Nye VGD er lansert! Mer informasjon

vi deler 750 milllioner i kjøpeutbytte.

bruk heller overskuddet på tilbudsvarer og dere skal få meg som kunde. Har dere ikke tilbud så glem kunden....

handelen tvinges nok tilbake til dagsaktuelle tilbud som før... I mellomtiden plukker jeg bær, fisker, slanker og hva annet som reduserer pengebruken.

hva med dere ?

2
11 svar

11 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Ebbat

Helt enig. Jeg vet ikke hvordan det er med Coop og andres kjøpsutbytte, men Gjensidige har tilsvarende og det beløpet de sender forsikringstagerne er skattepliktig og da vil det uansett være bedre om de senket prisen tilsvarende, som selvsagt gir kundene best fordeler.

Jeg er sterkt imot alle fordelsprogram, som stort sett bare virker fordyrende for kundene. Bonusordninger på fly synes jeg nærmest er kriminelt, da det inbyr til korrupsjonslignende handlinger og selvsagt også lurer kundene. Kjøper man f.eks. gaver eller mat på et Norwegian eller SAS fly og bruker opptjente bonuspoeng som betaling, betaler man det flerdoble i pris.

http://www.smartepenger.no/kategori-featured/2222-sas-bonus

2

InnocentBystander

eg vet ikke hvordan det er med Coop og andres kjøpsutbytte

Coop sitt utbytte er skattepliktig.

1

Oslogg123

Etter å ha sett diverse reklame og omtale at dette utbyttet føler jeg meg litt snytt! Trodde de skulle utbetale utbytte basert på kundeforholdet, slik som Gjensidige. Men det er ja bare snakk om 1 % utbytte av det man har handler hos COOP siste året. Aldri sett noen sånn hype omkring Trumf.

1

protus

Var det Coop det var snakk om her forresten ?

1

protus

Brukte Coop-kortet omtrent daglig en stund, utbyttet var ikke all verden, men nå handlet jeg ikke spessielt varene med Coop-merke.

1

protus

vi deler 750 milllioner i kjøpeutbytte.

Hvem ?

1

politikk

Protus : en kjede etter hva jeg forstod. De vinner ikke meg som kunde med kort, apper og kjøpeutbytte. Kun med spesifikke varetilbud !

1

Lignende temaer

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...