Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Rema 1000 ser ut til å innføre fordelsprogram, med 10 % på frukt og grønt, samt 10 % på de 10 varene kundene handler mest. Det spekuleres i tjenester som hjemkjøring og annet.

Andre kjeder har varslet priskrig.

Vil dette føre til billigere varer for forbrukerne? Eller burde Rema 1000 holdt seg til "bare lave priser"? Hvem må isåfall ta regningen?

1
353 svar

353 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

october

Nå skal jeg først slå fast en ting.

Rema 1000 har ikke nettopp innført noe bra for kundene sine. De har først og fremst innført en mulighet til å samle data om kundene sine, på en mer personalisert måte.

Der ligger verdien. For Rema 1000.

Jeg for min del kan ikke fordra når store kommersielle aktører skal late som om de er så forbannet personlige for å "være relevant for den enkelte". Det er litt som når vilt fremmende og eplekjekke selgere ringer deg og begynner med "Hei, Ole Robert!" som om dere var gode gamle venner.

Spar meg.

3

Garindan

Rema 1000 har ikke nettopp innført noe bra for kundene sine. De har først og fremst innført en mulighet til å samle data om kundene sine, på en mer personalisert måte.

Der ligger verdien. For Rema 1000.

Jeg for min del kan ikke fordra når store kommersielle aktører skal late som om de er så forbannet personlige for å "være relevant for den enkelte"

Trumf-kunder får jo innimellom gratiskuponger i posten som gjør at de kan få 2-3 spesifikke varer. Disse varierer noe fra kunde til kunde, så jeg regner med at Trumf samler inn data om hva kunder kjøper også.

1

october

Ja, selvsagt. Både Trumf og Coop-kortet har mye av den samme hensikten.

1

FlGARO

Disse varierer noe fra kunde til kunde, så jeg regner med at Trumf samler inn data om hva kunder kjøper også.

I så fall burde det være mulig for kunder å få elektronisk kvittering også. Det må jo være en stor miljøgevinst over et år hvis de fleste fikk elektronisk kvittering på slike kjøp?

Vet man allerede kan få det automatisk på enkelte butikker, men så vidt jeg vet ikke matbutikker ennå.

Men men, det er vel bare å legge inn de dyreste varene du kjøper innimellom på denne appen. Tipper alkohol er fritatt fra ordningen, ellers hadde det vært en del alkoholikere som hadde benyttet seg av - i teorien - hver tiende øl gratis.

1

missChance

4 nye kuponger annenhver uke + noen ganger 4 generelle kuponger til alle Trumf-medlemmer.

Og ja, de vet hva du handler og vil ha tilbud på. Og prøver å friste deg til å prøve noe nytt innimellom.

1

SlimWhitman

Nå skal jeg først slå fast en ting. Rema 1000 har ikke nettopp innført noe bra for kundene sine. De har først og fremst innført en mulighet til å samle data om kundene sine, på en mer personalisert måte. Der ligger verdien. For Rema 1000.

Hvilken verdi har spionasje for Rema? Er de det nye NSA? Hjele meg. De vil vel først og fremst ha flere kunder antar jeg.

1

october

Ikke spionasje. Men kundedata. De vil vite mer om kundeatferd etc. til bruk for hvordan de kan målrette markedsføring. Alt, selvsagt, for å kunne øke sine marginer og volum.

Det burde ikke være en overraskelse at kundedata har verdi for selskapene. Det er jo hele industrier som lever at å samle inn kundedata for å kunne selge det videre til annonsører og andre.

2

Trehjulssykkel

De vil først og fremst vite hva du handler. Det er ikke så kjempekult for alle at Rema har tilgang til alle dine handlelister. Dette er altså snakk om personvern, som veldig mange verdsetter. Det samme dritet som alle websiter prøver å få tak i gjennom cookies, og du ikke har noe annet valg enn å godta. Ikke minst så prøver de å kamuflere alt med at "det er til det beste for kundene".

1

Wizzard

det går ann å være fornuftig og rasjonell densistebohem og faktisk handle der man liker best, uten å bli påvirket av hønsene som sitter å kakler.

2

Wizzard

Jeg handler alltid på spar, for å slippe lange køer. Delvis på rema 1000 om det er noe som spar ikke har. Har ikke latt meg herje av dette hysteriet som antagelig konkurentene står bak for å sverte Rema 1000. Rema 1000 er og blir en veldig god butikk og de fortjener ikke denne gnålingen fra folk som ikke har et begrep om hva økonomisk fornuft er. Det er antagelig de samme som sitter med gjeld opp i ørene og nærsagt forventer at staten skal betale gjeldslaveri de selv kommer opp i. Selvsagt, etterpå klager de...for det er jo ikke noe annet de kan gjøre når de ikke kan bruke pengene sine på det de vil og kjøpe det de vil og tro at pengene gror på trær som andre skal plukke ned for dem.

2

DenSisteBohem

Rema 1000 er og blir en veldig god butikk

Wow, hvilken verden lever du i? Har du aldri sett noe annet enn en og annen Spar-butikk i tillegg til REMA 1000 siden du klarer å lire av deg noe sånt???

1

Mr.Daddycool

Rema er en god butikk på sitt felt, har det meste av det man trenger i hverdagen til en grei pris. Men kan noen si meg hvorfor de hele tiden må drive å flytte de fordømte varene rundt i butikken på forskjellige steder ? Sikkert ikke bare de som gjør dette, men en eller annen idiot har lært kjøpmannen at dette er noe bra "triks" !

Når jeg endelig har lært meg hvor alle varene står i den enorme butikken, så etter en helg de har stengt så har de byttet om på hele dritten! Da er det bare å begynne på nytt ! Det er slik at man får lyst å gå bort å gi butikksjefen en skikkelig ørefik :)

1

HusebyD

Nå kommer det fram at Rema 1000 også skal hive ut alt av Coca Cola produkter bortsett i fra Coca Cola vanlig og Zero. Syntes det er en arrogant holding, dette er produkter jeg drikker selv. Men pokker heller om jeg skal la Rema 1000 bestemme hva jeg skal drikke. Jobb for større utvalg, ikke mindre.

http://www.adressa.no/nyheter/okonomi/2017/01/06/Rema-hiver-ut-flere-Coca-Cola-produkter-14023717.ece

2

Jompa

Sliter litt med å se det revolusjonerende i det Rema har kommet med her...

2

SlimWhitman

Er ikke akkurat "revolusjonerende" nei.. Men jeg vil kalle det mye mer lettvint enn å spare på alle disse poengene konkurrentene tilbyr for så å cashe ut premien senere, når man bare kan få det trukket fra automatisk på hver handel.

1

Lignende temaer

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...