Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Tyrkia hjelper Gert Wilder til å vinne valget !

Tyrkia som stat viser sitt sanne ansikt,folket viser også sitt sanne ansikt når de blir avbildet med samme tryne som islamister som herjer i midtøsten,;ansiktene deres er fordreid av hat mot TYskland og Nederland utenfor ambassadene deres.

http://1.vgc.no/drfront/images/2017/03/12/c=0,0,4571,2468;w=652;h=352;328645.jpg

3-4 millioner Tyrkere bare i Tyskland,og hundretusener i Nederland,hva gjør de i disse landene;de er jo ikke flyktninger,for de kom jo som gjestearbeidere;send dem hjem igjen,slik at de kan begynne å bygge opp sine egne land,så kan de hyle og skrike om islam der også !

Tyrkia har vendt seg mot Russland politisk,dette er farlig for Nato,for nå sier ryktene at Tyrkia og Russland er blitt perlevenner som om de var allierte med hverandre.

Tyrkia er ikke lenger natos nærmeste allierte mot problene i midtøsten,tyrkia må få klar beskjed fra Usa;slutter ikke dere å knytte dere seg opp mot Russland,så må dere levere fra dere alle F-16 flyene og annet nato materiell som Tyrkia har i sin besittelse;enten er dere med oss,eller så er dere mot oss-Tyrkia ser ut til å ha valgt det siste og har vendt seg mot Russland for å søke støtte der.

Putin danser nok balalaika; når han nå ser fruktene av sitt arbeide med å hisse opp Tyrkia mot nato land !

Tyrkiske borgere som demonstrerer mot at tyrkiske politikere ikke skal få drive valgkamp i Nederland og Tyskland,har med det gjort Gert Wilders til vinner av valget som snart er i gang i Nederland.

Folket i Nederland og Tyskland ser nå galskapen med islam, og derfor vinner Høyre kreftene frem i europa !

2
81 svar

81 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

Nabo

Nederland sett med øyne fra USA.

https://www.document.no/2017/03/14/dette-ender-ikke-godt/

Bildet: Nederlands politi konfronterer tyrkisk mobb utenfor konsulatet i Rotterdam natt til søndag 12. mars. Erdogan benytter seg av stormtropper som er aggressive på signal. Statsråder gjør fremstøt og spiller ofre. Det hele er et politisk teater for å tvinge Europa i kne. Foto: Yves Herman/Reuters/Scanpix.

Det er alltid nyttig å se Europa fra Amerikas kyster. Michael Walsh kom til Nederland for mange år siden, da det var et helt annet land. Da det var «chez nous», hjemme hos oss.

Migrantstrømmen har forandret Nederland, i likhet med alle andre vesteuropeiske land. Det er en invasjon.

Flyktninger lider, men det er ikke Europas oppgave å løse den muslimske verdens problemer. Det må de gjøre selv, skriver Walsh.

Den politiske korrekthet tvinger migrantene på oss, men vi kan ikke løse deres problemer. De tar med seg sin kultur og viser liten vilje til å legge den av seg.

3

jakoline

Den politiske korrekthet tvinger migrantene på oss, men vi kan ikke løse deres problemer. De tar med seg sin kultur og viser liten vilje til å legge den av seg.

Fordi nissen ofte følger med på lasset...

Ellers helt enig: noen ganger er det sundt å se på en situasjon fra avstand..

1

jakoline

Migrantstrømmen har forandret Nederland, i likhet med alle andre vesteuropeiske land. Det er en invasjon.

Flyktninger lider, men det er ikke Europas oppgave å løse den muslimske verdens problemer. Det må de gjøre selv, skriver Walsh.

Synes Slagvold her beskriver det godt:

at dette ikke lenger handler om "høyre eller venstre". Men kort og godt "globalisme eller nasjonalisme".

http://www.verdidebatt.no/innlegg/11679637-nasjonen-vs-globalismen

Skal venstresiden vinne frem her ,en venstreside der nærmest totalt har kollapset i Europa ,så må de innse dette ,slik Slagvold viser til.

Jeg er helt enig.

Det handler snart om "vinn eller forsvinn" for de sosialistiske partiene spesielt i Europa ,og etter min mening må de da tilbake til sine røtter: kampen for vanlige folk på gølvet.

