Nye VGD er lansert! Mer informasjon

http://pluss.vg.no/2016/12/08/2632/2632\_23865438

Det er sannelig nye tider gitt. Det virker ikke som at noe er skambelagt lenger. I denne artikkelen står en ung mann frem med bilde og navn og forteller om at han har sex med hundrevis av menn, gifte sågar. Ganske underlig å legge merke til forhold i media som man skulle tro var oppsiktsvekkende og skapte stor debatt, det blir gjerne møtt med en skuldertrekning og får nærmest en stilltiende aksept også på såkalte sosiale medier, mens bagatellmessige forhold (husker spesielt noe så bagatellmessig som f.eks. lebestiftene på en viss politkers kjole avstedkom hundrevis av krasse kommentarer i sin tid), de blir "delt" tusenvis av ganger f.eks. på tryneboka og heftige debatter oppstår slik som også på VGD.

Merkelig å legge merke til. Skulle man forresten poste et slikt blikk på samtidens tilstander under "Backstage" kanskje? (parentesen der forklarte at temaene fortinnsvis skulle dreie seg om "kultur og fritid", ja, det er mulig det er der slike synspunkter skulle vært postet i tilfelle, men generelt er jo dette med skamløshet en høyst aktuell greie, så under "Aktuelt" kan vel forsvares... F.eks. er det jo også slutt på at fanger ønsker å være anonyme på tv, de intervjues og lages innslag om med navn og det hele, og "alt er så greit atte".

2
143 svar

143 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

haraldegden

Hvordan kan en TV serie som hyller HOMO være en bestselger?

Hva kommer det av at denne møkka kan få priser og omtale verden over?

Er så heldig at jeg har barn som sier de blir kvalme av å se det.

Heldig vis..

2

peraleks

Heldig vis..

Får håpe de samme barna lærer seg 'heldigvis' og at mennesker ikke skal dømmes utifra deres seksuelle legninger.

Hva angår vedkommende, får håpe han greier å sove med tanken om at det fins en tredjepart som blir bedratt så det holder. De færreste har noen avtaler innenfor forholdet som tillater at en av partene puler rundt slik som de vil, dette igjen kalles bedrag, lureri, you name it.

1

sanila

Hva angår vedkommende, får håpe han greier å sove med tanken om at det fins en tredjepart som blir bedratt så det holder. De færreste har noen avtaler innenfor forholdet som tillater at en av partene puler rundt slik som de vil, dette igjen kalles bedrag, lureri, you name it.

Tja , men så er der så det direkte ansvar. altså de der er gift og er dem der får seg et knull.

Rart med det der.-

1

vadefugl

Det har alltid vært homoseksuelle og det er ingenting å skamme seg ovet. Ingen blir skadet av det. Verre med land og riker som henretter homofile.

1

sanila

Du synes at alternativer til at henrette homofile, er slikt som TS viser til?

1

SlimWhitman

Det har alltid vært homoseksuelle og det er ingenting å skamme seg ovet. Ingen blir skadet av det.

Mange får da AIDS og sprekt anus.

1

TomPadang

Hvordan kan en TV serie som hyller HOMO være en bestselger?

Homo er det nye "normale". Vi streitinger er blitt de nye verdiløse avvikerne. Slik er det blitt.

1

jonas

Det virker ikke som at noe er skambelagt lenger.

Jo, å være god og glad i matematikk. Det er skambelagt.

2

nostalgikern

Ja, jeg følger ikke så godt med på denslags, så jeg velger faktisk å tro deg, ser slett ikke bort i fra at det forholder seg slik i i disse "nye tider". Og i tilfelle det er slik, litt bortkastet at Venstre presser frem hundrevis av millioner til nye lærerstillinger for å fremme elevenes mattekunnskaper da gitt...

1

molishani

Man har jo ulike seksuelle preferanser, og så lenge man ikke utnytter barn, og eventuelt dyr, så må man vel kunne akseptere det meste av seksuelle avvik. Selv synes jeg homofili er maks ekkelt, men jeg må jo akseptere dem som velger å putten snabben i pølseboden til kameraten..

1

jakoline

Man har jo ulike seksuelle preferanser,

Igjen vil jeg si at artiklen igrunn mer handler om SVIK ,enn om "sex" som sådann.

Mannen støtter handlinger der går ut på (slik jeg har forstått artiklen) i å gå bak ryggen til ulike gifte menns koner ,og skryter så av dette i artiklen.

Hadde det handlet om økonomisk svik f.eks ,så hadde det vært samme greia. SEx er ikke direkte poenget i dette ,men det å være partner i et svik mot andre mennesker.

1

deleted287273

Det stemmer ikke. Det er ikke en dikotomi som består av monogame forhold på den ene siden og lyster uten ansvar på den andre. Det fins flere nyanser enn som så.

1

deleted287273

Skulle man forresten poste et slikt blikk på samtidens tilstander under "Backstage" kanskje? (parentesen der forklarte at temaene fortinnsvis skulle dreie seg om "kultur og fritid", ja, det er mulig det er der slike synspunkter skulle vært postet i tilfelle, men generelt er jo dette med skamløshet en høyst aktuell greie, så under "Aktuelt" kan vel forsvares..

Det ser mer og mer ut som et backstage-resonnement for meg. Men MOD regjerer her inne.

1

nostalgikern

Det ser mer og mer ut som et backstage-resonnement for meg.

Ville du da i tilfelle begrunne plasseringen av innlegget med at dette faller inn under kultur-begrepet eller fritidsbegrepet?... (Kanskje det ikke er "på fritiden" vedkommende bedriver dette vet du, ikke godt å si sikkert).

1

deleted287273

Ville du da i tilfelle begrunne plasseringen av innlegget med at dette faller inn under kultur-begrepet eller fritidsbegrepet?...

Jeg tror at denne "kultur&fritid"-betenevnelsen på backstage er en eufemisme. For skvalder.

1

Lignende temaer

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...