Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Sitter og ser nyhetene på TV2 Nyhetskanalen, der de har innslag om de kommende valgene i Europa og spesielt angående presidentvalget i Østerrike.

Bakgrunnsbildet som TV2 finner formålstjenelig å illustrere saken med er er retusjert bilde av den Østerrikske kandidaten Herbert Hofer. På bilde har det blitt laget Hitlerbart og Hitlersleik på ham.

TV2 vil åpenbart at vi skal assosiere Hofer med Hitler, en gal mann som drepte 6 millioner jøder og raserte Europa fullstendig.

Panikken har rammet redaksjonen i TV2 etter Brexit og valget av Trump. Brunbeisingen og hatspredning er deres reaksjon på demokratiske prosesser.

Synes dere "guilty by association" er en fair måte å framstille en Presidentkandidat på?

Kan denne vinklingen TV2 velger ha noe med den nye nyhetsredaktøren Karianne Solbrække sine personlige preferanser å gjøre? Hun er jo kjent for å blande privatliv og jobb. Integriteten hennes er ikke akkurat høy.

4
67 svar

67 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

q1w2e3r4t5

"Mine damer og herrer, jeg har ofte blitt spurt om jeg har noen svar på problemet og hva det kan være. Vel, jeg er sikker på noen svar. Her er ti ting vi bør gjøre for å stoppe islamiseringen av Vesten demokratier:

1. Stopp kultur relativisme. Vi trenger en artikkel i våre konstitusjoner som slår fast at vi har en jødisk-kristen og humanisme kultur.

2. Slutte å late som at islam er en religion. Islam er en totalitær ideologi på linje med fasisme, nazisme og kommunisme. Med andre ord, skal retten til religionsfrihet ikke gjelde for islam. "Død for de frafallne" 4:89, Sahih Bukhari.

3. Stopp masseinnvandringen av folk fra muslimske land. Vi må ende Al-Hijra. (profeten Muhammeds utvandring fra Mekka til Medina i år 622, som danner utgangspunktet for den islamske tidsregning)

4. Oppmuntre til frivillig hjemsendelse.

5. Utvise kriminelle utlendinger og de med dobbelt statsborgerskap, etter avnasjonalisering, og sende dem tilbake til sine arabiske land. Likeledes, utvise alle som egger til en "voldelig jihad».

6. Vi trenger en Europeisk "First Amendment" for å styrke ytringsfriheten.

7. Få hvert medlem av en ikke-vestlig minoritet til å signere en juridisk bindende kontrakt for assimilering.

8. Vi trenger et bindende løfte om troskap i alle vestlige land.

9. Stopp byggingen av nye moskeer. Så lenge ingen kirker eller synagoger er tillatt å bygge i land som Saudi-Arabia vil vi heler ikke tillate fler nye moskéer i våre vestlige land. Lukk alle moskeer der oppfordring til vold foregår. Lukk alle islamske skoler, for de er fascistiske institusjoner og små barn bør ikke være utdannet en ideologi av hat og vold. Islams ondskap i navnet til en gud, "undervisning av islam til barn er barnemishandling"

10. Bli kvitt de nåværende svake lederne. Vi har det privilegiet av å leve i et demokrati. La oss bruke det privilegiet og utveksle feiginger med helter. Vi trenger flere av Churchills klasse og mindre med Chamberlainere.

Kort sagt, vi skal gå på offensiven og begynne å slåss tilbake. Vi må ikke lenger tillate oss selv å bli sittende i våre lenestoler og bli tråkket ned. Hvis de bombardere oss med sharialover, vil vi bombardere dem tilbake med våre menneskerettigheter .... "

Geert Wilders tale i Torino, 15 desember 2013.

Jeg synes dette høres fornuftig ut om vi ønsker å beholde våre velferdsamfunn og vår vestlige kultur.

Hvorfor jobber TV2 og de andre multikulturtilhengerne så hardt mot dette? Hva håper de helt realistisk å oppnå?

14

Arrcab

Hvorfor jobber TV2 og de andre multikulturtilhengerne så hardt mot dette? Hva håper de helt realistisk å oppnå?

Jeg er usikker på hva de håper, men uansett motiv og hensikt, kan resultatet fort bli det stikk motsatte. Legg til rette for kulturelle og religiøse motsetninger, og historien er full av eksempler på hvor galt det kan gå.

2

tinnyme

Legg til rette for kulturelle og religiøse motsetninger, og historien er full av eksempler på hvor galt det kan gå.

Ja, man kan bli redd særlig med Støre spankulerende i bakgrunnen, kåt på statsministerjobben og villig til å drive masseimport av muhammedanere for å tekkes egne velgere.

Måtte han aldri, aldri lykke i det...

1

Kongemannen

TV2 er den politiske korrekte kanalen. Nyhetene blir brukt til propaganda og denne evige masingen om å klikke seg inn på deres nettside.

