Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Folk går amok i butikkene og lar seg lure av den idiotiske reklamen omkring dette. Det ender jo med at mange ender opp som blakke lenge før jul :)

Men når reklamen begynner å lyge med Black Friday hele uken bør jo en klokke ringe ?

Jeg ventet til idag med å skulle handle en eventuell ny flattv, men fant fort ut med prissøk at tilbudene ikke var noe veldig gode, de mest aktuelle modellene hadde vært til lavere priser flere ganger dette året. Så jeg bare dropper hele blakk fredagen :)

Folk vil la seg lure.

8
66 svar

66 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

Andropov

Black friday er en amerikansk tradisjon , thanksgiving som feires i USA som minne om indianerene som ofret en kalkun på 1800-tallet. Dette har ingenting med norsk historie å gjøre, som folk selvsakt går på limpinnen år etter år. Jeg hadde ikke turt og ha profil-bilde i debatten dersom jeg var en av disse som lot meg lure av falske tilbud. Det samme gjelder redaksjonen i VG som jeg vurderer og kontakte i forbindelse med dette. Pressen driver frem kjøpe-presset som vi har hørt om med dyre vesker til mange hundre kroner til 16-åringer og eldre. I min tid hadde vi ransel på skolen og ingen hadde merkeklær. Nå drar folk til Spania for å slikke sol om sommeren, når man kan få like behagelig ferie f.eks. på Vestlandet (dersom det er sol). Så jeg kan skjønne at noen lar seg friste...

— Netflix, King of Thrones etc. er også noe nytt som "importeres" fra utlandet. Hva er galt med norske fjernsynsproduksjoner? Alt på NRK Nett-TV er gratis, med mindre man befinner seg i utlandet. Dette kan staten gjøre noe med, og er også under debatt mht krinkgastingsavgiften som er avleggs. Dette er mitt syn og jeg mener ikke å støte noen med dette. Folk er uenige om så mangt. Man trenger ikke å se lenger enn til Syria Det er ikke rart det er krig i verden. Nå sender Russerne en flåte krigsskip gjennom Middelhavet for å støtte Al-Assad. Det ene skipet har tauebåt på slep i tilfelle problemer, men dette har jeg lest her inne så det kan jeg ikke kommentere.

Dette er mine tanker og det er ikke nødvendigvis å lese "mellom linjene". Jeg har erfaring med at motdebattanter tolker i verste mening for å helle "bensin på bålet". Dette vil jeg henstille om, med ønske om en frisk debatt ,,

19

Bud

Slettes ikke enkelt i det hele tatt! Meget komplisert materie! Ja, for de fleste av oss.

Ja, du vet hva som er bitte lite og fyker bortover vannet i stor fart?

Tyttebær med påhengsmotor!!!

2

Andropov

Ja, du vet hva som er bitte lite og fyker bortover vannet i stor fart?

Tyttebær med påhengsmotor!!!

Storartet humor! Nå svinger det! Og tyttebærne er snart modne... Jeg har noen liter i fryseren. Utsøkt til levergryte og bra poteter!

2

Mr.Daddycool

, når man kan få like behagelig ferie f.eks. på Vestlandet (dersom det er sol)

Er du seriøs nå :)

1

Rhabagatz

Black friday er en amerikansk tradisjon , thanksgiving som feires i USA som minne om indianerene som ofret en kalkun på 1800-tallet.

Tror du må lese om både thanksgiving og Black Friday.

Black Friday er tradisjonelt sett startskuddet på julehandelen i USA. Det heter Black friday fordi det er fra denne dagen at varehandelen begynner å tjene penger - alstå regnskapstallene går fra rødt til svart (minus til pluss). Så viktig er julehandelen.

Thanksgiving har røtter fra UK som en høstfeiring. Man takker for den gode avlingen. Dette ble brakt av de første nybyggerne til USA.

1

ehall

Dette er lureri, på grensen til svindel. Butikkene påstår det er helt fantastisk og gir patetiske 30%, hvis du er heldig. Det får vi på salg ellers i året. For oss som har vært i USA på Black Friday er den norske versjonen ikke annet enn latterlig. Kan hende det er noen unntak, hørt noen rykter om Norwegian Outlet, ellers er dette bare tull.

Butikkene gjør seg en bjørnetjeneste, jeg får mindre lyst til å gå i norske butikker etter dette. Problemet er jo dumme naive nordmenn som bare hopper på galskapen.

2

Solvgutt1

Det er få ting som viser massenes kollektive dumskap bedre enn bilder av folk som ramler i flokk innover butikkene for å sloss om dårlige tilbud. Det gjør rett og slett vondt å se på.

2

Mr.Daddycool

Ja han ene som kom ut av støvet med en alt for liten sykkel, men tok den fordi den var billig :)

1

fargerik

Det er også smart å kjøpe nye vinterklærfor neste vinter når våren kommer, og på samme måte kjøpe neste års sommerklær når høsten kommer.

2

fargerik

Vent med å handle til etter nyttår.

Da er alle blakke og butikkene folketomme.

2

TomPadang

Nettopp. Da gjør man ofte bedre kupp enn en måned før jul.

1

Lignende temaer

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...