Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Da er vi vel i gang igjen..

Eller bare en ulykke.

1
1,1k svar

1062 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Tullekoppen

Folkens; kan dere ikke drøfte religion i et dertil egnet forum - og la denne tråden være til oppdatering av hva som faktisk har skjedd?

4

DrSchwei

Enig ! Man kan la være å gi noen skylden for dette før man en gang vet om det er en bevisst handling.

2

Fokkeslasken77

Bevisst handling? Hva i alle dager skulle det ellers vært? For noe surr.

1

annmag

Enig. :o)

1

q1w2e3r4t5

Når får multikulturtilhengerne nok?

Det er ingen skam å snu, jeg var selv tilhenger av dette eksperimentet for endel år siden. Etterhvert som det gikk opp for meg at omkostningene var mye høyere enn vi ble fortalt snudde jeg tvert.

Vi må kjempe med nebb og klør for å begrense ikkevestlig-innvandring og følgene av den.

4

TFF

Vi må kjempe med nebb og klør for å begrense ikkevestlig-innvandring og følgene av den.

Kan du ikke vært smartere og heller begrense innvandring fra visse land, hvor det er dokumentert langt høyere kriminalitet?

1

DrSchwei

Vi må kjempe med nebb og klør for å begrense ikkevestlig-innvandring og følgene av den.

Tja, det sa han som sitter i fengsel i Skien også.

Terrorisme må bekjempes. Og den bekjempes best ved å hindre ekstremisme.

1

MacanT

Tja, det sa han som sitter i fengsel i Skien også.

Der kom det ja, tok ikke lange tiden denne gangen heller :)

1

q1w2e3r4t5

Du bør holde deg for god for denne Hitlingen (Breivikingen). Du kan jo begynne med å lese Aftenposten, eller er de og høyreekstreme?

Det å idiot- og rasisterklære meningsmotstandere er ikke veien å gå. Har du ikke lært noe av Brexit og valget av Trump?

1

dd12

Tja, det sa han som sitter i fengsel i Skien også.

Ja, og akkurat det har han rett i. Men det er vel ikke lov å si kanskje? Absolutt alle mennesker har rett i noe de mener inkludert Hitler, IS, Trump og sosialdemokrater på vgd.

Patetisk forsøk på hitling og avsporing.

Hadde de forkvaklede menneskene på venstresiden tatt til vettet så kunne vi kanskje begynt å snakke om konkrete løsninger snart.

1

kansas00

Når får multikulturtilhengerne nok?

De får aldri i nok... for tysklands del må du huske at regjeringen i tyskland er en stor koalisjon som har 503 av 630 seter i bundestagen. Altså den regjeringen i europa med størst oppslutning i parlamentet de skal støtte seg på. Ca. 68% av tyske velgere har faktisk stemt på de partiene som styrer tyskland (og derav også deres innvandringsdpolitikk). Selv det eneste innvandringskritiske partiet av en viss størelse i tyskland er milevis unna å oppnå den oppslutningen innvandringskritiske partier har i nederland, belgia, østerike, frankrike osv.

1

vif_support

Intervju med øyenvitne på CNN

1

Nabo

Tyske medier pryder seg med å være ansvarlige. De ble anklaget for å dysse ned overgreps-skandalen i Köln nyttårsaften 2015. Denne gangen virker seg som om den akkrediterte pressen hadde forbannet seg på å ikke begå samme tabben - og begikk i stedet en ny og større feil.

Frauke Petry, leder av det nye høyrepartiet Alternative für Detschland (AfD), ventet ikke engang til mordvåpenet var tauet vekk før hun trakk en rett linje fra Merkels flyktningpolitikk til terrorangrepet. Hun sa hva mange tenkte.

De fleste antok simpelthen at det ville være en asylsøker. Tyske etterretningstjenester har avverget en rekke komplotter, flere av dem blant omlag 1 million migranter som søkte asyl i Tyskland i 2015.

Innsiget overstiger Tysklands kapasitet til overvåkning, men Angela Merkel er en politiker av den gamle skolen. Hun erkjenner aldri å ha tatt feil. Derfor er Tyskland fortsatt Europas asyldestinasjon nr. 1 med 237 400 nye asylsøknader i 2016, ifølge Eurostat.

