Aktuelt

maglauk

Nazi-frisøren fra Bryne

Bryne-frisør Merete Hodne krevde at revygruppen Løgnaslaget skulle fjerne bruken av ordet «nazi-frisør» i en sketsj, men fikk ikke medhold i sitt krav.

Vi er meget fornøyd med tingrettens vurderinger under det som gjelder kravet. Godt at retten konstaterer at det i Norge fortsatt i 2017 ikke er greit å kalle en privatperson for «nazi», skriver Merete Hodnes advokat Linda Ellefsen Eide i en SMS til VG.

Hva er det med den dama ?????

Har hun så lite kunder i frisørsalongen sin, siden hun kan bruke masse tid på sånt piss.................

Nazifrisør-Nazifrisør-Nazifrisør-Nazifrisør..............

Blir jeg saksøkt nå eller ?????????????

1
1k svar

Løgnerslaget med Per Inge Torkelsen i spissen har påtatt seg det tunge vervet med å være kritisk til andres meninger og oppførsel.

I dette tilfelle gjelder det en frisør som er skeptisk til islam og folk som går med hijab. Frisøren hevder hun blir redd og får angst når hun ser noen som er ikledd hijab. Hun ser på hijab som et totalitært symbol. Men kjære frisør; Millioner av kvinner er påtvunget til å gå med både hijab og andre tulleplagg hver eneste dag. Hvordan i all verden kan man da være redd for slikt? At kvinner risikerer straffer i flere land dersom de ikke går kledd slik deres myndigheter har bestemt; Hva er totalitært med det? Om kvinner blir tvunget med straff som f.eks fengsel og pisking dersom de ikke går kledd slik myndighetene har påkrevd, så er det vel naturlig at kvinnene går med slike plagg? Hva er vel mer naturlig enn det?

Det mest naturlige for Løgnerslaget og Per Inge Torkelsen er da å stemple frisøren som nazifrisør. Hva er vel mer naturlig enn det?

Og når man går til frisøren; hva er vel mer naturlig enn å kle på seg en hijab for å dekke til håret? Det finnes vel ikke noe mer naturlig enn det? Hvem i all verden går til frisøren uten at håret er dekket til? Den skal jo dekke håret til kvinner slik det kreves blant mange muslimer.

Og stakkars Malika Bayan; som kastet hijaben med en gang hun kom hjem igjen. Da lå hun ut bilder av seg selv på nettet uten hijab. Når man ikke er hos frisøren, så er det viktig å ikke dekke til håret. Det er det mest naturlige som finnes. Bare spør forsvarere av tulleplagget hijab.

Og når man er redd for totalitære symboler, så er det viktig å stemple de personene som blir redd. Hva er vel mer naturlig enn å stemple frisøren som en nazifrisør? Det må vel være det mest naturlige som finnes?

PIT har sagt at han ikke vil fjerne ordet nazifrisør fra Løgnerslaget sin nazirevy. Han har jo en viss ytringsfrihet han må kjempe for. Og hans satire er jo en del av hans ytringsfrihet.

Som den samfunnsengasjerte og kritiske satiriker han er, så har han vært kritisk til islam. Han har blant annet sagt at han er redd for å spøke med islam. Utrolig modig sagt av Per Inge Torkelsen. Jammen har han vært kritisk, gitt. Det er nok ord det lyser respekt av.

http://www.vl.no/tor-ikke-spoke-med-islam-1.92528

For det er vel modig gjort å være redd for en religion som er "fredens religion"? Hva er det han er så redd for? Det er vel ingen som kunne finne på å gjøre ham noe dersom han fleipet med islam? Hvem ville gjøre det i så fall?

Men å stå flere kvelder med pissepottesveis og kalle en person som faktisk tør å kritisere islam, det er han modig nok til å gjøre. Wow...... en skikkelig tøffing, dette altså.

Han stempler denne frisøren som nazifrisør.

Kanskje han burde stemple seg selv som nazi-Per?

****

Dette er satire, så da kan jeg skrive det jeg vil. For vi har vel ytringsfriheten?

19

Nazifrisør-Nazifrisør-Nazifrisør-Nazifrisør..............

Blir jeg saksøkt nå eller ?????????????

Nei. Du virkar bare veldig barnslig.

5

Etter min mening så gjør Løgnaslaget seg skyldig i flere brudd på god etikk samtidig, både på scenen og i rettsalen.

