Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Propagandamaskinen Facebook

Facebook vant valget for Trump. En hær av bygdetullinger i Makedonia og Georgia bombarderte FB med såkalte fake news som glorifiserte Trump og demoniserte Hillary. Det ser ut som FB har en strategi om å fremme høyreekstreme synspunkter, vi ser det også i FB Norge. Jeg kan bruke min egen newsfeed som eksempel, jeg er ikke med i noen høyreekstreme grupper på FB, likevel er newsfeeden min hver dag full av såkalte «foreslåtte innlegg» med høyreekstremt innhold. Hver gang Hege Storhaug, Kjetil Rollnes og document.no åpner kjeften popper det opp i newsfeeden min som «foreslått innlegg», dette samtidig som jeg aldri har sett et «foreslått innlegg» på FB fra venstresiden. Facebook prøver å hjernevaske oss alle til å bli høyreekstreme og det er ganske skremmende når man tenker på at FB antagelig er folk flests viktigste nyhetskilde.

2
15 svar

15 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

Garindan

Facebook prøver å hjernevaske oss alle til å bli høyreekstreme og det er ganske skremmende når man tenker på at FB antagelig er folk flests viktigste nyhetskilde.

Jeg har aldri sett noe av dette du sier du får. Antagelig oppsøker du ofte innvandringsfiendtlige nettsteder, og det er derfor FB ser dette og gir deg mer av det samme. Om du oppsøker disse stedene for å argumentere imot det som står der er likegyldig.

1

galehest

Litt nysgjerrig på hva du legger i ordet "høyreekstrem"?

1

camelrider

Jeg tror FB holder meg for narr. Akkurat nå fikk jeg et "foreslått innlegg" om boken Hitlers last days av Bill O Reilly, nydelig illustrert med et bilde av Hitler og et stort hakekors.

1

Nabo

Du lever et spennende undergrunns liv som du ikke deler med oss andre, selv har jeg aldri fått noe slik spennende reklame. Her går det mest i pusekatter, hunder og at Hadia Tadjik skal flytte tilbake til Rogaland etter utlendighet i Oslo.

1

emoseno

Jeg tror ikke FB hadde innflytelse av betydning. Mange amerikanere føler seg forbigått og glemt på globaliseringens alter. Disse ville stemme på en nesten hvilken som helst kandidat som representerer et alternativ til den styrende politiske eliten. Således var Shillary den verst tenkelige kandidaten for demokratene.

1

ehall

Takk Camelrider for at du har kommet hit. Du gir god humor med din ekstremisme. Får nok mang en latter av deg i fremtiden.

1

camelrider

bare hyggelig !

1

Lignende temaer

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...