Nye VGD er lansert! Mer informasjon

En mann er dømt til fengsel i 2 år og 4 måneder for å hatt et forhold til en voksen kvinne i flere måneder tilbake i 2010. Kvinnen som gikk inn i det som fremstår som et frivillig forhold likte tydeligvis dette forholdet og uttalte til retten at hun ikke visste engang at hun var misbrukt. Hva? Ikke visste at hun var misbrukt. Kanskje fordi forholdet var frivillig at det faktum at hun ikke var misbrukt.

Men neida. Noen fortalte henne at hun var misbrukt og til slutt så begynte hun å tro på dette.

Når du kan bli dømt for seksuelle overgrep bare ved å inngå forhold til noen og denne noen får plantet ideer fra omgivelsene at dette frivillige forholdet er misbruk, ja da er det noe riv ruskende galt med rettssystemet.

Men vi kan ikke gi opp ennå. Mannen har anket og la oss håpe han blir frikjent. Når 2 voksne mennesker inngår et forhold og der den ene plutselig angrer på det frivillige forholdet, så kan det ikke være slik at man skal dømme noen til flere års fengsel.

http://www.tv2.no/nyheter/8667353/

1
76 svar

76 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

sanila

Når du kan bli dømt for seksuelle overgrep bare ved å inngå forhold til noen og denne noen får plantet ideer fra omgivelsene at dette frivillige forholdet er misbruk, ja da er det noe riv ruskende galt med rettssystemet.

Har du lest det overhodet? Der er ikke noe kult over djevelen.

Om man som mann skal være troverdig så er det ikke slike saker man skal dra fram som feile anmeldelser.

Det er ikke alene misbruk av en kvinne der søker råd hos "guds utvalget" veldig veldig, sterk sarkasme. Det er også misbruk av gud.

Slik utnyttelse har man opp gjennom historien sett så veldig mye av, hvor folks veiledere, av den ene eller annen art, misbruker slikk avhengighet.

4

nometalhorse

Har du lest det overhodet?

Mod burde døpe om tråden til - Nok en feilaktig tråd.

1

Kul_Djevel

Hva er feil? 2 voksne mennesker inngikk et seksuelt forhold frivillig.

1

Kul_Djevel

Har du lest det overhodet?

Lest alt.

Derfor tror jeg sjansen er stor for at han blir frikjent neste runde. Nå er det jo slik at det er ingen som dømmer så mye feil som tingretten.

1

sanila

Lest alt.

Der er så de, de leser ( og hører ) på samme måte som djevelen selv, og defintivt som den prest der beskrives i den sak.

1

FjodorDVD

Mannen har anket og la oss håpe han blir frikjent.

Det håper jeg også.

Det rare er at reklamebanneret jeg har øverst på siden er VG+ saken om strandløven Juan som har forført hundrevis av skandinaviske jenter.

All den tid tilfeldig sex er lov har åndelige veiledere like mye lov som strandløver, lærerinner eller rørleggere.

3

Langveg

Her er det ikkje komi til rettssak enno, men ein kan setja eit stort spørjeteikn ved handsaminga av denne mannen og om politiet har haldi seg til rimelege prinsipp for rettstryggleik:

En mann i 30-årene er siktet for å ha voldtatt en kvinne i 20-årene på et hotellrom sent tirsdag kveld. (Reknar med at det dreier seg om mannens hotellrom) Politiet ble varslet av hotellansatte ved 23-tiden. – Kvinnen fortalte at hun hadde blitt voldtatt av en mann som bodde på hotellet. Det er ingen relasjon mellom de to. Krimteknikere har vært på stedet og sikret spor, sier operasjonsleder Karl Erik Thomassen i Troms politidistrikt til VG.Mannen er pågrepet av politiet, men onsdag klokken 7 er han fortsatt ikke avhørt av politiet. Det er foreløpig uklart hvordan mannen stiller seg til siktelsen. Politiet har foretatt en kroppslig undersøkelse av mannen. (VGN)

Ei sak om at ei kvinne blir med på hotellrommet til ein (ukjend?) mann og sidan skuldar han for valsdtekt, burde kunne avgjerast av om politiet finn ut om det har vori vald med i spelet, ikkje om dei har hatt samlege eller ikkje. Dersom det ikkje har dreidd seg om fysisk vald, bør ein ikkje arrestera mannen. Avhøyr må vera nok. Skuldingar om valdtekt utan vald i slike tilfelle er mildt sagt å setja retttryggleiken i fåre dersom politiet går fram som det har gjort her. Ein bør tilbake til den gamle definisjonen av valdtekt. No får vi nok eil rettssak der retten trur på kvinna, "det "uskuldige offeret".

2

EventHorizon

Kvinner som bryter loven og misbruker sin makt forbigås i stillhet av moralpolitiet her inne på VGD. Det er kun alle menn som er perverse og bør bures inne på livstid.

2

dd12

Han har brutt straffeloven. Så kan man gjerne ta en diskusjon på om loven er feil, men det er ikke et spørsmål om han er skyldig engang.

2

Kul_Djevel

Han har brutt straffeloven.

Har han ikke. Det er ikke forbudt å inngå seksuelle forhold til en annen voksen person. Det kommer da klart frem at dette har vært frivillig fra begge sin side. Hun følte seg ikke engang misbrukt. Hun gikk inn i dette på selvstendig grunnlag og ble ikke tvunget.

1

dd12

Det er ikke forbudt å inngå seksuelle forhold til en annen voksen person.

For enkelte er det faktisk det...

1

Lignende temaer

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...