Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Hun får mye medfart av mange sinte debattanter. Først og fremst fordi hun er beundret. Virkelige menn har ikke noe uoppgjort med kvinnen. Vi elsker henne for sin som oftest sterke empati, organisatoriske og broleggende egenskaper. (Etter min mening)

I 9 av 10 tilfeller vil jeg foretrekke å snakke med en kvinne om mine problemer og også livet generelt. Ingenting med utseende å gjøre. Kvinnen er bare mer tiltalende og omgjengelig.

Jeg jobber i en mannsdominert verden og savner kvinner der. Store og små, lubne og spinkle. De har alltid gitt et smil om min munn.

Gratulerer med denne dagen. Det er fortjent. (Dere får for mye tyn i en del innlegg av sinte menn)

Nei, jeg stemmer ikke SV..

Skål.

7
455 svar

455 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

loccie

[Slettet]

4

joplina

Hva med å snu på flisa..?

Kanskje det er høystatusmennene som ikke vil dele kvinnene med sine lavstatus-brødre - at det er de som i høyere og høyere grad velger å resirkulere unge norske kvinner mellom seg.

- Hørtes det teit ut...? Ja, jeg er helt enig i at det hørtes helt teit ut. Like teit som "Unge norske kvinner velger i høyere og høyere grad å dele på høystatus-menn fremfor å ha lavstatus-menn for seg selv."

1

loccie

Det høres ikke bare teit ut, det ignorerer hele argumentet.

1

jback

Kanskje det er høystatusmennene som ikke vil dele kvinnene med sine lavstatus-brødre - at det er de som i høyere og høyere grad velger å resirkulere unge norske kvinner mellom seg.

Er det på 1800-talet vi lever?

1

HYYYL

Takk - flott innlegg.

Ja det er mange sinte og frustrerte menn både her på vgd og i andre kommentarfelt. Sinne og frustajon lar de gå ut over kvinner - ikke noe sjakktrekk men det skjønner de tydeligvis ikke.

Heldigvis så er de aller fleste menn flott på alle måter.

3

Managern_2

Ja det er mange sinte og frustrerte menn både her på vgd og i andre kommentarfelt.

Så menn har ikke lov å bli såret og snakke ut fra erfaring? Å nei stemmer det. Vi må alltid "ta det som en mann" vi.

Menn er jo som kjent følelsesløse, uempatiske rotebøtter som kun duger til å utfolde seg i fysiske oppgaver.

TS sitt innlegg må være noe av det værste smiskeripisset jeg har lest på lenge. Hans beskrivelse av kvinnen tror jeg må være på bakgrunn av noen fagre minner om sin bestemor da han var ung gutt.

Majoriteten av dagens kvinner i Norge under 50 vil jeg våge og påstå ikke passer til beskrivelsen.

Internasjonalt og spesielt i arabiske, afrikanske og asiatiske land er det ingen tvil om at man er milevis unna likestilling mellom kjønnene. Her i Norge er det gått så langt at mannen (hvit etnisk) undertrykkes for å fremme kvinnen. Det er diskriminering andre veien.

På meg virker det som norske kvinner liksom skal sympatisere med sine internasjonale søstre ved å legge skyld på mannen generelt.

Som om hvite norske menn kan noe for eller har ansvar for at hivsmittede menn voldtar unge jomfruer i afrikanske land for å å bli frisk, eller at mannlige familiemedlemmer, vansirer og dreper kvinner som har svertet familiens rykte i arabiske kulturer osv.

Dette kan ikke vi etniske norske hvite menn bære ansvar for. Det er ett oppgjør som må taes der de selv holder til og med de religionene og kulturene som fremmer dette. Men det tør de ikke. Snarere tvert imot. Feminister i Norge hegner om islam og dens kvinneundertrykkelse.

Så norske feminister kan du få gratis av meg. En gjeng hyklerske mannehatere som ikke forstår å sette pris på hvor fordelaktig godt de har det i Norge!

