Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Ureturnerbare kjeltringer

Dette var friske takter fra politiet.

Her offentliggjøres info om åtte krapyl som beriker landet med sine kjeltringstreker.

Tidligere har kjeltringer blitt pixlet til det ugjenkjennelige. Er det nå innført ny praksis?

Helt greit synes jeg. Har allerede tatt vare på bildene.

1
14 svar

14 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

HOGGØRN

Her offentliggjøres info om åtte krapyl som beriker landet med sine kjeltringstreker.

Burde vel vært internert på Trandum til de kom på bedre tanker. De vet nok hvem dem er, og hvor de eventuellt kan få tak i nye id. papirer.

2

Morra-DI-2

Her offentliggjøres info om åtte krapyl som beriker landet med sine kjeltringstreker.

Nord-afrikanske "flyktninger" (DVS- de er jo ikke flyktninger) er et problem for mange land i Europa. Tyskland har svært mange av disse som driver mye kriminalitet. Sverige har jo et enda større problem enn Norge, for der er det hundretalls marokkanske mindreårige som de ikke kan fengsle, og som de ikke kan sende tilbake. Det nytter ikke å prøve å gi dem et tilbud, de er der for å drive kriminalitet. Det er jo en sørgelig sak, og her i Norge er i det i alle fall stort sett snakk om voksne folk.

Så hva gjør vi med disse kriminelle som utnytter lovene og er ureturnerbare?? Det er jo en politisk oppgave å finne en løsning på hvordan man håndterer dette. Jeg forventer jo at de kommer opp med noe før det blir enda flere. Det vil jo ikke bli mindre av dem hvis ingenting gjøres.

Jeg tenker at statsløse kriminelle gjengangere må oppbevares på en trygg plass til de finner det for godt å fortelle hvor de kommer fra. Det må være en start. Vi må legge et press på de myndigheter hvor disse kommer fra for å ta tilbake slike mennesker, og vi må bevokte grensene våre slik at vi slipper dette problemet.

1

Stenia

Her offentliggjøres info om åtte krapyl som beriker landet med sine kjeltringstreker.

Det er bra at bildene av de folka blir publisert. Men hvorfor stormer politiet inn i huset der de bor ? Er det ikke bra at man vet hvor de er ?

Hvor skal de nå gjøre av seg ? Kanskje det blir vold/drap av dette på en tilfeldig i gaten.

1

jonas

Det er bra at bildene av de folka blir publisert.

Jeg ser ikke helt poenget. Hva er sjansen for at det sitter noen og ser på som har relevant informasjon i slike saker?

1

Stenia

Vel. Noen glemmer aldri et ansikt. Selv har jeg glemt de allerede.

1

emoseno

At slike mennesker får gå fritt strider mot folks rettsoppfatning og bidrar til øke forakten for det politiske og byråkratiske etablissementet.

1

Sapient-X

Og så lurer de på hvorfor amerikanere og europeere må stemme på mer og mer nasjonalistiske partier. At de ikke ser den enkle sammenhengen er skremmende.

Når folket føler de mister landet sitt, at deres liv, eiendom og helse er i fare, at fremmede borgere har mer rettigheter enn de rettmessige borgerne er de nødt til å stemme på de politikerne som verdsetter borgerne, og ikke bare tenker på sine internasjonale karriærer.

2

Makatelli

Greia er at hvis man sperrer dem inne så vil de koste langt mer for staten enn hvis de må overleve på egen hånd. Tenk deg hvor mange millioner det vil koste for staten å ha de på mottak til man kan få sendt de ut. De eneste gangene de koster staten noe nå er når politiet må arrestere dem etter hasjsalg og andre lovbrudd. Det er også lov å håpe at mange av de reiser videre når de skjønner at de ikke har noe særlig til liv her.

1

Sapient-X

Da overfører man bare statens ansvar over på forsvarsløse borgere.

Saken er at de er fremmede lands borgere som ikke har rett til å være her, og at de er en fare for forsvarsløse borgere.

Staten plikter å tilrettelegge for at utøvende myndighet rydder slike av veien. Ellers blir den sosiale kontrakten brutt, og folk må igjen forsvare seg selv, dem de er glad i, og sine eiendeler.

Myndighetene må sette borgernes sikkerhet først, og gi faen i hva noen kriminelle fra den 3.verden mener.

1

emoseno

Greia er at hvis man sperrer dem inne så vil de koste langt mer for staten enn hvis de må overleve på egen hånd. Tenk deg hvor mange millioner det vil koste for staten å ha de på mottak til man kan få sendt de ut.

Å bo i fengsel med hotellstandard er det ingen av dem som fortjener. Disse svina har fått så mange sjanser til å forbedre seg at det er mer rimelig at de sperres inne under forhold som gjør det mer attraktivt for dem å bidra til å fremskaffe dokumentasjon på egen identitet enn å bli sittende. Det bør ikke koste stort.

1

Art-Vandelay

Hjelper ikke at de er utvist når de får gå fritt på gaten. Og dette er folk vi ikke vet hvem er heller. Likevel kryr det fortsatt av folk som mener at disse har en menneskerett til å vandre fritt. Sperr de inne eller putt de på ei øde øy. Ferdig snakka.

1

Tempus

Ja det er virkelig nifst. Hva lever de av da, når de er utviste personer.Dette er nok bare begynnelsen på et kjempeproblem, hvis det ikke gjøres noe.

1

Lignende temaer

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...