Aktuelt

nordfrost

Fattigdommen sprer seg i Tyskland,

Flere og flere blir fattige i Tyskland som utad ønsker å fremstå som europas rikeste land.

Angelen merkel og hennes regjering var ivrige til å ta imot over 1 mill flyktninger i 2015/2016,nå kommer smellen;2-3 millioner tyskere får ikke den hjelpen som er et velferdssamfunn verdig,og lever nå som sigøynere i eget land !

http://www.dagbladet.no/kultur/de-fattige-i-rike-tyskland/65368407

Millioner av tyskere som trodde på velferdsstaten er blitt lutfattige,og blir kalt for rasister visst de stemmer på nasjonallistiske partier som vil sende ut økonomiske emigranter som bare står å ser på at tysklands egen befolkning mister sin velferd,mens de selv får boliger,trygder og slipper å måtte jobbe pga religion,+ at de ikke kan språket og mangler utdanning.

Vanlige tyske borgere protesterte da de visste at masseinnvandring fører til fattigdom blant egen befolkning,det samme skjer i Frankrike,storbritania,og i andre europeiske land, der flyktninger får boliger og trygder uten å ha jobbet i fem minutter i landet.

Angela merkel og resten av fiffen i europa driter i folket sitt,bare de får vist at utad at deres land tar imot flyktninger,kanskje er det en nobelpris de er ute etter.

Det samme skjer her i Norge;Oslo kommune kjøper boliger for 500 millioner kr til flyktninger,og Nav ordner med trygder og pensjoner i full fart til mennesker som ikke har jobbet i fem minutter i landet.

Folk som stiller spørsmål om rettferdigheten i dette- blir av venstresiden og media kalt for rasister og høyre populister

Våre egne bostedsløse må bo på hospits,eller ligge ute i skogen,det tier mediene om,og krf bare vender det andre kinnet til.

Russland nekter nå å ta tilbake over tusen flyktninger som de dumpet over grensa til Norge i fjor,og nå er det blitt Norges problem som må skaffe dem boliger,trygder og jobb !

Hvor er alle disse boligene og jobbene til tusenvis av flyktninger som ap,krf og v ønsker skal få komme til Norge ?

Det er jo over 135000 arbeidsledige i Norge,og 600 000 står utenfor arbeidslivet,så hva er det ap,krf og venstre egentlig vil skal skje med velferdsstaten og Nordmenn ?

Det er valg snart i Tyskland og Frankrike. Fattige mennesker i eks Frankrike har ikke noen annet valg enn å stemme Marie le pen,for hun vil sende hjem flyktninger slik at de kan begynne å bygge opp sine egne land,det samme vil fattigfolk i Tyskland gjøre,de vil også stemme på et parti som vil snakke deres sak,som vil gi dem en jobb,bolig og en pensjon å leve av.

Det er ikke mulig å beholde en velferdsstat og samtidig ta i mot millioner av flyktninger;det beviser situasjonen i Frankrike,Tyskland og Storbritania om.

Fattigfolk i Tyskland kommer til å stemme på et parti som vil gi dem verdigheten tilbake,en lønn å leve av,og samme tilgang på velferdsgoder som det flyktninger fra nord afrika og midtøsten nå nyter godt av.

Angela merkel stiller til valg til neste år,men hun vil nok få det samme sjokket som brexit fikk i Storbritania,og det Donald Trump skapte i Usa.

Hun må stemmes vekk av folket; før hun ødelegger hele landet med si rabiate asyl og innvandringspolitikk.

Fattigfolk i europa må stemme riktig ved valgene ellers må millioner av dem belage seg på å sove ute i skogen,eller på hospits visst de er heldige !

9
127 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Det samme skjer her i Norge;Oslo kommune kjøper boliger for 500 millioner kr til flyktninger,og Nav ordner med trygder og pensjoner i full fart til mennesker som ikke har jobbet i fem minutter i landet.

Link?

1
Nødutgang [sitat…] "At to og en halv million tyske barn vokser opp under den offisielt definerte grensa for fattigdom, er et faktum som lederne av de såkalte folkepartiene i mange år har nek...

Det tar hundrevis av år å bygge opp en velferdsstat,men alt kan rives ned igjen på noen får år;det er det som er i ferd med å skje i europa akkurat nå.