Det normale er når en lager en forestilling basert på humor og ironi, så er det god kutyme å sparke sidelengs eller oppover i maktsystemet, å sparke nedover mot et menneske som er dømt, gir ingen mening, fra et satirisk synspunkt, det er bare upassende.

I rettsalen var Løgnaslaget iført hatter/luer som skulle symbolisere KZ-fangenes bekledning, mye kan nok sies om norske rettsaler, men KZ-leirer er det ikke. Det ser heller ikke ut til å bry Løgnaslaget nevneverdig, at millioner av fanger døde i de luene som Løgnaslaget imiterte, så litt respekt og ettertanke må en kunne forvente av såpass voksne folk som dem.

Siden de ikke valgte å tulle med den sakens vinner alias Bayan, så vet vi for fremtiden hvilke krefter en ikke tør å lage humor om, for da kan Løgnaslaget plutselig få færre medlemmer, og den sjansen tar de ikke.

I sum så var dette pinlig av Løgnaslaget.

5
broren_til_noen Mange snasne kommentarer der gitt. Bevaremegvel for en febrilsk aktivitet for å bortforklare og ufarliggjøre Hodnes skriverier på FB før hun enten stengte eller blei kasta ut av Fa...

Hvordan står det til med din egen følelse av ære sånn på æreskalaen, Du fikk servert en tolkning av dommen, men i stedet hoppet du rett til kommentarfeltet, uten å verdige dommen så mye som et komma, det var gjørmebrytingen du var ute etter å kikke på og kommentere.

Føler du glede av å trakke på et menneske som allerede ligger nede?

Gjør det deg til et bedre menneske?

4
aIseboy [sitat…] Pga belastningen så vurderes det å starte ny frisørsalong under nytt navn. Ryktene går på at den nye frisørsalongen skal hete Sachsenhausen klipp&SPA.

Ryktene går på at den nye frisørsalongen skal hete Sachsenhausen klipp&SPA.

Og du lurer fortsatt på hva du bekrefter av Rockohs påstander?

Forøvrig er det et paradoks at islamforvarere ynder å fremstille muslimer som de nye (forfulgte) jødene, og islamkritikere som nazister når islam og nazismen er bygget på den samme ideologiske plattformen.

For Hitler var alle som ikke tilhørte den ariske rasen undermennesker, og Muhamed benyttet det samme tankegodset til å definere skillet mellom muslimer og de mindreverdige vantro.

4

Nazifrisør-Nazifrisør-Nazifrisør-Nazifrisør..............

Vil det si at nå er det fritt frem å kalle det meste Nazi.

Nazi Jens, Nazi Støre Nazi AP skulle da være legalt.

3
malacay3 [sitat…] De måtte hvertfall sette opp ekstraforestillinger. Så denne boikotten går tydeligvis ikke på skinner. Malacay

De måtte hvertfall sette opp ekstraforestillinger. Så denne boikotten går tydeligvis ikke på skinner.

Husk det var adskillige titusen unge nordmenn (ca. såvidt pensjonister de fleste av dem i dag) som virkelig digget/hyllet/argumenterte for osv. et visst utvalg av historiens verste tyranner/despoter/mordere, slike som Pol Pot, Stalin, Mao m.fl., uten at dette knapt ble nevnt for dem igjen senere hen, flere fikk ledende stillinger både i det offentlige og i næringslivet, en ble LO-sjef, en annen sjefsredaktør i en stor "borgerlig avis" en periode, en forfatter fikk eget TV-program en periode på åttitallet osv. osv., de måtte "aldri" svare for sin holdninger fra fortiden. Og pr. definisjon kunne ikke saker og ting bli verre enn hva disse forbildene deres hadde stått for og utført, ikke minst Pol Pot. Rare greier slikt (?)...

Disse ble nok aldri sjikanert fra noen scene. Og slike møter vel opp og fører til ekstraforestillinger, som nevnt i sitatet over. Et rikholdig publikum som humrer av hva de hører sikkert.

3

En kvinne med egen salong i et service-yrke - som uten sjenanse kobler en kvinne med hijab ,som spør om prisen for striping av hår , opp mot terrorisme og politisk islam - og der i gjennom forsvarer sin rett til å kjefte opp den hijabkledde kvinnen og jage henne ut fra salongen og helt inn i våre rettsaler.....

