ble seksuelt misbrukt av mektige menn i Hollywood. Mannen som misbrukte Haim skal i dag være en del av den såkalte a-listen, dvs en av Hollywoods mektigste. Han skal ha et image som familiefar.

Pga av frykten for å bli saksøkt har Feldman nektet å navngi denne mannen, men sladder avisa National Inquirer vet hvem det er.

Vennligst ikke spekuler i navn i denne tråden da det ikke er passende å anklage haugevis med uskyldige.

Siden Feldman ikke vil si hvem det er, har ryktene på nett spredt seg. Alle på a-listen har blitt mistenkeliggjort. På et eller annet tidspunkt vil nok det hele komme frem, og vi kan da se en ny michael jackson sak.

Jeg har lest noe av det som blir sagt på nett, og det er ganske sjokkerende hvem folk mistenker.

1
9 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Er ikke denne saken gammel? Syntes jeg leste om den for flere år siden, eller var det bare noen måneder siden..

nå er det uansett ikke noe nytt at mektige menn i bransjen utnytter unge skuespillere, det har foregått omtrent siden filmens begynnelse.

1
LANGEMANN-1968 Er ikke denne saken gammel? Syntes jeg leste om den for flere år siden, eller var det bare noen måneder siden.. nå er det uansett ikke noe nytt at mektige menn i bransjen utnytter...

Det nye er at Feldman sier at mannen er verdenskjent, og at han er på a-listen. Dette hendte på 80-tallet, så det begrenser mulighetene.

Det skal også sies at det har kommet anklager mot Feldman i denne saken, og at Haims mor truer med å saksøke ham.

1

Mulig jeg husker feil, men jeg mener jeg leste en gang at ringer av mektige homofile menn i Hollywoods filmbransje hadde eksistert siden 30 tallet.

Hvem er så den mistenkte.. en forbokstav i etternavnet takk!

1
LANGEMANN-1968 Mulig jeg husker feil, men jeg mener jeg leste en gang at ringer av mektige homofile menn i Hollywoods filmbransje hadde eksistert siden 30 tallet. Hvem er så den mistenkte.. en fo...

Det spekuleres i flere navn, men du kan jo google hollywood a list og se hvem som er der. De yngste på listen kan du kutte bort.

Vel, jeg nevner det fordi det var en stor sak på nettet. Jeg er ikke så glad i denne typen smuss og skitt i media.

1

Vennligst ikke spekuler i navn i denne tråden

Hehe, du lager jo en spekulasjonstråd mann. I tillegg så linker du til en nettside der det spekuleres vilt. Blir som å be barna ikke ta karuseller på et tivoli.

1
0gg0 [sitat…] Hehe, du lager jo en spekulasjonstråd mann. I tillegg så linker du til en nettside der det spekuleres vilt. Blir som å be barna ikke ta karuseller på et tivoli.

Jo, men dere må huskes at 1. dette er ikke anklager som er bevist og 2. vi vet ikke hvem som ER anklaget.

Derfor er det ikke riktig å nevne navn. Om jeg slengte ut et navn, så beskylder jo jeg vedkommende for å være barnemishandler.

Problemet er at Feldman går ut og oppfører seg som et "creep" i media. Om han har noe å si, så burde han si det. Hvis ikke, burde han holde kjeft. Spesielt i en slik følsom sak.

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Den enes brød . . . .

I et uttrykk heter det; Den enes død er andres brød. Med de høye strømregningene vi vil få til vinteren, vil dette kanskje bli en bitter "pille" a svelge for noen strømsjefer. Får vi en vinter tempera...
1
5 svar

Trond Giske redder AP

Støre har gjort AP til Ansvarsløst Parti, og siste meningsmåling der AP ligger på 19% og Sp på 6% og Høyre på 29%, har ikke hatt særlig stor interesse for mediene. (Jeg bare tenker på hvordan aviser o...
Bilde

Kraftopprørere i Ap strømmer til Giske

Trond Giskes lokallag har i sommer passert 800 medlemmer og er suverent størst i Arbeiderpartiet. Misnøye med regjeringens energipolitikk er hovedforklaringen, sier han.


Bilde www.nrk.no
2
2 svar
Politikk - Norsk MorganBlueKane Siste svar

Helt enig med Ap og Sp

Den forrige Regjeringen gikk jo på et «knusende nederlag» og ble instruert av Stortinget til å opprettholde fødetilbudet i AP bastionen Kristiansund til nytt sentralsykehus for regionen står klart. St...
Bilde

Ledelsen ved Sykehuset Nordmøre og Romsdal trekker seg: – Det totale kaos

Tre ledere for sykehusene i Molde og Kristiansund trekker seg på dagen grunnet bemanningsproblemene på fødeavdelingen i Kristiansund.


Bilde www.vg.no
1
4 svar

Nytt forslag om strøm . . . . .

Etter mange idiotiske uttalelser om strøm og priser har jeg et nytt forslag . . . . Øystein Olsen (tidligere sjef for Norges Bank) sier: "Øystein Olsen mener tiden for lave strømpriser er forbi" - j...
Bilde

Øystein Olsen mener tiden for lave strømpriser er forbi

Tidligere sentralbanksjef Øystein Olsen mener vi bare kan glemme å få billigere strømpriser i fremtiden.


Bilde www.msn.com
2
2 svar
Laster...