Nye VGD er lansert! Mer informasjon

En trist dag for ytringsfriheten. Etter flere timers arbeid er jeg endelig ferdig, min timeline på Facebook er nå bare idyll, hunder, katter, fjås og vås. Alle politiske ytringer har jeg fjernet, i en stadig mer autoritær og fascistisk verden kan det fort bli farlig å bable for mye politikk på Facebook når dine meninger ikke verdsettes av fascister med makt, feks Trump og høyrepopulistene som er i ferd med å få makta i flere europeiske land. Tommel ned for Facebook som ikke gir oss noen muligheter til å slette innholdet på timeline i en go, men tvinger oss til den tidkrevende prosess å slette manuelt innlegg for innlegg.

1
2 svar

2 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

JJularbo

Alle politiske ytringer har jeg fjernet, i en stadig mer autoritær og fascistisk verden kan det fort bli farlig å bable for mye politikk på Facebook når dine meninger ikke verdsettes av fascister med makt, feks Trump og høyrepopulistene som er i ferd med å få makta i flere europeiske land.

Er du sarkastisk nå tro? All den tid det er andre siden av spekteret som er mest opptatt av sensur og knebling på sosiale medier.

1

fargerik

Du får være forsiktig med hva du skriver i VGD, da....for her får du aldri slettet noe.

1

Lignende temaer

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...