Ingen trodde at isen på polene skulle begynne å tine,men det skjer-ingen trodde at velferdssaten skulle rakne,men det skjer også nå,med innskjæringer og kutt i budsjettene+ at folk får beskjed fra politikerne de må stå lenger i arbeidslivet !

Men ingen politkkere våger å stå frem og si at masseinnvandring nå truer velferdssaten;de er alt for redde for sin egen stilling og sine økonmiske goder.

Kun politkere som Donald trump og Marie le pen,og noen i tyskland og england våger å si i fra.

Marie le pen vil bli Frankrikes nye president;fattigfolk vil stemme på henne,og fiffen som mesker seg i lusksus vil bli sjokkert og overrasket over deres valg.

3
Rainmaker [sitat…] Link?

Det er bare ikke boliger å jobb til alle flyktninger som ap,krf og venstre vil ha til Norge,er det så vanskelig å forstå ?

I fjor fikk 11.943 husstander avslag på søknad om en kommunal bolig, melder SSB.

Det er bare ikke nok boliger og jobber i dette landet, til å stå å hoppe på talerstolen og ønske 10 000 av nye flyktninger velkommen til Norge,slik Jonas gahr støre gjorde !

http://www.vl.no/nyhet/prover-a-stoppe-kommunale-boliger-i-nabolaget-1.748834

Det skapet hat i folket når politikerne gladelig gir utlendinger boliger,mens våre egne må bo på hospits eller må sove ute i skoegn,.

2
nordfrost Det tar hundrevis av år å bygge opp en velferdsstat,men alt kan rives ned igjen på noen får år;det er det som er i ferd med å skje i europa akkurat nå. Ingen trodde at isen på pole...

Marie le pen vil bli Frankrikes nye president;fattigfolk vil stemme på henne,og fiffen som mesker seg i lusksus vil bli sjokkert og overrasket over deres valg.

De som står bak galskapen har en politisk retning som også der deres religion, jeg snakker om sosialismen. Derfor blir det så vanvittig galt som dette. Lar vi dette fortsette vil ekstreme retninger vinne frem, og det er pokker ta venstresiden sin feil alt sammen. Ingen skal si at de ikke ble advart. Advarslene har blitt basunert ut i minst 20 år fra mange. Vi ser nå at advarslene faktisk var litt feil, det ble mye verre en Hagen i Norge snakket om.

4
Rainmaker Dette er ikke en link som underbygger påstandene jeg siterte.

Kontakt sosialkontorene visst du vil vite hvor mange Nordmenn som står i kø for å få en bolig,de har den fullstendige oversikten.

Vil du ha tyske tilstander i Norge ?

http://www.eufagligt.dk/artikel/stigende_fattigdom_i_tyskland/

Eller vil du ha greske ? http://www.eufagligt.dk/artikel/rasende_pensionister_demonstrerer_mod_nye_nedskaeringer/

Mener du at det er riktig at flyktninger skal havne foran nordmenn i boligkøen ?

Det er snart kaos i alle europeiske land pga masseinnvandring,og det skaper tilstander som vi ser i sverige,tyskland og frankrike i dag.

Og dette er bare begynnelsen på europas fall;for flere millioner flyktninger er på vei,og de nekter å reise hjem alle sammen før de får penger med seg hjem igjen !

1
nordfrost Kontakt sosialkontorene visst du vil vite hvor mange Nordmenn som står i kø for å få en bolig,de har den fullstendige oversikten. Vil du ha tyske tilstander i Norge ? http://www.eu...

Det er snart kaos i alle europeiske land pga masseinnvandring,og det skaper tilstander som vi ser i sverige,tyskland og frankrike i dag.

Er vel heller et resultat av elendig integrering, samt at man ikke har et balansert system. I tillegg ser det ut til at en del av velgerskaren ser ut til å være svært positive til en ekstremt liberal innvandringspolitikk tiltross for at man knapt har noen form for balanse lenger.

1
peraleks [sitat…] Er vel heller et resultat av elendig integrering, samt at man ikke har et balansert system. I tillegg ser det ut til at en del av velgerskaren ser ut til å være svært posi...

en del av velgerskaren ser ut til å være svært positive til en ekstremt liberal innvandringspolitikk

De er liberal så lenge de selv slipper å få et asylmottak, eller en moske i sin egen bakgård !