...Ja, en slik kvinne burde ikke forvente annet enn at en revygruppe kan haselere med henne og kalle henne nazi-frisør mens de gjør det.

For mens en revygruppe åpent står frem som satiriske , humoristiske underholdere som ikke driver med fremføring av fakta - så valgte denne frisøren både gjennom sine handlinger, i media og sosiale medier OG i rettsalen å forsvare sine handlinger i fullt alvor.

3
Nabo Det er et større spørsmål i denne saken, og det er: Hvilken vei går norsk revytradisjon etter denne saken, er det sånn at det blir stuerent å sparke nedover i hierarkiet heretter....

Det er et større spørsmål i denne saken, og det er: Hvilken vei går norsk revytradisjon etter denne saken, er det sånn at det blir stuerent å sparke nedover i hierarkiet heretter. En kan si mangt og mye om frisør Hodne, men et maktmenneske er hun neppe, og det er heller ingenting som tyder på at hun blir det i den nærmeste fremtid heller. Det er bare å velge seg ut noen som ikke har mulighet til å ta til motmæle å gjøre narr av den/de, hvem tør å være banebrytende å skrive noe skikkelig humoristisk og nedsettende om, la oss si Dissimilis? Du skjønner hvor jeg vil hen, uten at jeg må stave det videre. Allerede i det første innlegget mitt skrev jeg noe om å sparke sideveis eller oppover i maktstrukturen, når det gjelder revy. Løgnaslaget senker listen for hva og hvem som det kan harseleres med.

Du forsøker å late som dette er en tilfeldig frisør, og neglisjerer fullstendig:

1. Hva hun har prestert å skrive om muslimer og meningsmotstandere til flere tusen lesere nesten daglig. Ord og holdninger som er mye, mye verre enn "hårsår nazifrisør".

2. At hun har vært leder av SIAN Rogaland og fronperson for Pegida.

3. At hun er politiker i Demokratene.

4. Hun har stillt opp frivillig i en rekke intervjuer og debatter.

Hun er med andre en offentlig person. Akkurat som Max Hermansen og Hege Storhaug er det. Eller Gunnar Tjomlid og Jens Brun-Pedersen..

Du derimot forsøker å gjøre henne til en stakkarslig "nobody" som nærmest må beskyttes både mot seg selv og andre. Hadde jeg skrevet noen slikt, så kan jeg love at hennes tusen følgere hadde klikket i vinkel. Hun er en kjent person innenfor antimuslim-miljøet.

En annen ting er når de som støtter Hodne snakker om hvor fælt det er med denne mobbingen. Beklager, det står overhodet ikke til troende. Disse bryr seg ikke en døyt om det kastes ut langt verre beskrivelser - så lenge det rammer andre enn deres meningsfeller. Bare se hvordan de har behandlet denne unge jenta som ble kastet ut fra frisørsalongen, og under enhver omstendighet er en langt mindre offentlig person enn Hodne. Hele hennes historie har blitt brettet ut på titalls FB-sider, hennes bakgrunn som barnehjemsbarn, narkotikabruk, ingen kontakt med biologisk familie etc. Som om det hadde noe med saken å gjøre. Og ikke minst - alle de udokumenterte påstandene om planlagte provokasjoner hun stod bak, at hun oppfører seg som pornostjerne osv osv.

Torkelsen på sin side, er en offentlig person. Så Hodne og hennes støttespillere må gjerne fortsette som de stevner. De avslører bare seg selv nok en gang, og viser at dobbelmoralen tyter ut av ørene på dem. Torkelsen har vært i noen stormer før, og takler det helt greitt.

3
Corvus [sitat…] De politisk korrekte står i bresjen ser det ut til, men kommer nok fra begge sider av skalaen. Har ikke sett eller utarbeidet noen statistikk på det.

De politisk korrekte står i bresjen ser det ut til, men kommer nok fra begge sider av skalaen.

Min påstand er at høyreradikale nasjonalister har sluppet lett unna.

Det handler først og fremst om at det er under folks flest sin verdighet å legge seg på samme nivå. En annen ting er at man tvilsomt vil oppnå noe med det.

Se bare hva som skjedde etter 22.7.11. En nasjonalist på ytre høyre gjorde ord om til handling. Regjeringsbygget ble sprengt og ungdommer fra AUF ble skutt for fote. Nesten 70 mennesker skutt ned og drept, flere hundre skadet, noen for resten av livet, fysisk eller psykisk. Dette skjedde i Norge!

