Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Fake news, medienes tapte troverdighet

Trump startet fenomenet fake news ved å hevde at obama var født i utlandet og muslim. Så fulgte en valgkamp hvor mediene var manipulert av russere. Nå slår etterretningmiljøet tilbake og manipulerer mediene selv. Uansett hvem man holder med, så er mediene den store taperen. Begivenhetene har lagt for dagen hvordan de stadig lar seg bruke av folk med andre motiver. Resultatet er en fullstendig krise hvor ingen vet hva som er sant. Bortsett fra at journalistene er idioter.

Kanskje har det alltid vært slik, men det måtte en mediemanipulator av rang til for at vi skulle se det.

2
20 svar

20 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

GiPazzini_85

Det "artigste" har vært medienes nyheter om "fake news" som ironisk nok har vært "fake news".

At BuzzFeed og CNN ser ut til å ha gått på en real smell i forbindelse med "lekkasjene" om Trump styrker heller ikke medienes stilling annet enn for de som har tatt avstand fra denne formen for nyhetsformidling, som f.eks de største New York-avisene denne uken.

2

Morra-DI-2

Uansett hvem man holder med, så er mediene den store taperen. Begivenhetene har lagt for dagen hvordan de stadig lar seg bruke av folk med andre motiver. Resultatet er en fullstendig krise hvor ingen vet hva som er sant. Bortsett fra at journalistene er idioter. Kanskje har det alltid vært slik, men det måtte en mediemanipulator av rang til for at vi skulle se det.

Mediene har blitt mer populistiske og mindre etterrettelige, og de har stort sett en agenda.

Nå har alltid medier hatt en vridning. Høyre eller venstrevridd. Men vi har vel endt opp i en slags no-go sone, der man har blitt redusert til å komme med sex-anklager og tull om statsborgerskap. Det er ingen god dekning av noe. Alt virker det som handler om agenda, og ikke journalistikk. Det er jo som Garindan i innlegget over sier, mange nyheter som ikke rapporteres.

Man kan egentlig kartlegge løgnene etter hva som IKKE sies, like mye som hva som sies. Hvis noen da påpeker dette, så kommer det anklager om fake News. Vi hører nesten ingenting om Jemen. Det er stille om Syria. Vi har ingen slags gjennomgang på det vi var med på i Libya. Det gikk krigsskip forbi kysten her fra Russland mot Syria, og Clinton hisset til krig- så vel som Putin. Det var ganske stille. ..

Ja, det har vært slik lenge. Folket i EU og USA ikke har tiltro til media. Det ser du jo i utslaget på valget. De viser fingeren. De hater hykleriet. Venstresiden har ikke tatt inn over seg deler av grunnen til det. Det er ikke bare innvandring. Det er blod, og krig og løgner. Kaos har det vært lenge. Nå ser vi bare hvor lavt det går an å gå. Hvor utrolig lavmål det er. ....og det er faktisk ganske godt å bevitne. For vi har vært der lenge- det har bare ikke vært så synlig.

Mediemanipulatoren som du kaller han, har vel aldri hatt media på sin side. Han har hatt media mot seg, som igjen har ført til at han har fått folket på sin side. Det sier noe om hvor stor tiltro media har.

2

Mr.Daddycool

Kanskje har det alltid vært slik, men det måtte en mediemanipulator av rang til for at vi skulle se det.

Fake News er jo ikke alltid bare at man skaper en falsk nyhet på noen tvilsomme nettsteder. Det er pressen som konstant vinkler og forvrenger dekningen av konflikter! Det har vært slik i hele den moderne tid, og i enkelte saker ekstremt. Man kan ikke forvente at sosialistiske journalister forteller seg sannheten, de lever i en egen verden som de søker mot, og dette er deres religion. Dette innså jeg ikke før i godt voksen alder da internet ble en kilde til informasjon ingen kunne forestille seg.

1

JaktFalk79

Da har selveste VG også selv kommet til at de nok lot det gå vel langt da de presenterte løgnene fra Obama/Clinton, godt oppbygget av Jan Egeland/Jens "jeg tar ansvar ved å bli sittende" Stoltenberg, som den eneste sannhet.

Plutselig har regjeringsstyrkene og russerne blitt heltene i dette USA-skapte helvete, der bombeglade Clinton sammen med islamister av verste sort lagde et månedslangt helvete for sivile under dekke av å "befri".

På VGs spørsmål om hva de sivile tenkte da russerne bombet de sivile fri: "Hvorfor gjorde de det ikke tidligere?"

Vel VG, ikke bare tapte dere kampen om USAs president, men også sannheten om Aleppo. Innrømmelsen kommer for sent.

1

Garindan

Her er litt mer fake news.

Ellers har amerikanerne selv skrytt av at de har påvirket russisk valg tidligere, men det snakker vi ikke høyt om nåtildags.

1

legalize_it

Veldig lett å definere fake news som alt man ikke er helt enig i..

1

Garindan

Veldig lett å tro på alt man er enig i også.

1

Lignende temaer

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...