Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Passasjer kastet av fly

http://www.dagbladet.no/tema/fly-nodlandet-da-rasende-midtsete-passasjer-gikk-amok/66589908

Er det meg det er noe feil med? Jeg så videoen i artikkelen og må si jeg sliter med å se(høre) at personen hever stemmen osv. Virker mer som at flyvertinna var tom for argumenter, og feig som hu var valgte hun heller å ty til maktmisbruk i stedet for å yte service eller beklage. I tillegg kan man lese at flyselskapet blir hyllet for denne håndteringen?

Setter pris på å høre hva andre mener!

1
56 svar

56 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

malhen

Setter pris på å høre hva andre mener!

Fyren oppfører seg som en idiotisk brautende bølle som fortjente det han fikk. Får du beskjed om å roe deg så gjør du det på et fly. Er du idiot og ikke takler en beskjed så må du regne med å få reaksjoner også.

2

frk.malin

Men han er jo rolig. Helt til hun går for å få nødlanda flyet, og da var det jo allikevel forseint. Har man ikke lov å klage på service uten å være redd for å bli henta av bevæpnet politi?

1

-Joachim-

Sannsynligvis riktig å kaste karen av. Sikkert fått en del advarsler før denne filmen fant sted. Men å kalle dette roping og forklare det med at du nesten ikke hører dama? Give me a break. Dama snakker utrolig lavt.

1

KansjeD

"Passasjeren sa ikke noe stygt før etter at flyvertinnen hadde truet med å kaste ham av."

Og HADDE han vært rolig, så hadde han da beklaget og satt seg ned igjen, istedet for å fortelle hvor tøft det hadde vært om flyet snudde og landet bare for å kaste ham av. Det var DA han gikk helt over streken. Inntil DET øyeblikket kunne han berget situasjonen, men valgte altså å være drittsekk istedet.

1

Zpiff

Tipper at noe av poenget her, er at han i utgangspunktet hadde to mot seg -nærmere bestemt èn på hver side av der han satt. Er man da alene, og de to samarbeider mot hans argumenter, vel da spørs det vel hva man har å stille opp med i den situasjonen.

Men klart, man kunne løst dette med andre ord(sic), dog kan det også være forståelig at han kan ha blitt forbannet. Og de fleste kan nok komme til et punkt der nok er nok, og man gir fa... i hva som blir sagt/gjort.

Synes i hvert fall at artikkelens innhold mht. "dokumentasjon" er altfor tynn til at "folk flest" ubetinget kan hylle reaksjonen fra de kabinansatte, flykapteinen, politiet...

1

q1w2e3r4t5

Jeg reagerte på samme måte som ts, dette var maktmisbruk av flyvertinnen/kapteinen. Passasjeren hevet aldri stemmen, han argumenterte greit for sitt syn. Det var flyvertinnen som begynte med trusler og eskalerte situasjonen. Passasjeren sa ikke noe stygt før etter at flyvertinnen hadde truet med å kaste ham av.

Om klippet viser et noenlunde rett bilde av situasjonen, så haper jeg passasjeren får erstatning og en uforbeholden unnskyldning av flyselskapet.

At Dagbladet omtaler dette som om passasjeren gikk amok, forteller jo oss alle om sannhetsgehalten i hva de skriver. Falske nyheter er noe som faller meg inn.

1

FlGARO

Om klippet viser et noenlunde rett bilde av situasjonen, så haper jeg passasjeren får erstatning og en uforbeholden unnskyldning av flyselskapet.

Jeg tviler på at vedkommende som filmer, gjorde dette umiddelbart. Dette er noe som tydeligvis har pågått en liten stund etter take off, og så har de begynte å filme når de begynte å krangle igjen. Vil jeg tro.

Det bør uansett være plenty med vitner til dette, hvis det viser seg at det hele er en overreaksjon.

1

fargerik

Etter min mening bør alle som bråker pælmes ut av flyet.

Det er helt sykt at voksne folk krangler som drittunger over setet sitt.

Folk må da passe på å booke sete når de bestiller billett, så skulle vel alle problemer være løst.

1

KongOlav2

Hva om du blir plassert i midtsetet mellom to stykker som snakker over deg de første par timene på en 10-timers flytur? Ville ikke du blitt noe irritert om du f.eks prøvde å sove eller lese en bok?

1

flourhouse

Da hadde jeg reist meg fra setet, funnet nærmeste kabinansatt og sagt noe sånt som at jeg sitter mellom to mennesker som snakker gjennom meg, og de nekter å bytte med meg, kan du være så snill å hjelpe meg.

Det skader ikke å opptre som folk.

2

fargerik

Jeg blir ikke plassert.

Jeg velger sete selv når jeg bestiller billetten. Velger selvfølgelig ikke et sete mellom to andre, og bestiller heller ikke sete til meg og kona med en ledig plass mellom oss.

1

Zpiff

Jeg hadde vel nærmest gjort hva som helst for å få slippe unna to "kaklehøns" som hadde snakket 'over' meg, kanskje satt meg på gangen om så var :) Men de to syntes vel det var morsomt...

1

Lignende temaer

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...