2

KingKongHalvor

Ja det er mange sinte og frustrerte menn både her på vgd og i andre kommentarfelt. Sinne og frustajon lar de gå ut over kvinner - ikke noe sjakktrekk men det skjønner de tydeligvis ikke.

Mange bitre menn der ute, ingen tvil om det. Man stusser litt over at kvinneforakten ser ut til å tilta, men ser man på utviklingen på noen områder i samfunnet så er det muligvis en forklaring. Økningen av barnløse menn er dramatisk. 1 av 4 menn får aldri barn, og mye tyder på at fler og fler blir valgt bort av kvinner.

Jeg er ingen ekspert på samfunnsforskning, kjønnsroller eller kvinner, men jeg kjenner noen single og barnløse menn på min egen alder, og de har et litt annet kvinnesyn enn det som kan kalles A4.

1

GARDSDATTRA

Mange bitre menn der ute, ingen tvil om det. Man stusser litt over at kvinneforakten ser ut til å tilta, men ser man på utviklingen på noen områder i samfunnet så er det muligvis en forklaring.

Ja så lenge tingretten mener at kvinnens utroskap unnskylder mannens voldsbruk, eller skal vi si grisebank av henne, så kan man godt kalle det kvinneforakt. At mannen i dette tilfellet åpnet hennes telefon gjennom å bruke hennes finger mens hun sov, det affiserte ikke tingretten i det hele tatt. Mulig de brave domsmenn mener kvinner er mannens eiendom.

Dersom denne dommen blir stående, så betyr det at norske kvinner mangler rettsikkerhet.

1

HYYYL

Selvsagt trist for de menn det gjelder, skjønner det. Men, har man en kvinnefiendtlig holdning så er man ikke akkurat førstevalget når en kvinne velger partner og hvem hun vil ha som far til sine barn.

1

Zpiff

1 av 4 menn får aldri barn, og mye tyder på at fler og fler blir valgt bort av kvinner.

Når det er sagt, så bør det vel sies at det faktisk finnes kvinner & menn som ikke har ønsket og/eller ønsker egne barn også.

Ellers synes jeg innlegget til TS var greit nok, selv om det ikke akkurat innbyr til diskusjon, men mer er å anse som en mer eller mindre personlig deklarasjon/proklamasjon... ('Greit' kanskje med unntak av frasen "..store og små, lubne og spinkle.." -noe som er av mindre relevans/fokus sammenlignet med psyke/personlighet -og det gjelder selvsagt uansett kjønn :)

1

LANISTA84

I Nordøst i Afghanistan satt jeg i to timer og så på vannet som dryppet ned på den ene støvelen min på grunn av regnet. Rundt meg var det full bevegelse. Jeg satt i to timer og prøvde å slutte å tenke. Jeg klarte det nesten.

Jeg bare satt der. Som om jeg var tom for batteri. Jeg visste jeg manglet mye. Jeg forsto da at det var kvinnen jeg virkelig manglet. Det høres dumt ut, men den kontakten du bare kan få med en kvinne. Jeg hadde fått nok.

Savnet en jeg kunne lene meg mot og gråte på skulderen til for all faenskapen her. Bare en. En eneste en kvinne. Jeg tror jeg aldri har savnet en kvinne så mye som akkurat da. Den unike evnen jeg vet kvinner har til å trøste og å gjøre ting bedre.

Tårene rant ned ble ikke lagt merke til på grunn av regnet. Jeg lurte fælt på hvorfor jeg ikke hadde brukt noen innsats på å skaffe meg en kvinne før.

En som var min. Dagen før hadde vært dramatisk. Vi havnet i en situasjon som ble blodig og mange fikk varige men etter det. En fikk foten skutt av ved ankelen og en annen ble truffet i hodet. Jeg så på den våte støvelen og forsto jeg var i ferd med å gi opp.