Hva var det som skapte vrede blant nasjonalistene? Jo, at ungdomslederen for AUF fikk dødsangst, men klarte å stikke av fra Behring Breivik. Det ble skrevet titusenvis av innlegg om hvilken kujon, feiging og dritt han var, og de brydde seg puck om hva deres meningsfelle hadde gjort - det var tydeligvis ikke interessant å diskutere. Pedersen burde straffes hardt, AUF nedlegges og Utøya stenges.

Dette hatet rettet seg altså mot en person, med nada stridserfaring og som hadde opplevd å mistet titalls nære venner og vært jaktet på. På nytt ble han jaktet etter - i flere år. Titusenvis av kommentarer på forum, Facebook, trusselbrev og nedrige kommentarer på gata.

Kanskje du også har deltatt i mobben?

Og nå skal den samme gjengen liksom forsøke å spille fromme og ta "kampen mot mobbing" pga av ordet "nazifrisør" ble brukt i en sangtekst på en revyscene i Stavanger?

3
aIseboy [sitat…] Nå var vel ikke temaet her om Torkelsen er en kjent person utenfor Rogaland - naturligvis er han det. Det som er relevant i sakens anledning er: Lages denne revyen for et...

Lages denne revyen for et rikspublikum eller er det først og fremst tilpasset et hjemmemarked i Sør-Rogaland?

At den er lokal i sin fremtoning er meget godt illustrert med at frisøren omtales som "fra Bryne". I Oslo har en vanskeligheter nok med å huske at Sandnes ikke er en del av Stavanger, i deres verden eksisterer nok ikke Bryne.

3
BornOnThe4thOfJuly Du må komme deg tilbake fra tidlig 1900-tallet. Rasisme betegnes i disse dager som diskriminering knyttet til både etnisk opprinnelse og i forhold til religiøs tilknytning. Dette h...

Rasisme uten rase blir ikke sant fordi om det blir gjentatt mange nok ganger. Nyrasisme er et nyord fra noe totalitært, for å fjerne mening fra språket og for å stoppe kritikk fra meningsmotstandere av deres propaganda og hjernevask av befolkningen.

3
Torotto [sitat…] Hitler tok utgangspunkt i Sosial Darwinismen og noe raseres overlegenhet. Ganske utbredt tanke både i USA og i Norge Sverige, på den tiden. Hitler ønsket seg kolonier, men...

I motsetning til Hitler som ønsket å utrydde alt annet enn den ariske rase. Så kan jo alle bli muslimer!

"Alle kan jo bli muslimer"

Du skriver som om å bli muslim er like uproblematisk som å stemme FRP i stedet for Høyre!

"Underkast deg deg islams totalitære ideologi, eller forbli et mindreverdig menneske til evig tid" fremstår ikke spesielt forlokkende for min del.

Selv om forutsetningen ikke er sammenlignbare, kan konsekvensene bli ganske så like. (tenk på IS som islam med frie tøyler).

3
BornOnThe4thOfJuly Jeg får opp 27300 treff på kjetter i google. Det er ikke spesielt mange treff så jeg holder fast på at dette ordet ikke er særlig mye å bruk. Pølsevev (som vel er en eldgammel (Jus...

Jeg får opp 27300 treff på kjetter i google.

Jeg bruker til tider ord som ikke får noen treff (helt sant). Stikk den, din fusentast!

Edit: Ordet får visst ett treff, fra en artikkel i Aftenposten, samt et knippe treff fra diverse kryssordjuksesider.

3
Metalman666 Hva mener du?

Fordi Hodne ikke bedriver kritikk av religionen islam.

Hun bedriver derimot hets mot muslimer.

Det er to vidt forskjellige ting. Hvis du likevel sliter med å se forskjellen, så kan jeg gi deg to eksempler:

Islamkritikk: "Islam har knapt utviklet seg siden 600-tallet, med den følge at kvinner blir kraftig diskriminert og minoriteter som homofile og lesbiske ikke tørr å stå frem offentlig med sin legning."

Hets av muslimer: Hun der muslimen Hadja Tajik i Arbeiderpartiet er en livsfarlig trojansk hest som vil innføre sharialover og diktatur i Norge!!"

