Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Jente mishandlet på skole

1
25 svar

25 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

liber_baron

De eneste retningslinjen som gjelder ved mobbing, er å anmelde det til politiet.

Da vil det begynne å skje saker og ting fort.

1

Tempus

Så det tror du, i motsetning til meg. De fleste saker av denne art blir nok henlagt. Men tror det er bedre med tvistemål hvor partene møtes ansikt til ansikt med hver sin historie.

1

Referee799

Men tror det er bedre med tvistemål hvor partene møtes ansikt til ansikt med hver sin historie.

Funker fint når den ressurssterke, sunne kjernefamilien, som fremstår som samfunnets støtter, møter den enslige, arbeidsledige moren.... Lite tvil om hvem som blir kjørt til veggs da.

1

Framsynt

Uppsala er jo en av de verste byene i Sverige.

Faktisk er det vanskelig å peke på noe som er positivt i landet øst for Norge. Opptøyer, bilbranner, drap og ekstrem vold er dagligdags.

Men, de har fått det som de ville.

1

Tempus

Og medelsvensson nikker og bukker, vi har det jo så fantastisk med overraskelses- sex også. Stakkars folk

1

Morra-DI-2

FYI;

Ifølge barneombudet;

"Skolen må si klart ifra til de som mobber og deres foreldre at mobbing er alvorlig. Det må understrekes at det aldri finnes noen unnskyldning for å mobbe andre, og at fortsatt mobbing kan få alvorlige konsekvenser.

Dersom foreldre til mobbere ikke vil samarbeide om løsninger, eller avviser at barnet mobber, må skolen vurdere behovet for å varsle barnevernet. Forskning viser at mobbing også er skadelig for den som mobber. Forskerne undersøkte mobbing blant 8-åringer, og fant at 8,8 % var mobbere. Noen år senere var den samme gruppen ansvarlig for 33 % av kriminaliteten og 23,4 % av voldskriminaliteten, som voksne."

DVS, at man som foreldre til barn som blir mobbet, faktisk har en del rettigheter. Foreldre og barn som mobber, er i en risikosone, og bør bli rettledet. Skjer ikke det av skole eller foreldre til mobbere, så bør man henvende seg til barnevernet. Meld dem. Bekymringsmelding.

Problemet med mobbere er at foreldre til de som blir mobbet lar dem og foreldre slippe unna med det. Det er jeg veldig imot. Kan man ikke oppdra barn, så bør myndighetene ta over ansvaret. Da bør samfunnet gripe inn...

Har delt ut denne infoen på foreldremøter, og dere skal tro at det ble ganske fort slutt på mobbingen. Rart med det....der det er vilje, så kan det skje endringer..

1

Tempus

Fint at det finnes slike retningslinjer, men denne saken er litt spesiell med regelrett mishandling

1

gjespe

Skal bli interessant å følge denne saken.

Hva er så interessant her?

1

Kul_Djevel

Blir det lagt lokk på, så vet vi resten.

Nå blir det ikke lagt lokk på slike saker. Media informerer greit.

Og skulle det bli lagt lokk på, så vet ikke du resten, men du kommer til å fantasere vilt og uhemmet hva det dreier seg om. Det er du nemlig verdensmester i.

1

tinnyme

Det er vel ikke stort "greiere" enn det man får fortalt fra de ansatte ved skolene og med litt kjennskap til svenskene så har man nesten lov til å anta at fakta kanskje ikke kommer på bordet. Svenske media er heller ikke spesielt gode på fakta.

Men du får nå bare leve i troa, som de sier...

1

Lignende temaer

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...