Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Hei

Jeg har med irritasjon sett at Bærum lager noe de kaller kyststien i umiddelbar nærhet av der jeg bor. Det arter seg slik:

De lager stier til sykling, tur med bikkja osv gjennom områder som før var avsatt til det lokale dyrelivet. Her var det rådyr og fasaner som usjenert hadde sitt territorium. Nå slipper bæringene bikkjene sine løst og reagerer med irritasjon når de blir snakket til. Roper på bikkja og lar den så løpe fritt etter rådyret igjen etterpå. Jeg har selv sett dette. Som om ikke dette var nok har de siden tatt seg til rette ved å lage sti gjennom privat område slik at de sjenerer de som har hatt en fredet plett. Her er det tur med bikkja, løping med hodelykt i kveldsmørket og sykling nesten døgnet rundt.

Hva faen kan man gjøre? Jeg kaster stein etter dem men de gir faen. Jeg hugger kvist og kvas og legger i veien for dem men de bare flytter det. De har til og med satt opp stolper som skal markere at dette er en "Kyststi", hva enn det er i indre Oslofjord.

Makan til faenskap. Jeg er drittlei og mit sameie kommer til å gå rettens vei.

hilsen Trond

1
49 svar

49 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

trond222

"Kyststien" er ubrukelig uten. Denne private veien ligger mellom to deler av "Kyststien". Den har allerede bom.

2

sanila

Så har du helt klart en sak. Men jeg vet av erfaring at grunn arbeide og detaljer, ikke akkurat er det man dyrker mest, så de har nok oversett det. Om du får de til at innrømme det kunne være interessant at hører om. Men erfaring med dere i så måte er veldig ymse.

Men om det er slikt som du sier så har du helt klart en sak

2

BornOnThe4thOfJuly

De fleste private veier vil være åpne for almen ferdsel og på grunn av allemannsretten så er det ikke lov til å stenge dem for gående og syklende utenom dersom de er en avkjørsel. Man kan derimot stenge den for motorferdsel.

Går den private veien til flere oppsittere så sier det seg selv at det ikke er mulig å stenge den for andre da det faktisk er lov til å gå på en vei selv om den er privat.

Så TS har en dårlig sak og spesielt siden han ikke klarer å si hvem han vil saksøke en gang. Har du noen ide om hvem han burde saksøke og hvorfor?

1

DavidHerd

Eg vil tru eit sånt søksmål må rettast mot kommunen du bur i. Ei sånn sak som dette her høyres vel ut som det sorterar under Plan-avdelinga. Lukke til, det er flott med alle som står opp for privat eigedomsrett, sjølv om eg trur det er ei tapt sak.

1

lfc1

Jeg kaster stein etter dem men de gir faen. Jeg hugger kvist og kvas og legger i veien for dem

Hmm, i kveld tror jeg jeg skal benytte meg av allemansretten, og ut og løpe en tur med hodelykt i Bærum, og kaste stein på beboere.

1

trond222

Hva var spørsmålet?

1

HYYYL

løping med hodelykt i kveldsmørket

Dette er svært plagsomt for villdyrene.

Det er en uting å forstyrre dyrenes døgnrytme, de kan jo et øyeblikk tro det er dag, midt på natten - noe som kan resultere i morgengretne dyr.

Dette burde du ta opp med Dyrenes velforening.

1

Strandereng

Det er en uting å forstyrre dyrenes døgnrytme, de kan jo et øyeblikk tro det er dag, midt på natten - noe som kan resultere i morgengretne dyr.

Dette burde du ta opp med Dyrenes velforening.

Har fått ønskeliste fra en 3,5-åring(mitt høyt elskede barnebarn) Hodelykt.

Da jeg spurte om det var for å se godt i mørket svarte han at "Tor har det".

Tor har skrytt av det i barnehagen, og da må seff alle små uskyldige nydeligheter ønske seg det :-D

1

Lignende temaer

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...