3

En gammel narr

https://www.document.no/2018/01/16/en-gammel-narr/

Det var en gang en liten jødisk frisør. Han hadde en liten barbersalong i en fredelig gate og akkurat mange nok faste kunder og akkurat passelig nok å gjøre.

Men den jødiske frisøren var redd. I det siste hadde det kommet et nytt parti i landet hans. NSDAP. Frisøren likte ikke NSDAP. NSDAP imponerte mange med sine flotte uniformer og oppvisninger. Men den lille jødiske frisøren visste hva de stod for. Dette var folk som ønsket å kvitte seg med folk som ham. I dag vet vi alle at han hadde all grunn til å være redd. Men slik var det ikke på den tiden.

En dag kom det en offiser inn i salongen hans. En høy, flott mann i imponerende SS-uniform. Han så seg nysgjerrig rundt i den vesle salongen. Så sa han at han ville farge håret, og spurte, med sin mest innsmigrende stemme, om den vesle jødiske frisøren hadde en time ledig.

Den jødiske frisøren var redd. Men han var også modig. Jeg vil ikke ha kunder som deg i salongen min, sa han rett ut, jeg vil ikke ha folk med slik uniform i min salong! SS-offiseren måpte. Han ble overrasket over at noen våget å nekte ham noe. Han ble rasende, smelte med døren og gikk.

3
0gg0 [sitat…] Nettopp. Det er ingen grunn til det. Derfor blir dette forsvaret av islam så absurd. At de tar i bruk midler tatt ut av en tåkedott uten innhold. Det er når iveren blir så...

men samtidig er du litt vag og jeg sliter av og til å forstå helt hvor du står.

Hvis du ikke forstår hvor jeg står, er nok det fordi du ser ting for mye i svart/hvitt og er for opphengt i "Den som ikke er med meg,er mot meg."

Jeg mener at absolutt alt mellom himmel og jord fritt må kunne diskuteres, kritiseres, fordømmes, forbannes, velsignes og saliggjøres.

Ergo mener jeg at alle fritt må få si så mye dritt de vil om islam, Muhammed, Koranen, Allah, Gud, Jesus, Bibelen, Buddha, hinduismen, ateismen, soltilbedere, nazismen, kommunismen, fascismen, kapitalismen , sosialismen, sionismen,demokratiet AP, SV, FrP, KrF osv, osv. Og motsatt må alle fritt få skryte av alt dette.

Når radikale muslimer demonstrerer foran Stortinget og på Universitetsplassen og krever respekt for islam, mener jeg at de er i sin fulle rett til å demonstrere og kreve hva som helst så lenge de ikke bryter norsk lov.

Når SIAN og andre antiislamister demonstrerer mot islam, mener jeg de er i sin fulle rett til å demonstrere og kreve hva som helst så lenge de ikke bryter norsk lov.

Om muslimer bare vil spise halal og jøder bare vil spise kosher, mener jeg det er deres private sak som ingen andre trenger å bry seg med. Om norske slakterier ansetter en muslimsk slakter for å kunne produsere halalkjøtt, mener jeg det er noe som ingen andre trenger å bry seg med.

Om muslimske kvinner av egen fri vilje bruker hijab, er det deres private valg som ingen har noe med.

Om en barnehage forteller småunger om islam, mener jeg det er tull og tøv å snakke om hjernevask og religiøs indoktrinering.

Jeg har ingenting til over for Frp, men synes det er tull å sammenligne dem med nazister, og jeg synes det er tull å bruke Anders Behring Breivik mot FrP.

Jeg synes også det er tull å komme med Bulke Jens, at AP og SV er landsforrædere, at sosialistene og venstresiden vil slippe utallige muslimer inn i landet for å få flere velgere osv. osv.

Jeg synes alt slik er tull.

Så du kan si at jeg står i midten og ser idiotiet på begge sider. Det mener i alle fall jeg selv, så får andre mene hva de vil.

3

Bryne-frisør Merete Hodne krevde at revygruppen Løgnaslaget skulle fjerne bruken av ordet «nazi-frisør» i en sketsj, men fikk ikke medhold i sitt krav.

Jeg har ikke sett sketsjen, så forbehold, men det høres umiddelbart ikke særlig morsomt ut. Debattanter på VGD er godt kjent med begrepet "hitling" og Godwins lov!

På den andre siden er det OK at retten avviste kravet. Rettssystemet har da nok med å befatte seg med viktigere saker enn dårlige vitser.