Beboerne på montebello i Oslo sa tvert Nei til et asylmottak, Udi og de rødgrønne i Oslo måtte bare gi seg med det forsøket.

http://www.aftenposten.no/osloby/Folkemote-om-asylmottak-pa-Montebello---Vi-betrakter-dette-som-en-invasjon-17534b.html

Men hvor ble rasisme ropene mot folk på montebello av ?

2
peraleks [sitat…] Men ønsket folkene på Montebello en liberal innvandringspolitikk? Jeg tviler.

Mange av politikerne som bor på montebello og beste Oslo vest,ønsker utad masseinnvadring,;men bare ikke der de selv bor.

Hykleriet får fortsette, for det får ikke noen konsekvenser for dem,.

Hadde jeg hatt makten så skulle jeg ha presset på dem asylmottak,og all kritikk skulle regnes som hat ytringer som kan straffes;for det er slik de behandler andre mennesker som er kritiske til masseinnvandring.

1
nordfrost Mange av politikerne som bor på montebello og beste Oslo vest,ønsker utad masseinnvadring,;men bare ikke der de selv bor. Hykleriet får fortsette, for det får ikke noen konsekvense...

Men er befolkningen ved Montebello et overtall av politikere?

Nei.

Og just for the record, jeg har aldri oppfattet folk på Montebello som spesielt positive til innvandring generelt, stort sett er nok de fleste der mer fan av stengte grenser. Da er det også helt legitimt at de ikke ønsker asylmottak opp mot husveggene.

1

Russland nekter nå å ta tilbake over tusen flyktninger som de dumpet over grensa til Norge i fjor,og nå er det blitt Norges problem som må skaffe dem boliger,trygder og jobb !

Om tusen afrikanere får 3 måneders turistvisum til Norge og disse drar videre til Russland - er de da Norges ansvar?

Selvfølgelig tar ikke russerne imot folk som har søkt asyl i Norge og som hadde turistvisum i Russland. Vi hadde heller ikke gjort tilsvarende

1

Hvor er alle disse boligene og jobbene til tusenvis av flyktninger som ap,krf og v ønsker skal få komme til Norge ?

Det har de ikke noe svar på.

Det man kan si med sikkerhet er at om migrantbølgen fortsetter ved Ap-styre så vil skatter og avgifter for oss alle øke drastisk. Du og jeg må betale for alle migrantene. Levestandarden vil gå kraftig ned.

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Den enes brød . . . .

I et uttrykk heter det; Den enes død er andres brød. Med de høye strømregningene vi vil få til vinteren, vil dette kanskje bli en bitter "pille" a svelge for noen strømsjefer. Får vi en vinter tempera...
1
5 svar

Trond Giske redder AP

Støre har gjort AP til Ansvarsløst Parti, og siste meningsmåling der AP ligger på 19% og Sp på 6% og Høyre på 29%, har ikke hatt særlig stor interesse for mediene. (Jeg bare tenker på hvordan aviser o...
Bilde

Kraftopprørere i Ap strømmer til Giske

Trond Giskes lokallag har i sommer passert 800 medlemmer og er suverent størst i Arbeiderpartiet. Misnøye med regjeringens energipolitikk er hovedforklaringen, sier han.


Bilde www.nrk.no
2
2 svar
Politikk - Norsk MorganBlueKane Siste svar

Helt enig med Ap og Sp

Den forrige Regjeringen gikk jo på et «knusende nederlag» og ble instruert av Stortinget til å opprettholde fødetilbudet i AP bastionen Kristiansund til nytt sentralsykehus for regionen står klart. St...
Bilde

Ledelsen ved Sykehuset Nordmøre og Romsdal trekker seg: – Det totale kaos

Tre ledere for sykehusene i Molde og Kristiansund trekker seg på dagen grunnet bemanningsproblemene på fødeavdelingen i Kristiansund.


Bilde www.vg.no
1
4 svar

Nytt forslag om strøm . . . . .

Etter mange idiotiske uttalelser om strøm og priser har jeg et nytt forslag . . . . Øystein Olsen (tidligere sjef for Norges Bank) sier: "Øystein Olsen mener tiden for lave strømpriser er forbi" - j...
Bilde

Øystein Olsen mener tiden for lave strømpriser er forbi

Tidligere sentralbanksjef Øystein Olsen mener vi bare kan glemme å få billigere strømpriser i fremtiden.


Bilde www.msn.com
2
2 svar
Laster...