Nye VGD er lansert! Mer informasjon

https://www.nrk.no/norge/xl/gjenger-i-oslo\_-ungdom-har-pistoler-og-barn-selger-hasj-1.13412236

Vakkert hva..?

Vel, for å gjøre en laaang historie kort: Slik var det ikke før den ødeleggende innvandringen begynte...

Igjen et prakteksempel på at Norges befolkning burde hørt på Anders Lange og Carl I Hagens solide advarsler mot den hodeløse innvandringen, men sosialestimperiet har jo alltid gitt fullstendig blaffen i landet vårt, så nå sitter sikkert disse døgeniktene og jubler over sitt mesterverk av raseringen av landet vårt.. Fysj, for en gjeng..!

6
131 svar

131 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

dapre

Dette er jo så gammelt nytt, at det nesten er flaut av ARK (NRK) å i det hele tatt lage en reportasje om dette. Dette skulle de - som ansvarlige journalister - tatt opp for 10-20 år siden, ikke NÅ som det mere eller mindre er for sent.

Dette er ikke uredd, kritisk og nøytral journalistikk - det er bare irriterende etterpå-klok-journalistikk, der det gjelder å hente seg inn så fort det bare er mulig - for å kunne hevde at "vi var kritiske og opptatt av å fortelle om problemet".

Sannheten er jo at de fleste norske medier har vært tilnærmet fraværende og politisk korrekt tause om de ulempene (utfordringer...) en naiv og korttenkt innvandringspolitikk har ført til.

Det samme kan sies om Jan Bøhler. Hva i all verden er det han klager etter ? Det er jo hans parti som har vært en av pådriverne for den asylpolitikken som har ført til nåværende tilstander. Makan til frekkhet.

Han burde i det minste stått frem og sagt unnskyld for den snillistiske og naive innvandringspolitikken hans parti og kameratene på venstresiden har ført de siste 20 år de mere eller mindre har har sittet med makten, og samtidig stukket kjepper i hjulet for partier som faktisk har klart å se fremover, og advart mot det som ville komme.

Nei, vi får bare riste på hodet, kjenne på frustrasjonen, og henvise til det det gamle ordtaket;

Man høster som man sår.

15

Tempus

Et problem blir ikke erkjent før det er for sent å gjøre noe med det.

2

Ebbat

For å sitere F. Nansen:

"Den viktigste livsvisdom må vi oppdage med våre egne øyne."

1

tinnyme

Dette er jo så gammelt nytt, at det nesten er flaut av ARK (NRK) å i det hele tatt lage en reportasje om dette. Dette skulle de - som ansvarlige journalister - tatt opp for 10-20 år siden, ikke NÅ som det mere eller mindre er for sent

Det burde jo vært tatt opp for 30-40 år siden.

Det var jo tydelig helt fra starten av hvordan dette artet seg. Vi bodde ikke i Norge den gangen, men på Nørrebro i København og den skepsisen man fikk fra denne kulturberikelsen har ennå ikke sluppet taket.

Kommer nok ikke til å gjøre det i fortsettelsen heller. Ubegripelig at politikere i flere land har hatt og fremdeles har så lite forstand at man til slutt får "no go" soner i før så trivelige nordiske byer.

2

nostalgikern

Dette er jo så gammelt nytt, at det nesten er flaut av ARK (NRK) å i det hele tatt lage en reportasje om dette.

Første gang jeg hører om at det er ganske vanlig at 15-åringer i disse miljøene bærer skytevåpen iallfall. Samt at 11-åringer forhandler hasj i Oslo. Nytt for mange dette, tror nå jeg...

1

Speciale

Det er bare fordi folk er naive. Det ble bært skytevåpen blant ungdomsskoleelever for 20 år siden også, i Oslo. Den største forskjellen i dag, er at det slett ikke bare er i Oslo, hvor barn i slike miljøer har skytevåpen på seg. For 20 år siden, så hadde de stort sett bare ymse slagvåpen.

1

stabeis

Vennligst merk: Slik var det ikke før den ødeleggende innvandringen begynte..

Og for noen minutter siden hørte jeg Bøler uttale seg på tv'n at nå må det settes inn mere resurser og langt mere politi, altså langt mere politi mot den ødeleggende innvandringspolitikken som han selv har støttet i mange år. Den karen er ikke helt god..

