Nye VGD er lansert! Mer informasjon

eldre seigpines underernærte&alene isykehjemmene ?

Respekten eldre hadde før hvor de ennå ble sett opp på av samfunnet slik frem til 70 tallet smuldret svunnet bort og hvordan kan det ha seg at disse blir stuet bort når de når en viss alder, eller når de får slag , kroniske sykdommer eller lignende.

De er verdiløse i dagens samfunn, og skal derfor seigpines underernærte alene og ensome på "sykehjemmene våre"

Nå er de da å betegne som søppel og må på den moderne menneskesøppelfyllingen , populært kalt sykehjem. Det først som da blir tatt fra dem sammen med klærne er samtykkekompetansen, det skjer , enten de kommer for det ene eler det andre, slag hoftebrudd kronisk sykdom , mem værst er det allikevel med som har brukket rgg eller nakke som ofte er multimyrbide, har mange kroniske lidelser og sykdommer,.

Dette er lett å få til for sykehjemmet for det ofte folk som skjelden får besøk med få slektninger/familie.Grunnet 2 pleiere pr avd med 30 pleietrengende for hver pasient i sum 5 min til dagen. Dette gjør at de fleste derfor er underernærte og lett får dødelige infeksjoner, slik at sykehjemmet stadig kan ta in nye pasienter. Dette er samlebåndsdød om du vil. Sykehjemmslegene rundt på de forskjellige institusjonen er oftest muslimer sammen med pleiepersonellet, og de har alle samme strategi om at pasientene skal dø så raskt som mulig for å bli kvitt mest mulig pasienter. Dette er ofte pårørende glade for slik at de slipper å vente så lenge før de får tak i verdiene de skal arve.

Derfor er det ytterst få enn ingen som bryr seg om de alvorlige bruddene som ligger i bunn av det norske samfunnet menneskerettsrudd på internasjonalt annerkjente menneskererettigheter fra klagene til de stemmeløse som aldri når ut eller blir lyttet til i samfunnet.

1
0 svar

Bli den første til å svare.

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Lignende temaer

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...