Men jeg bestemte meg for å fortsette. Og når jeg kommer hjem skal jeg finne kvinnen. Fordi jeg trenger henne så sårt. Jeg virkelig trenger henne. Hun må leve med meg og min jobb noen år til.

Etter det vil alt bli bedre. Da jobber jeg som instruktør og trenger ikke lenger å reise rundt overalt i verden. Da vil jeg gi henne så mye kjærlighet at hun blir svimmel.

Men når jeg nå skriver fra Kunar øst for Kabul, er det litt tid igjen før det skjer.

Jeg startet tråden. Fordi kvinnen er champagne for en ordentlig mann. Det er ikke noe å lure på. Vi skikkelige menn, elsker dere. Uansett hva som blir sagt her. Jeg gidder ikke å kommentere svarene. Jeg bare vet.

Jeg hever meg over diskusjonen som dreier seg om skitne detaljer.

Urmannen vil alltid gjøre sitt for å bli beundret av kvinnen. Og jeg kjenner mange urmenn. Noen ble skutt på veien. Noen ble skutt i halsen eller brystet og kom ikke hjem i live. Men de lever så inderlig sterkt i meg. Disse mennene som vet å behandle sine kvinner med ære og ydmykhet.

Jeg startet denne tråden som en hyllest.

Jeg vil forstatt at den skal være det. Kvinner er så viktig for oss menn. Vi bli lett sjarmert. Vi elsker dere. Vi vil gjøre dere lykkelige.

Det viktigste for meg er å sitte i ro når jeg er 80 år ved siden av min kvinne og tenke ut en snedig plan for å overraske henne også denne dagen. For å vise min kjærlighet og takknemlighet. Kanskje har jeg laget noe italiensk på kjøkkenet.

Ok, nok fra meg.

2

nadajan

Gud sier til Adam: "Så ble du ikke så vellykket og smart som Eva. Derfor får du denne lille dingsen som kan tenke for deg....".

2

HYYYL

Da Gud hadde skapt Adam og Eva sa han: Jeg har to gaver igjen, kunsten å stå å tisse og .... den vil jeg ha" avbrøt Adam. Eva nikket og Adam fikk gaven. Adam ropte og skrek av fryd, løp rundt i Edens Hage, tisset opp og ned trærne, løp langs stranden og tisset mønster i sanden. Gud og Eva betraktet den glade mannen og .... Eva spurte: Hva er den andre gaven? Gud svarte: Hjernen Eva.... Hjernen.

4

LANISTA84

Adam ropte og skrek av fryd, løp rundt i Edens Hage, tisset opp og ned trærne, løp langs stranden og tisset mønster i sanden.

Haha!

Du er morsom:)

1

jback

Denne vitsen må du sende til Ellen Degeneres.

1

MagneR

Adam ropte og skrek av fryd, løp rundt i Edens Hage, tisset opp og ned trærne, løp langs stranden og tisset mønster i sanden.

Hva hadde S.Freud sagt om denne vitsen? Knis.

1

GARDSDATTRA

Jeg har lest innlegget to ganger og skjønner fortsatt ikke hva som skal diskuteres.

2

KingKongHalvor

Nei, dette er ikke oppe til diskusjon, dette er en blanding av smisk, hyllest og litt fotformskotendenser. :-)

2

GARDSDATTRA

Nå handler ikke 8 mars om et ønske fra kvinner om hyllest, men om like rettigheter, lik lønn, lik makt og et kvinneliv fri fra vold.

Hyllest, nei takk.

2

LANISTA84

Haha.. Fotform? Du skulle ha sett meg, så hadde du ledd selv;)

Litt smisk var det sikkert. Er det ikke det vi normalt kaller blink i øyet i virkeligheten? Ikke vanlig smisk, men litt flørt. Et kompliment. Det er ikke galt. Jeg mener det jo.

Jeg leser jo nesten bare dritt om kvinner her inne. Tenkte impulsivt og skrev.

1

Lignende temaer

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...