Da er nasjonalstater det beste ,der kan gi folk trygghet. Ikke en jungel i globalismens navn ,der tilslutt bare de mest sterke og råeste vinner kappløpet.

1

Nabo

Det er kun nasjonalstaten som kan sikre landets statsborgere en viss rettighet i landet sitt, vern om egne grenser er en forutsetning for en stabil stat. Dette er ikke rakettforskning.

Derfor går ikke arbeidsfolk sine interesser i samme retning som de som vil ha fri flyt over åpne grenser. EØS og Schengen avtalene er ikke til hjelp for den vanlige arbeider i Norge, den presser prisen på arbeidskraft nedover, og inviterer flere om beinet til de samme jobbene.

At AP og LO nekter å ta til seg slike enkle fakta til seg er ganske så urovekkende, at de klarer å selge budskapet, sier litt om media sin vinkling av saken her i landet.

For kapitaleiere og karrierepolitikere er dette en velsignelse som er på kollisjonskurs med befolkningen, som politikerne skulle verne om.

I Europa der de sosialdemokratiske partiene har ofret arbeidernes interesser til fordel for innvandrernes interesser, der har partiene skrumpet til skygger av seg selv.

Wilders er et symptom, Brexit er et resultat, og Le Pen er fortsettelsen i Europa.

3

MacanT

Det positive med de siste dagenes hendelser er at spørsmålet om tyrkisk EU medlemskap nå kan legges dødt en gang for alle.

3

Mister_Bister

Det får vi virkelig håpe.

1

kansas00

Ikke spor av nå... Realitetene for å få gjennomført politikken din i et parlamentarisk demokrati er at du har flertall i nasjonalforsamlingen. Wilders er milevis unna det. Så lenge det ikke finnes partier som er på bølgelengde med hans parti her så blir dette bare våte drømmer. Gert Wilders kan neppe snu opp ned på noe som helst. Det er vel ca. 150 plasser i nasjonalforsamlingen... Wilders' PVV ligger vel an til å få 25-30 av disse.

Høyrekreftene i europa har generelt sett liten makt uansett hvor store de er. Bare se til frankrike, der de gjør brakvalg ved siste kommunevalg uten å ha noen særlig innflytelse.. Eller se til tyskland der de 2 største partiene sitter i en koalisjonsregjering og på den måten gjør alle andre partier verdiløse.. I england har man et topartisystem.. De eneste landene i europa som reelt sett får ført en innvandringskritisk politikk er de landene som ikke har noen særlig innvandring (polen, ungarn, tsjekkia osv).

2

nordfrost

Folket vil,når de ser tyrkernes reaksjon nå, bli på bølgelengde med Gert Wilder,;og i Tyskland vil folket også våkne opp,og forstå at flyktninger som dyrker islam er en fare for rikets sikkerhet.

De politiske partiene som bare vil mele sin egen kake og tror at folket ikke vil reise seg mot deres rabiate asyl og flyktninge politikk, vil få på pukkelen,for nå står deres barns fremtid på spill.

La valget avgjøre så får vi se. Minner også om at det snart er valg i Frankrike også,så her kan mye skje.

.Jeg tror at visst det nå kommer en hevn fra Erdogan og tyrkia mot Nederland,så kommer også hevnen fra det Nederlandske og Tyske folket ved nærmeste valg..

1

kansas00

Folket vil,når de ser tyrkernes reaksjon nå, bli på bølgelengde med Gert Wilder,;og i Tyskland vil folket også våkne opp

Siden du også nevner tyskland, så kan man vel for deres del tilføye at det innvandringskritiske partiet der (AfD) ikke er stort større enn det senterpartiet er her hjemme nå. ca. 11% i siste meningsmålingen. Ganske ubetydelig i et land der de 2 største partiene har for vane å danne regjeringer sammen.

Kampen for en strenger innvandringspolitikk er tapt i vest-europa.

1

Olekrlunde

Nå ser det ut som det er statsminister Ruttes og hans VVD som har tjent på det tyrkiske sinne, ikke Wilders og PVV.

1

Olekrlunde

Nå ser det mer ut som det er den nederlandske statsminister Rutte og hans parti VVD som har hatt fordel av Tyrkias raseri-anfall. Wilder og PVV ser ut til å gjøre det langt dårligere enn man hadde trodd.

Så spådommen fra trådstarteren kan vi si at ikke slo til.

1

Lignende temaer

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...