Jeg ser forresten at den nå politisk korrekte kongepuddelen fra Stavanger dukket opp i fangelue. Hvorfor det - ville ikke en hijab være både mer passende for anledningen, og mer kledelig?

2
nostalgikern [sitat…] Kan vel hende det føles svært alvorlig for henne med tanke på familie osv. Hun har vel gjerne barn f.eks. Er det ikke mye fokus på såkalt hat-retorikk i dag da?...

Jau, jo, men for det første har denne klovnen (som er yrket hans) ikke injurierende kraft, for det andre er jeg tilhenger av at det skal være høyt under taket, og for det tredje risikerer hun å lage ris til sin egen bak (Streisand-effekten): Hadde hun ikke gått til sak, ville vel knapt noen ha hørt om dette, og de få som hadde det, hadde glemt det i morgen.

Men hvis dette fører til ren mobbing, slik som trådstarter antyder, kan jo saken stille seg annerledes, også rettslig går jeg ut fra.

2

Ville nok ikke kalt dama for nazi-frisør, heller en dame med en usedvanlig god klippeteknikk.

For hvordan i all verden klipper man en person som insisterer på å beholde hijaben på ?

Har hørt om bolleklipp, men hijabklipp ? :-) Da ville det vel bare blitt pannelugg og nesehårtrimming. Og hva med niqab-klipp ?

2
Trikkeren Nå kritiserer du Torkelsen for å bedrive mobbing. Klarer du på noen som helst måte å påstå at dette innlegget ditt, som jeg har sitert, er noe som helst annet enn mobbing? Men din...

Nå er det vel den forskjellen at jeg "mobber" ved å sende et impulsivt innlegg på et forum, mens Torkildsen står på en offentlig scene og framfører sin mobbing hver kveld.

Denne nazi-prefiksen kan vel nå etter dommen fritt bruke på folk, enten det er Torkilsen eller meg som gjør det. Det var Torkildsen som startet mobbinga og da er det greit å mobbe ham tilbalke

2

Lignende innlegg

Aktuelt silas Siste svar

Sabotasje av Nord Stream 1 og 2?

"Sjöfartsverket har advart fartøy som ligger i nærheten av ledningen om lekkasjen. Nord Stream AG sier de «aldri tidligere har sett» slike skader." "– Ødeleggelsene som skjedde i løpet av en dag på tr...
Bilde

Gassrørledningen Nord Stream 1 lekker både i svensk og dansk farvann

Sjöfartsverket har advart fartøy som ligger i nærheten av ledningen om lekkasjen. Nord Stream AG sier de «aldri tidligere har sett» slike skader.


Bilde e24.no
1
40 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Sabotasje på norske rør

Hvem vil det ramme? Hva skjer med fisken? Biden er den eneste som tjener på sabotasje. Russerne vender seg østover. Hva skjer om det blir atomkrig? Tjernobyl radioaktivt materiale kom over Norge i 1...
2
10 svar
Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Sånn blir det når en bonde skal styre . . . . .

Sånn blir det når en bonde skal styre både skatt og finans, han har neppe peiling / kunnskap om noen av delene. Bønder betaler jo ikke mye skatt, de får for det meste subsidier. Og kalkulatoren til Ve...
Bilde

Smalt til mot Vedum: – 26.000 nordmenn tapte sparepengene sine

Finansminister Trygve Slagsvold Vedum vil tredoble skatten for fiskerinæringen og hisser opp en hel næring.


Bilde www.msn.com
2
8 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Nordsjøen neste!

Lille Napoleon har øvelse i Østersjøen. De åpner en ny rørforbindelse fra Norge til Polen. Noen som tror at Russland ikke vil hevne seg i Nordsjøen når de får ødelagt sine rør i Østersjøen. Så send d...
2
22 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Art 5 burde vært aktivisert.

Om Danmark mener det er terror så skal art 5 aktiviseres. Det er Danmark som har tatt kontroll på sabotasje. Derfor kan vesten gå til atomkrig med bakgrunn i sabotasje på russisk gassrør. Heia Biden.
1
14 svar
Aktuelt vif_support Siste svar

Equinor

Igjen er det kommet forslag om å selge melkekua for kjøttvekta. Denne gang fra en fyr fra handelshøyskolen. Selvfølgelig under 'dekke' av det grønne skifte... https://www.aftenposten.no/meninger/kroni...
1
18 svar
Laster...