Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Prinsesse Leia er død, og både Han Solo og Luke Skywalker sier til pressen at de er knust. Dette er svært trist med tanke på at det kommer en ny film neste år, og at Leia figuren antagelig må skrives ut av Star Wars sagaen. Carrie Fishers mor Debbie Reynolds lever visst fortsatt. Hun var også en kjent skuespillerinne i sin ungdom.

Ellers har Carrie Fishers gjort suksess som forfatter. Hun fikk et hjerteinfarkt på flyet mellom London og LA, og gikk bort et par dager senere, i dag klokken 8.55 om morgenen.

http://www.vg.no/rampelys/film/star-wars-stjernen-carrie-fisher-er-doed/a/23883323/

2
45 svar

45 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

Wendolin

Det er trist at vanlige folk dør. Men jeg kjenner ikke dem. Carrie Fisher var prinsesse Leia. Hu hadde jeg et forhold til. Fordi hu betydde noe gjennom filmene hu var med i. Og fordi hu ikke var perfekt, men kjempa mot demonene hennes. Hu ga meg håp og store øyeblikk av glede.

2

0gg0

Lea

*Leia*

2

jeangabin

Jeg leser på nettet at Carrie Fisher var en av de mest ettertraktede "script doctors" i Hollywood. Når et manus var dårlig, ble det sendt til henne.

1

Mirage

Skulle sendt Phantom Menace og Attack of the Clones til henne.

2

jeangabin

Hehe, det er nok den godeste Lucas som ødelagt de filmene. Merket du hvor mye bedre filmene med nye regissører? Som produsent og ideskaper er lucas genial, men som regissør er han middelmådig. Vel, han er pensjonert nå. Rart at han ikke prøver seg med noen andre filmer? Noe som ikke har med star wars å gjøre.

1

Wendolin

Nå leser jeg i VG at også mora hennes, hu Debbie Reynolds er død. Jeg liker filmen Singing in the Rain. 84 år gammel ble hun. Det blei nok for tøft for henne å miste datteren. Ikke overraskende dette dødsfallet. Fred over minnet.

1

Wendolin

Hu var åpen ut med sin bipolare lidelse. Hu var sterk nok til å framstå som svak. Husker henne fra Blues Brothers og Star Wars. Elsket de filmene. Kvil i fred Carrie Fisher

1

Lignende temaer

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...