Aktuelt

Metalman666

Dagbladet og medias anti-trump propaganda

Jeg har lagt merke til at etter at Trump ble valgt så har politisk korrekte cucks, såkalte anarkister, feminister og andre godhetskrigere demonstrert og uttalt se fryktelig mye om Trump og hvor ond han er selv om han ikke har rukket å gjøre mye enda. De demonstrerer mot en legitim presidentsom er demokratisk valgt. Blant feminister og cucks er tydeligvis å knuse vinduer til kafeer og butikker den nye måten å ytre sin mening om politikk på. Det ser ut som dagbladets artikler kunne vært skrevet av noen fordrukne tullinger i fylla.

Og i tillegg la Dagbladet ut en artikkel om hvilke bedrifter man må boikotte får å ta avstand fra Trumps politikk. Både norsk media og amerikansk media har systematisk glorifisert Hillary og Obama og systematisk drevet en svartmalingskampanje mot Trump. Man finner kun artikler i dagbladet som er gjennomsyret med pk propaganda

Det disse cucksa, feministene og pk media aldri har protestert mot er Obama administrasjonen sin utenrikspolitikk som folkene i flere muslimske land har fått kjenne på kroppen i mange år nå. Har dem noen gang demonstrert mot at Obama har utført bombeangrep og droneangrep i langt flere land enn det Bush gjorde. De har aldri demonstrert mot hvordan Obama og Hillary har systematisk destabilisert Libya og Syria og støttet Al qaida grupper i midtøsten. Det er helt latterlig. Men det er vel mer viktig å få 60 forskjellige "kjønn" anerkjent og å kjempe mot den onde hvite mann enn hvordan folk blir bombet til helvete i midtøsten.

Hva i helvete feiler det den moderne venstresiden for tiden?

7
227 svar
Solvgutt1 Du liker kanskje lydige kvinner som gjør det de får beskjed om, men resten er det åpenbart at du hater. Noe du deler med alle disse "cuck"-haterne

Absolutt ikke, jeg foretrekker at kvinner faktisk greier å ta egne avgjørelser.

Du mener denne personen representerer kvinner?

Mesteparten av kvinner støtter ikke disse fascistiske nyfeministene som hater den onde hvite mannen, men som nekter å kjempe mot islamsk undertrykkelse av kvinner.

2

Dette er et diskusjonsforum er det så vanskelig å skrive om hvordan man tolker eller føler at man har forstått et begrep. Jeg kan også Google og naturligvis gjør jeg det om jeg trenger men jeg ønsker at de som sitter å skriver her også gir sin egen beskrivelse av hvordan de tolker og forstår begreper de kaster rundt seg.

1
deleted287273

A man who likes watching his wife/ girlfriend fuck other guys.

Dette er vel ikke noe nytt fenomen...tøffelhelt på godt norsk. En som blir kuet av en eller flere kvinner.

1

SJW er ett bedre begrep. Når millioner og titusenvis verden rundt demonstrerer mot Trump, samtidig som klodens mest omfattende og brutale overgrep mot kvinner, homser, transpersoner og andre såkalte minoriteter begås i helt andre land enn USA, bekrefter det bare hvor ekstrem dobbeltmoralen er:

Jo mer brutalt ett regime er, jo mindre protester skal de møtes med.

2
CinemaMaestro SJW er ett bedre begrep. Når millioner og titusenvis verden rundt demonstrerer mot Trump, samtidig som klodens mest omfattende og brutale overgrep mot kvinner, homser, transpersone...
deleted287273

SJW er ett bedre begrep. Når millioner og titusenvis verden rundt demonstrerer mot Trump, samtidig som klodens mest omfattende og brutale overgrep mot kvinner, homser, transpersoner og andre såkalte minoriteter begås i helt andre land enn USA, bekrefter det bare hvor ekstrem dobbeltmoralen er:

Det er et interessant paradoks.

Det er vanskelig for aktivistene å protestere heftig mot de regimene hvor for eksempel homofili er forbudt, og kvinner er så undertrykte at Trump sin pussygrabbing blir peanuts i forhold.

Jeg lurer på hvorfor det er slik.

1
Laster...