Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Feminister i Berlin roper "Allahu akbar"

Hva skjer med verden egentlig ? Det er godt noen vet sitt eget beste.

Hva sier feministene på vgd om dette ? Er dette noe de selv kunne tenkt seg å gjort i fremtiden i Norge ?

https://www.youtube.com/watch?v=VWX1SKncyOA

2
60 svar

60 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

CinemaMaestro

Kvinnekampen i 2017 er ikke lengre en kamp for likestilling, det er en kamp om å havne på toppen av kjønns- og offerhierarkiet, og en kamp om hvem som sterkest kan demonisere den hvite majoritetsbefolkningen, og hvite menn især. Feminister og social justice warriors har forpestet debatten så mye at en ikke lengre kan forholde seg kritisk til etniske og religiøse minoriteter og kvinnesaksforkjempere uten å bli møtt med "check your privilege" som svar. Safe spaces, mikroaggresjoner, transfobi, islamfobi, "invalidering av kjønnsidentitet", homofobi, alt er noen forbanna fobier, alt er hat, alt er negativt så lenge du er hvit. Hvithet i seg selv assossieres med privilegier, historiske overgrep og negativitet. Gå inn på en hvilken som helst venstredreid nettavis og søk på "white men", og 90% av artiklene vil være negative.

16

nostalgikern

Hvithet i seg selv assossieres med privilegier,

F.eks. alle disse millionene med hvite fattige i de engelske teglsteinsbyene... For en tilværelse.

1

Garindan

Hva skjer med verden egentlig ? Det er godt noen vet sitt eget beste.

Hva sier feministene på vgd om dette ? Er dette noe de selv kunne tenkt seg å gjort i fremtiden i Norge ?

Nå har jo Trump uttalt seg negativt om muslimer, samt om kvinnfolk som skal grabbes et visst sted. Det vi ser her er feminister som demonstrerer pga pussygrab-greia, og samtidig uttaler sympati med muslimer, altså i form av "Allahu Akbar". Når feminister ikke forstår hvordan ting henger sammen så kan det gi seg slike merkelige utslag. Det neste blir en jøde som roper "Heil Hitler". Velkommen til "1984".

5

Wizzard

Blir litt håpløst når man tar noe man sier ut av kontekst slik man gjorde på Trump her. Som en slags sak for å fokusere på kvinnesak og negativitet mot trump.

Men ærlig talt, vi mannfolk, særlig når vi var unge snakket da også på samme måte om kvinner slik Trump gjorde? Eller på yrkeskola da man diskuterte hvem som var "lett" på tråden. Det er jo en samtale oss mannfolk imellom. Ute på puben, på diskoteket. Det er jo ikke diskriminering. Kvinnfolkene snakker jo på samme måte mot oss.

Men å sirkulere dette til et kvinnesyn blir for dumt og Trump har jo rett. Kvinner går etter rikdom. Det er ikke uten grunn man ser dumme deilige blondiner gifte seg med 80 åringer i Usa. Hvor er kvinnesaken da? Åpne de pene bena dine og du skal få. Da er det helt normalt. Men snakk om det, fortell sannheten slik Trump gjorde og det er da alt ramler ned. Trump skal ha det, han sier tingene rett ut, men han burde kansje finne seg noen bremser , fordi alt kan tolkes så totalt feil.

2

Kropotknik

Kvinner går etter rikdom.

Det gjelder vel også andre veien i omtrent like stor grad; velstående eller mektige kvinner står trolig høyt i kurs hos mange menn.

Selv i våre barne eventyr snakkes det om han som fikk prinsessen og halve kongeriket.

1

Trehjulssykkel

Arabiske menn nede i Saudi-Arabia må le seg ihjel av disse protestene, mens de ber kona om å gå tilbake i buret sitt.

2

nostalgikern

Hva sier feministene på vgd om dette ? Er dette noe de selv kunne tenkt seg å gjort i fremtiden i Norge ?

https://www.youtube.com/watch?v=VWX1SKncyOA

Den tyske jenta smilte som i en lykkerus da hun hørte dette muslimske kampropet. Ja, ja, hun sitrer vel av velbehag med tanke på at sharia kanskje blir innført med tida sikkert. "Det blir saker", tenkte hun nok...

2

maxus4

Ja de sitter i verdens beste samfunn skapt av hvite menn, som historiens mest priviligerte kvinner også pga hvite menn. De lever de lengste , sikreste livene av noen kvinner gjennom historien, med alle muligheter servert på sølvfat, også pga hvite menn.

Og hva gjør de? De hater hvite menn og klandrer hvite menn for alt de liksom mangler og tror av en eller annen grunn at alt vil bli enda bedre bare man får flere menn fra kulturer som ikke har snurten av de holdninger,lover og tradisjoner som har gitt de alle goder de har idag.

Logikken lenge leve. . .

2

Solidarity

Det så ut som hun ikke hadde noe særlig imot en "Pussygrab" dersom det kom fra en eksotisk iraker ja.

1

Ebbat

Jeg vil ikke påstå at jeg forstår kvinnfolk, uten at jeg tror jeg er spesiell av den grunn, men min oppfatning av dama (var hun nødvendigvis Tysk, Berlin er en smeltedigel), faktisk det første jeg bet merke i, var at hun virket meget skeptisk til seansen og nærmest smilte litt forlegen til opptrinnet.

Når det kommer til slike demonstrasjoner, tror jeg det nærmest fungerer som et visittkort, for å vise at man er intelektuell og politisk engasjert og har, som en fotballsupporter, et lag å vise tilhørighet til. Man er garantert å få mange likes fra likesinnede, når man publiserer det på sosiale medier.

1

Lignende temaer

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...