Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Stjerneshow avgjør valget i Usa,

Usa valget nærmer seg,kun noen timer igjen.

Men spenningen er borte:for det er ikke lenger politikken til Hillary Clinton eller Donald trump som gjelder-det er antall superstjerner på scenen som avgjør valget !

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/usas-presidentvalg-2016/the-boss-med-krass-kritikk-av-donald-trump/a/23841716/

Valget i Usa er allerede avgjort på forhånd,for Hillary clinton behøver ikke snakke om sin politikk for å vinne valget-hun fyller heller scene etter scene med kjente stjerner som president Obama,Beyonce,Bruce springsteen,Jay-Z, Bon Jovi,Osv- som alle er programmert til å hylle henne som den nye presidenten i Usa.

Donald trump har ikke slike millionær stjerner å spille på,han står alene og må klare seg selv,sammen med millioner av arbeidsløse og sinte hvite fattige mennesker.

Bruce springsteen anklager eks Trump for å kun tenke på seg selv:hvorfor gir da ikke springsteen selv den enorme formuen sin til fattige amerikanere uten jobb og penger ?

Synge om fattigdom kan disse superstjernene, som selv vasser i millioner og luksus:og når noen av dem dør,så krangler arvingene om flere hundre millioner kr,penger som de nektet å dele med de fattige da de levde !

Krokodilletårene til disse superstjernene er patetisk-de er tydeligvis livredde for at Trump skal pålegge dem skatter slik at de må betale mer til de fattige,slik at de ikke lenger kan komme med privatfly og leke barmhjertige samaritanere, når de ber vanlige amerikanere om å gi til de som sulter og fryser i Usa.

Hillary Clinton er selv mangemillionær,hun vil heller ikke dele sin formue med de fattige-og så vil hun at de fattige og arbeidsløse skal stemme på henne ?

Valget i Usa er avgjort uten at mange millionæren Clinton trenger å prate om en politikk, som vil gi fattige amerikanere en tro på fremtiden-for når hun vil at 11-20 millioner latonos som er kommet ulovlig til Usa skal få bli amerikanere,mange uten papirer-da ødelegger hun enda mer for den arbeidende klasse i Usa,som blir kviset ut av arbeidsmarkedet, da latinosene er villige til å jobbe for lave lønninger,som det ikke er mulig å leve av i Usa.

Og så vil hun at fattige amerikanere uten jobb og bolig skal stemme på henne, som svømmer i penger og luksus ?

Hillary Clinton vil forøvrig bli den siste hvite persidenten i Usa,for det er allerede 50 millioner latinos i Usa,og i 2050 vil det være ca 100 millioner,og når 50% av befolkningen er svarte per i dag;så sier det seg selv at Hillary clinton vil bli den siste hvite presidenten i Usa.

Latonos og de svarte vil stemme på sine kandidater,og når de hvite er i mindretall,da sier det seg selv at hvite presidenter ikke lenger er ønsket i Usa av sin egen befolkning.

Søkkrike stjerner i Usa danser nå på scenen,hyler ut sin frustrasjon mot Donald trump,gråter noen krokodilletårer, og har med det avgjort valget:Hillary clinton er dermed Usa`s nye hvite kvinnelige president,men som også blir den siste hvite presidenten i Usa for all fremtid !

1
7 svar

7 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

Kul_Djevel

men som også blir den siste hvite presidenten i Usa for all fremtid !

Er hudfargen på en president spesielt viktig?

1

nordfrost

Nei,men når de hvite er blitt i mindretall, så sier det seg selv at de svarte og latinosene som er i flertall,;ikke lenger vil ha en hvit president.

https://www.nrk.no/urix/de-hvite-i-mindretall-i-texas-1.588675

Latinos og de svarte + et gedigent stjerneshow av søkkrike musikere vil avgjøre valget i Usa.

Donald trump som var de hvite fattige og arbeidsløses kandidat, hadde ingen sjanse mot den søkkrike Hillary Clinton, og hennes arsenal av rike stjerner som herjer med Trump fra scenen !

1

Kul_Djevel

Nei,men når de hvite er blitt i mindretall, så sier det seg selv at de svarte og latinosene som er i flertall,;ikke lenger vil ha en hvit president.

Og problemet med det er hva?

1

Lignende temaer

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...