Å blande inn dette tøvete Farmen programmet inn i en seriøs nyhetssending er lavmål.

De er jo ikke objektive og nøytrale

4

Raxphorg

Hitler, en gal mann som drepte 6 millioner jøder og raserte Europa fullstendig.

Han var langt fra gal, men genial. For å klare de uhyrligheter han gjennomførte skal man ha et "talent". Å tro at han var gal åpner for å gjøre samme feilen igjen.

3

C-Pizarro

Selvfølgelig var han gal. Det er bare å lese Mein Kampf, så skjønner man fort det. Samt se på hvordan han prøvde å dra med seg hele Tyskland ned i dragsuget da han innså at krigen var tapt.

Han hadde også sine talenter, kanskje først og fremst hans taleevner. Men noe geni var han ikke på noe område. Hans generaler rev seg konstant i håret fra 1939 til 1945. Militære bragder i starten av krigen, som f.eks. den raske seieren over Frankrike bygde opp en myte om at han var et militært geni. Men disse bragdene kan i all hovedsak tilskrives svært dyktige og innovative generaler som bla. von Manstein og Heinz Guderian. Men Hitler var ekspert på å ta æren for andres suksess, samt skylde på folk rundt seg for katastrofer han selv hadde skylden for.

"Samme feil" kan så absolutt gjøres igjen, bare forutsetningene ligger til rette for det. Situasjonen i Europa var veldig spesiell etter første verdenskrig. Og i Tyskland var den ekstrem. Med liknende forutsetninger kan så absolutt en "ny Hitler" komme til makten i vesten igjen.

2

sanila

Men Hitler var ekspert på å ta æren for andres suksess, samt skylde på folk rundt seg for katastrofer han selv hadde skylden for

Hm, uskikk slikt.

1

Sapient-X

"Samme feil" kan så absolutt gjøres igjen, bare forutsetningene ligger til rette for det. Situasjonen i Europa var veldig spesiell etter første verdenskrig. Og i Tyskland var den ekstrem. Med liknende forutsetninger kan så absolutt en "ny Hitler" komme til makten i vesten igjen.

Kanskje det ikke er så lurt å presse inn flere fremmedkulturelle innvandrere, og så hetse arbeiderklassen som blir utsatt for kriminalitet, eller blir presset på arbeidsvilkår, til ledighet, på boligmarkedet, og på sosiale tjenester.

De legger opp til dette selv. Trump var det mildeste som kunne skjedd dem. Det kunne gått mye verre.

1

nostalgikern

Han hadde også sine talenter, kanskje først og fremst hans taleevner. Men noe geni var han ikke på noe område. Hans generaler rev seg konstant i håret fra 1939 til 1945.

Hørte et radioprogram i dag der det ble fortalt at i året 1937 så henrettet Stalin ca. 130 000 offiserer som han innbilte seg var imot han. De måtte ha det travelt med å henrette folk for her var det ikke snakk om massehenrettelser med gass osv. Forrige uke i samme serie var det nevnt en som hadde en høy stjerne hos Stalin, rekorden til denne (som visstnok hadde et slags slakteforkle på seg under "arbeidet") var et firesifret antall pr. dag, skutt med pistol mot hodet, da måtte det gå unna. Avisa Klassekampen, som "i alle år" har vært aktet og mye lest av journalister og mye referert til i f.eks. NRK oppigjennom, hadde en fast tegning av bl.a. Stalin på sin forside. Det var liksom helt greit og akseptert av "de politisk korrekte". Rare greier slikt...

1

EL-FERNANDO

Tv 2 er ødelagt som nyhetsformidler.

Finnes ikke snev av troverdighet igjen der.

3

EventHorizon

Fasit. TV2 er og blir en parodi. Norges svar på Fox News.

2

Kropotknik

TV2 er og blir en parodi. Norges svar på Fox News.

I politiske saker, har TV2 nyhetene utviklet seg fra å være rimelig faktabaserte for en del år siden, til i den senere tid å være føleribaserte propagandainnlegg.

At de velger heller misjonering og bruskvetting heller enn å opplyse det norske folk gjennom kritisk journalistikk er uforståelig.

2

Chubby

Heller Norges svar på CNN eller liknende venstrevridde søppelkanaler

1

RickiBK

Tv 2 er ødelagt

Verden gledes.

1

ehall

Godt gjort at Karianne Solbrække har blitt husvarm igjen. Viser ganske enkelt galskapen i norsk media når hun blir nyhetsredaktør.

Men uansett redaktør, når du har en som er langt utpå venstresiden og en langt utpå høyresiden, trolig like ekstreme begge to, vet vi av PK grunner hvem som blir hyllest og hvem som blir demonisert.

2

Lignende temaer

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...