Ifølge meningsmålingene støtter fortsatt et flertall Merkels liberale asylpolitikk. Noe forvirrende har velgerne påført hennes parti, CDU, en serie sviende nederlag i delstatsvalgene i 2015 og belønnet innvandringskritiske AfD.

CDU har vært det tradisjonelle «lov & orden»-partiet, men er nå også partiet for grenseløs solidaritet. De har forsøkt å forløse denne motsetningen gjennom å signalisere en streng innvandringspolitikk uten å levere den.

Det går knapt an å overdrive hvor splittende innvandringspolitikken er i Tyskland. Ansvarlige politikere synes uvillige til å erkjenne prisen vanlige tyskere betaler i form av høyere skatter, dårligere offentlige tjenester og mindre trygghet. Terrorangrepet vil minne fremmedgjorte velgere om i hvilken grad sju år med rød-blå storkoalisjon har avpolitisert tysk politikk.

https://morgenbladet.no/2016/12/asle-toje-om-angrepet-i-berlin?utm_content=buffera3f92&utm_medium=social&utm_source=facebook.com&utm_campaign=buffer

3

staaalisen

NRKs nyheter bare tror, de vet ikke at det har vært et tertorangrep i Berlin. De vet ikke engang at det er en asylsøker som står bak massemyrderiene.

Så det er ikke bare Angela Markel som fremstår som grenseløst naiv.

3

nordfrost

Det nytter ikke bare å høre på nrk og tv2,man må surfe rundt for å få sannheten frem,.

Det jeg lurer på som ikke politiet vil fortelle,det er hvordan ble den polske sjåføren drept ?

Hadde vi fått vite det i går,så hadde alle da forstått at det var et terrorangrep, og kunne ha tatt sine forholdsregler.

Og hvorfor ville ikke Angela merkel svare på spørsmål etter den korte pressekonferansen,.

Jeg tror hun forstod at det ville komme spørsmål om hvor mange tusen flyktninger som kom uten ID over grensa til Tyskland;sannheten kan være at ingen måtte vise ID da det var kaos i tyskland !

Visst det er kommet 1 million flyktninger til tyskland uten ID,da ligger hun syltynt an mot valget !

1

nostalgikern

Visst det er kommet 1 million flyktninger til tyskland uten ID,da

Er egentlig "flyktning" det korrekte begrepet om disse? Skal ikke dette begrepet egentlig bare brukes på de som har kommet som kvoteflyktninger i FN-systemet? Mener asylsøkere er vel så riktig begrep, men slikt blir jo litt fleisespikkeri, det er så.

1

deleted287273

Det jeg lurer på som ikke politiet vil fortelle,det er hvordan ble den polske sjåføren drept ? Hadde vi fått vite det i går,så hadde alle da forstått at det var et terrorangrep, og kunne ha tatt sine forholdsregler.

Det kommer vel sigende nå, gjør det ikke?

Jeg tror de fleste forstod at det var et terrorangrep omtrent umiddelbart.

1

deleted287273

Det nytter ikke bare å høre på nrk og tv2,man må surfe rundt for å få sannheten frem,.

Medier med en viss redaksjonell linje må bekrefte opplysningene først på et eller annet vis, mens andre bare kan legge ut info de kommer over.

Navnet til ABB så jeg første gang i en tråd her på VGD omtrent klokka 23.30 på kvelden den 22/7. Avisene visste nok det samme, men måtte få det bekreftet før det kunne publiseres.

1

Zen0n

NRKs nyheter bare tror, de vet ikke at det har vært et tertorangrep i Berlin. De vet ikke engang at det er en asylsøker som står bak massemyrderiene.

Det vi vet foreløpig er at tysk politi tror det er et terrorangrep og de har mistenkt en asylsøker.

Helt greit at NRK ikke spekulerer noe videre utover det som er bekreftet/offisiell informasjon.

1

q1w2e3r4t5

Kan og minne om de kloke ord vår påtroppende minister Per-Willy Amundsen skrev i 2011:

Problemet med islam er ikke primært terrorisme og selvmordsbombere, selv om det er skremmende nok i seg selv. Problemet er hvordan islam brukes som en ideologi, juridisk og politisk. Slik endres fundamentale forutsetninger for å videreføre vår samfunnsmodell gjennom en altfor rask innvandring, som integreringstiltak ikke klarer å løse, grunnet en manglende bevissthet fra politisk hold.

3

Lignende temaer

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...