Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Over 7500 kriminelle går fri i Oslo

3
3 svar

3 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

HYYYL

Fra linken:

- Svært mange av disse som unndrar seg straff er utlendinger uten fast eller kjent adresse. Det er uakseptabelt at de kommer til Norge, utøver kriminalitet, og attpå til slipper straff.

Stortingsrepresentanten frykter at Norge er på vei til å bli et fristed for kriminelle.

- Tallene lyver ikke! Bare i Oslo skulle over 7000 kriminelle fått sin straff, det har de ikke fått. Utviklingen hvor Norge blir et fristed for lovbrytere uten tilknytning til landet

3

stabeis

Tallene lyver ikke! Bare i Oslo skulle over 7000 kriminelle fått sin straff, det har de ikke fått.

Over 7000 bare i Oslo og hvor mange tusen er det i resten av landet? Situasjonen er ikke bare håpløs, den er fullstendig uløselig og antall kriminelle vil jo bare øke, for det finnes ikke fengselsceller å oppdrive for alt dette kriminelle søppelet. Det finnes heller ikke disponibelt politi for å fange inn dritten og hvor skal man oppbevare dem? Og hvor skal man sende dem?

Dersom dette fortsetter å eskalere, vil det ødelegge samfunnet vårt fullstendig.. Jeg grøsser ved tanken på at vi overlater et totalt ødelagt samfunn til vår barn og barnebarn, så her er det bare å advare alle kvinner om at de bør passe på å ikke bli gravide, for de føder i så fall barn rett inn i helvete..

1

tray358

Det åpenbare svaret på dette problemet er jo varetektsfengsling inntil dom foreligger, deretter rett på soning med etterfølgende utvisning dersom det er mulig. (Men nå kommer vel snart de kriminelles støttespillere på banen og uttrykker sin bekymring for de kriminelles rettssikkerhet. Ofrenes rettsvern ofrer de som regel ikke en tanke.)

Norge og nordmenn må være den perfekte arena for utenlandske kriminelle. Lav politidekning med påfølgende liten sjanse for å bli tatt, gode rettigheter og fri forsvarerbistand under etterforskingen og rettsbehandlingen om de skulle være så uheldig å bli pågrepet, ankemuligheter til Menneskerettsdomstolen og tilbake igjen og til slutt muligheten til å sabotere avsoning av straffen ved å bare å gjøre seg utilgjengelig for myndighetene.

Jo, verden vil bedras!

2

Lignende temaer

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...