Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Forbudt å bruke ordet jul der...

På en skole i Rygge kommune har rektor frarådet at ordet "jul" blir brukt i forbindelse med arrangementer ved skolen i desember. Dette for da å unngå "å støte noen". At det går an. Fortjener egentlig vi nordmenn å råde over et land ? Er vi blitt en nasjon av svake individer som er villige til å underkaste seg skikkene og ønskene til folk som frivillig kommer hit fra utlandet i utgangspunktet? At vi selv skal gi opp våre tradisjoner for å tekkes fremmede? Sannelig ikke rart det ble mange nazister her under krigen heller, feige og svake og underkastelsesvillige var vel store deler av befolkningen også den gang...

Men at man skulle oppleve at ordet jul skulle bli et fyord f.eks. innen skoleverket, dét får man tross alt si var overraskende, for å si det forsiktig...

4
150 svar

150 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

daskedusken

Er jehovas vitner stort sett fremmede utlendinger?

2

Keva

På en skole i Rygge kommune har rektor frarådet at ordet "jul" blir brukt i forbindelse med arrangementer ved skolen i desember.

Hvorfor lyver du så åpenlyst (og enda mer i overskriften)?

1

Bokvarv

Hvis noen føler seg støtt av JUL, ja da sier samtidig at her VIL de ikke være, la oss respektere dette å sende dem ALLE ut med første anledning.

La os deretter SPARKE denne rektoren for dette. Man TAR IKKE SLIKE HENSYN!

Det er slikt som dette som skaper rasister, men det skjønner jo ikke de som ikke "vii støte"

APER som finner ordet JUL støtende er har INGENTING i riket å gjøre

PAKK!

1

perchri

Vi kan starte med å "kaste" den rektoren,og det på flekken. Gjestene får danse etter inbyders regler,vil nå jeg si...ellers kan de dra hjem fra festen...Makan. Her skal det jules og etes gris. Rart vi nordmenn får hjerteproblemer og annet tral, etter den politikken som føres .

1

Langorm

De av oss som fremdeles synes godt om jula, for vel bare være tilfreds, enn så lenge. Hva er det vel, som varer til evig tid?

1

Lignende temaer

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...