Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Dobbeltdrapsmann truet

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/rettssaken-mot-eirik-jensen/dobbeltdrapsmann-bortvist-fra-jensen-rettssaken/a/23893379/

Eirik Jensen.. Vel, akkurat det driter jeg i, men hva faen gjør en dobbeltdrapsmann ute i samfunnet..? En slik livsfarlig skapning må jo ikke spasere fritt omkring i samfunnet, han MÅ jo sitte inne bak murene livet ut..!

Norge er et idiotisk snillistisk land hvor livsfarlige skapninger bevisst slippes ut slik at de kan fortsette med sine uhyrlige ugjerninger.

Norsk kriminalpolitikk er til å spy av..!

1
49 svar

49 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

Kul_Djevel

men hva faen gjør en dobbeltdrapsmann ute i samfunnet..?

Eh, kanskje fordi han har sonet ferdig sin dom? Treng vel ikke være rakettforsker for å forstå at det er svaret på ditt spørsmål :)

1

joplina

Omformulert slik at du forstår Kul_Djevel : Hva gjør en dobbeltdrapsmann som har sonet ferdig sin dom ute i samfunnet når han RETTER TRUSLER MOT MENNESKER PÅ NY...?

3

stabeis

Man trenger i alle fall ikke være rakettforsker for å forstå at slike avskum ikke skal være ute i samfunnet, for selv en baby skjønner at lovverket i dette landet er latterlig feil når slike farlige forbrytere får spasere fritt blant oss..

1

fargerik

Hallo???

Man får en dom, man soner den dommen man får, og slipper ut når man er ferdig med å sone.

1

Kul_Djevel

Du må gjerne være uenig i lovverket, men nå er det engang slik at når man har sonet ferdig en dom så slipper man ut. Mer er det ikke å si om den saken.

Derfor var han ute. Han hadde sonet ferdig.

1

Rainmaker

Er det "latterlig feil" at folk som har sonet ferdig sine dommer igjen blir fire borgere?

1

ehall

Her er linken klikkbar

Vi bor i et sykt land når slike går løs. Tenkte på om massemorderen i Fort Lauderdale internasjonale flyplass, om noen gjør slikt i Norge er det stor sjanse han havner på sykehus og slippes ut etter et par år når legen mener han er frisk.

1

fazz

>>> Nå var vel den ene saken en sak som Eirik Jensen var involvert i, og er for tiden i gjenoptakelseskommisjonen. Hvor vedkommende mener at han er uskyldig dømt. Så da er spørsmålet er han likevel en dobbelt drapsmann dersom Jensen på en eller annen måte er involvert i at han ble uskyldig dømt (uten at jeg har noen grunn til å tro at han er uskyldig dømt). Men det kan jo hende han mener han har en god grunn til å være der og å holde nag til Jensen.

1

Lignende temaer

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...