Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Ut av India,for sure. Etter å ha tapt 25 milliarder på oppholdet. Vimpelcom og Norkring stinker også. Verdien av kobbernettet er mindre enn dagens kobberpris. Verdien av DAB-nettet er mindre enn en floppydisc.

Institusjonen som var med på å bygge landet har havarert og holder på å synke.

Kan Telenor reddes? Må Telenor reddes?

2
12 svar

12 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Ebbat

Hvor går Telenor? Jeg vet ikke, men jeg vet hvor jeg går, og det er uten Telenor.

Etter å ha vært Telenorkunde siden røyksignalenes tid, sa jeg endelig opp abonnementet. Da hadde jeg i lengre tid hatt et mobilabonnement med datamengde som Telenor visste var 3 ganger større enn hva jeg normalt brukte, men som jeg stadig ble oppringt om og forsøkt overført til et med enda større datamengde.

Ved nyttår stoppet de dette abonnementet og overførte meg til et som kostet 50 kr. mer. Fremdeles med kunnskap om mitt beskjedne dataforbruk. Som mange ganger tidligere, fikk jeg stadig oppfordring fra Telenor, nå via sms, om at en datapakke med 2 GB mer, ville være gunstig for meg og mitt forbruk. Den skulle bare koste enda 50 kroner mer, dvs kr. 399,- for 5 GB.

Nå har jeg abonnement hos en av konkurrentene, til kr. 99,- pr. mnd., med 1 GB data, som er nok til mitt beskjedne forbruk.

Telenor er den neste Nokia, hvis de fortsetter slik. La Brekke gå, han kan bli konsulent for hvordan man forfalsker vitnesbyrd, det finnes alltids et marked for slikt.

2

ehall

Jeg er enig med professoren som sier problemet er at Telenor kan ikke være med på korrupsjonsopplegget. I Norge skal vi være så hellige at vi burde holde oss til EØS og langt unna resten av verden.

1

Mr.Daddycool

Kan Telenor reddes? Må Telenor reddes?

Stjele Nord lopper penger fra nordmenn i stor stil, så nei de trenger ikke reddes, de tjener nok gode penger er i steinrøysa, og har råd til å tape masse penger. Det triste er jo lederne i Stjelenord som tjener dårlig!

Men hvorfor tapte de så mye penger i India da ? Gav de vekk kontantkort ?

1

perchri

Etter å ha tapt 25 milliarder på oppholdet. Vimpelcom og Norkring stinker også. Verdien av kobbernettet er mindre enn dagens kobberpris. Verdien av DAB-nettet er mindre enn en floppydisc.

Institusjonen som var med på å bygge landet har havarert og holder på å synke.

Kan Telenor reddes? Må Telenor reddes?

Som, andre store industrigiganter, har det lett for at man får hendene i klemme i seddelpressa. Man "gaper" så høyt at kjeven går av ledd. Det heter: spis små måltider av gangen.....og kjenn at det smaker. Udyktige kapteiner klarer ikke grov sjø......innasjærs. Noen burde forlengst ha vært satt på land........Vedder på at det ikke denne gang heller, blir noen forfølgelse av ledelsen...sånn rent straffemessig. Ånei, vi har ikke fengsler nok...de vi har er avsatt til kriminelle invandrere...

1

InnocentBystander

.Vedder på at det ikke denne gang heller, blir noen forfølgelse av ledelsen...sånn rent straffemessig.

Ledelsen er vel bytta siden engasjementet starta i India? Lite vits i å straffa dei som ryddar opp i rotet.

1

Nabo

Det er nå engang 30-milliarder det er snakk om totalt, kan vi ha en næringsminister som bare ser på at pengene fordufter? Et styre som godtar at pengene fordufter, og til slutt hva vil generalforsamlingen si til det?

En kan ikke forbruke så mye penger uten at noen blir stilt til ansvar for det, kan en?

1

riksen77

Vedder på at det ikke denne gang heller, blir noen forfølgelse av ledelsen...sånn rent straffemessig. Ånei, vi har ikke fengsler nok...de vi har er avsatt til kriminelle invandrere...

noe straffbart har de vel ikke gjort, de har bare gjort noe fryktelig dumt, og sørget for et enormt tap. hørte et intervju av tidligere sjef i telenor, baksaas, og han sier at dette fikk teleonor en veldig god lærdom av, de lærte masse opperasjonelt med india eventyret, ehh javel, til en pris på 25 mrd så er det en j....dyr lærdom. med staten som desidert største eier så skjer det vel ingen verdens ting med styret eller ledelse. styret klarer ikke samarbeide kunne vi lese for noen måneder siden, så hva kan vi forvente??

1

Nabo

Det er i vertfall flere som har tenkt noen tanker om Telenor og eierskapet der. Hvor hellig skal ledelsen være, og hvor lenge kan det vare.

http://sissener.blogg.no/1487957590_denne_mannen_br_du_sky_som_pesten.html

1

Lignende temaer

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...