According to Dailymail.com, the close associate of Wikileaks founder Julian Assange, alleges “the source had legal access to the information. The documents came from inside leaks, not hacks.”

Nå må du jo skjønne at dette er "fake news"....

/ironi

1

Jeg så Hannity- Fox News hadde et intervju i dag med Assange.

https://www.youtube.com/watch?v=MCnE8vh4NBE

Assange benekter atter en gang at Russland var kilden, og henviser igjen til den britiske ambassadøren, som vi vel ikke har noen grunn til å mistro.

I dette intervjuet (ca rett før 20:00) kommer det frem at Hillarys bruk av privat email server skyldes at den sikre hun skulle ha brukt, hadde transparency i forhold til Kongressen som skal overvåke og kontrollere Administrasjonen

Ingen tviler på at disse mailene kom fra Clinton- og det er tydeligvis enighet om at disse mailene er en av grunnene til at hun tapte. Men det er jo innholdet i disse mailene som er grunnen til at folk ikke ville stemme på henne- som Assange påpeker; Amerikanerne likte ikke det de så.

Man kan jo lure på hvorfor det er så lite fokus på innholdet i mailene og grunnen til at Clinton tapte, om holdninger og gjerne direkte kriminalitet som er avslørt gjennom disse mailene, men et ensidig hamring på om Russland hadde hacket.

Det er vel de færreste som tror at Obama utviste russiske ambassadører grunnet hacking, de fleste skjønner at det er situasjonen i Syria.

1
Morra-DI-2 Jeg så Hannity- Fox News hadde et intervju i dag med Assange. https://www.youtube.com/watch?v=MCnE8vh4NBE Assange benekter atter en gang at Russland var kilden, og henviser igjen t...

Det er vel de færreste som tror at Obama utviste russiske ambassadører grunnet hacking, de fleste skjønner at det er situasjonen i Syria.

Der tar du nok feil. Selvfølgelig sitter CIA og FBI med gode beviser når de går ut så hardt som de har gjort. De lar seg heller ikke styre av en avgående president til å produsere falske beviser.

1
RazorBoy [sitat…] Der tar du nok feil. Selvfølgelig sitter CIA og FBI med gode beviser når de går ut så hardt som de har gjort. De lar seg heller ikke styre av en avgående president til å p...

...og hvor er disse bevisene egentlig? https://stream.org/house-intelligence-chair-no-proof-russians-trying-get-trump-elected/

Det kan jo virke som ikke alle er enige om bevisene holder.

FBI tiltalte jo Clinton like før valget og hadde ganske klare bevis for diverse. Hva skjedde med dem?

Hvor mye kan vi dessuten stole på de bevisene de enkelte har? President Obama hevder det var Russland som sto bak, - den tiltredene president Trump sier at det ikke var Russland. La meg da gjette at det ender opp med at det var slett ikke Russland som sto bak hackingen. ...Sånn siden makten er den som bestemmer sannheten.

1
Laster...