Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Skift ut Rødekors flagget med dollartegnet § !

Rødekors skal samle inn mer penger,og det på tross av at de har over 3 milliarder kr på bok ?

Et kors betyr kristendom,og det står i bibelen klart og tydelig:samle eder ikke skatter på jorden der møll og rust tærer.

Så hva er det Rødekors egentlig driver med, når deres pengebinge er i ferd med å sprekke,slik som pengebingen til onkel skrue i Donald duck ?

Fattige mennesker fødes og dør i all sin elendighet,og det på tross av at Rødekors flagget vaier i vinden rundt dem.

Rødekors kan bare ta den helt ut,gå på børs,og skifte ut det røde korset i flagget med et dollartegn som eks noen av disse.

http://publicdomainvectors.org/no/tag/dollartegn

4
40 svar

40 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

InnocentBystander

Så hva er det Rødekors egentlig driver med,

Røde kors driv masse nyttig arbeid, og har ikkje fortjent endå ein hetsetråd frå folk som stort sett kun er opptatt av å finna feil hos andre.

6

Zweifelhaft

og har ikkje fortjent endå ein hetsetråd frå folk som stort sett kun er opptatt av å finna feil hos andre.

Dette utsagnet vitner om naivitet og godtroenhet. Røde Kors er underordnet den tvilsomme komiteen ('pampeveldet') i Geneve, ICRC. som fortjener, om ikke "hets", så i alle fall et kritisk søkelys.

3

InnocentBystander

som fortjener, om ikke "hets", så i alle fall et kritisk søkelys.

Det er jo pussig at den "kritikken" kjem eitpar dagar før TV aksjone til inntekt for Røde Kors. Ein kritikk som eg ikkje kan minnast har blitt sett fram på mange år.

Det er nesten som om noen ønskar å sabotera innsamlinga.

Ikkje bare nesten, forresten.

1

sanila

Røde kors driv masse nyttig arbeid

Det gjør de på verdens plan , det bør dog ikke hindrer at man diskutere det som ikke er bra eller noen man synes eller mener ikke er bra.

'Men man kan ikke fordi der er " litt godt" så unnlate at stille spørsmåltegn, ved ting der ikke er bra. Eller ved om det er bra.

Den der sove pute mentalitet er slitsom. Jeg gidder så ikke opplegget , men blott denne kommentar, fordi disse to første innlegg,. illustrere noe ganske aktuelt og særdeles normalt

2

nordfrost

Når ledelsen stjeler av lasset, så er det på tide å stille kritiske spørsmål til hvor millionene som er samlet inn er blitt av !

http://www.hegnar.no/Nyheter/Naeringsliv/2016/10/Norges-Roede-Kors-Gir-blaffen-i-svindelpenger

Husk å gi så det kjennes i pengeboken din morgen,når bøssebærerne kommer på døren din.

Jeg gir aldri fem flate øre til organisasjoner, der sjefene tjener millioner for å hjelpe fattige mennesker.

1

12tribe

Jeg gir aldri fem flate øre til organisasjoner, der sjefene tjener millioner for å hjelpe fattige mennesker.

Hvorfor er det verre å tjene penger på Å HJELPE ANDRE MENNESKER, enn alle de andre du hver dag er med på å fylle lommebøkene til? På toppen av alle organisasjoner, enten de er ideelle eller kommersielle, så sitter det noen med et stort ansvar og arbeidspress og som derfor tjener godt. Mener du at et formål blir mere "verdig" dersom de som styrer organisasjonen tasser rundt i sandaler og lendeklede mens de lever et asketisk liv og kun blir tilgodesett med kost og losji? Skal ikke de som arbeider i store internasjonale organisasjoner som f.eks Røde Kors ha lønn som andre folk fordi jobben deres er å hjelpe andre??!! Tvert i mot spør du meg, de fortjener da lønnen langt mer enn en rekke parasitter som ikke gjør annet enn å fore oss med unødvendige produkter som ikke gjør annet enn å dumme oss ned, fyller kroppene våre og planeten vi bor på skadelige stoffer? Hvor mye tror du lederen for f.eks TV2 eller kongsberg våpenfabrikk tjener? Hvorfor blir du ikke like opprørt over at disse sannsynligvis tjener minst like mye eller mer på å fylle hodene våre med søppel og å produsere våpen til å drepe med, enn det lederen for Røde kors tjener på å faktisk gjøre noe godt for andre?? Nei, du kan i det minste være ærlig å si at du bare vil ha en unnskyldning for å ikke gi noe, da fremstår du ihvertfall ikke som en surmaget hykler..

3

InnocentBystander

Jeg gir aldri fem flate øre

Det er ikkje spesielt overraskande.

1

KansjeD

"Hvorfor skulle jeg ta betaling for noe arbeid som gav meg livsmot og glede?"

Så folk som trives i sin jobb i helsevesenet burde ikke få betalt? De får jo livsmot og glede av det...

1

_roffe_

Allerede i 1955 ble representanter for Røde Kors omtalt som PENGEUTPRESSERE i bla. Filmavisen...

1

KansjeD

"Og så er det å si at pengene går til å hjelpe mennesker når de egentlig går inn i et fond."

Ikke så lenge pengene i fondet går til å hjelpe mennesker.

1

KansjeD

"Det burde ha vært forbudt å bruke et kors for å tjene penger,ellers så kan man risikere at mange bistandsentreprenører nå også tar i bruk korset i sine firmalogo: for å tjene penger på rundt 2,1 millard kristne rundt omkring i verden."

Igjen: At DU forbinder et kryss eller et kors i EN LOGO eller ET FLAGG som et kristent symbol, betyr ikke at alle andre gjør det. Og tror du virkelig folk flest plutselig åpner lommeboken pga et kors? For min del har det ihvertfall motsatt effekt, da jeg nekter å støtte NOEN SOM HELST religiøse organisasjoner. Og det er jeg ikke alene om...

1

Lignende temaer

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...