1

12tribe

Første gang jeg hører om at det er ganske vanlig at 15-åringer i disse miljøene bærer skytevåpen iallfall. Samt at 11-åringer forhandler hasj i Oslo.

Dette er selvfølgelig ikke "ganske vanlig", hverken i Oslo eller andre steder i Norge. Det er helt håpløs sensasjons"journalistikk", Men selvfølgelig lett å kontrollere en skremt befolkning, og få den til å gå med på mer overvåkning og inndragning av selvfølgelige friheter og rettigheter. Oslo er fremdeles et av de aller tryggeste stedene man kan oppholde seg på planeten, og det er ingenting som tyder på at det vil forandre seg med det aller første.

1

andycap

Denne utviklingen er en godt varslet katastrofe og et konsekvens av en skjermet elites bevisste manipulering av opinion og folk. Mangel på enkel nøktern informasjon, hersketeknikker mot skeptikere(de er rasister alle som en) og en svært svak og partisk presse har gjort at noen få har kunnet bestemme politikk og praksis på området i alt for mange år. Dine nye landsmenn avskyr norsk kultur, tenkesett og hvitinger generelt. I tillegg er de i besittelse av en vilje til bruk av vold som ikke finnes i det feminiserte Norge, så her sliter vi. Nå forsøker gamle forkjempere for innvandring å framstå som rystet og de roper på politi. Utrolig hvor hyklersk det går an å være. Dette er dessverre bare begynnelsen.

6

DrSchwei

Meget god og grundig gjennomgang av Nettavisen her, en kilde som vanligvis får kritikk for å være høyrevridd...

http://erikstephansen.blogg.no/1489599908_nrk_med_egenprodusert_virkelighet.html

4

broren_til_noen

http://erikstephansen.blogg.no/1489599908\_nrk\_med\_egenprodusert\_virkelighet.html

Et meget godt og informativt blogginnlegg fra Stephansen som setter fingeren på alle de triksene og virkemidlene som Magnus og NRK brukte i denne reportasjen. Og som tidligere kollega av Anders Magnus veit Stephansen åpenbart veldig godt hva han snakker om.

Men du veit at alle disse vuvuzelaene her i tråden ikke leser det han skreiv når de kom til setninga:

"Først en advarsel: Dette kommer til å bli langt."

Det er jo mye bedre å sitte og degge for sine egne fantasier og annet hysterisk sjøloppdikta tøv enn å forholde seg til virkeligheten.

For min egen del kan jeg si at jeg bodde på Holmlia før jeg flytta ut av Oslo, og mine venner i byen bor stort sett på der fremdeles eller på Mortensrud. De kjenner seg ikke på en flekk igjen i Magnus sin reportasje.

Men hva veit vel de imot alle besserwisserne som aldri har satt sin fot i bydelene?

2

jakoline

Vel, for å gjøre en laaang historie kort: Slik var det ikke før den ødeleggende innvandringen begynte...

Det er sikkert nå de der kommer trekkende med at "det er verre i Chigago" eller noe sånt.

Og blir det som i Chigago ,så er vel da svaret: "Det er verre i Kongo "..

Og når vi har det som i Kongo ,så vil noen forsvare utviklingen med at "Det er verre i Syria"...

Slik blir spiralen ned mot helvete stadig undskyld ,og de vil alltid finne noen som har det ennå verre..

4

ehall

Patetisk å se sosialistene (og andre røde) stå frem i media og kreve mer politi og alt annet for å stoppe de kriminelle. Men de tror sikkert på det.

Det er kun en eneste måte å få stoppet utviklingen, i håp om at vi ikke får svenske tilstander om få år. Alle oppegående og opplyste skjønner veldig godt hva det er.

3

nadajan

Det er kun en eneste måte å få stoppet utviklingen, i håp om at vi ikke får svenske tilstander

Skaden er allerede gjort. Den vokser stadig med nye generasjoner.

2

ehall

Ja dessverre. Jeg tror valget i 2009 var vår siste mulighet til å rette opp den skakkjørte innvandringspolitikken, er nok for sent nå. Men vi kunne fått bremset utviklingen, problemet er at eliten har så stor makt at jeg vet ikke om vi noengang vil få mange nok politikere som skjønner hva som må til.

2

Lignende temaer

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...