Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Nytt drap fra politi-ekstremistene

Nå har disse desperadoene drept igjen. Denne gangen en mann i 60 årene som de henrettet. Noe må gjøres veldig fort med denne etaten før de dreper enda flere.

https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/4qVkeR/mann-skutt-og-drept-under-politiaksjon

1
1k svar

994 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Kul_Djevel

Det har kommet gradvis. Svekkelse av rettssikkerheten, det har blitt mer overvåkning og innskrenking av personvernet osv osv.

Så vi ser konturene av politistaten allerede. Den har kommet gradvis og verre skal det bli, for det er noen ekstreme lovforslag som skal behandles snart som i enda større grad enn allerede vil være skadelig for ditt personvern og privatliv.

Du har ikke fulgt med i timen?

3

0gg0

Svekkelse av rettssikkerheten, det har blitt mer overvåkning og innskrenking av personvernet osv osv.

Hva har det med tråden å gjøre? Eller er det bare nok en avsporing fra deg?

1

Kul_Djevel

Hva har det med tråden å gjøre?

Vel, du stilte et spørsmål i tråden og jeg svarte på spørsmålet. Hvis trollet ikke tåler at folk svarer på spørsmål han stiller, så bør kanskje trollet la være å stille spørsmål da.

1

ehall

Mann angrep politiet med etsende syre, machete og motorsag. Politet skjøt mannen i selvforsvar, og media og folk klager på politiet. Fatter ikke hva som går av folk i dette landet noen ganger.

3

pfrog567

Det norske politiet kan nok kritiseres de også, men av og til så kan en situasjon eskalere og dette blir resultatet. Man kan jo bare se for seg hvis politiet ikke hadde gjort noe, og mannen hadde gått ut i nabolaget med matchen eller motorsaga og skadet noen, så hadde de fått kjeft da også..

Hadde dette vært i USA, kan man være sikker på at han hadde blitt skutt med en gang han veivet med macheten. Der er det ikke snakk om "kan du være så snill å legge fra deg macheten og slå av motorsaga, så vi kan snakke.."

1

Rhabagatz

Man kan jo bare se for seg hvis politiet ikke hadde gjort noe, og mannen hadde gått ut i nabolaget med matchen eller motorsaga og skadet noen, så hadde de fått kjeft da også..

Det er ingen som sier at man bare skulle latt vedkommende drepe uskyldige. Og han gikk ikke på noe rampage.

1

daniekr

Pårørende figurerte i kommentarfeltene i går og forklarte at mannen led av alvorlige psykiske lidelser herunder schizofreni og vrangforestillinger, sistnevnte innebar en panikkartet redsel for stat og politi som skulle "ta ham".

Når da politiet kommer for å gjøre nettopp det, så går det slik.

Spørsmålet er ikke hvorvidt politiet gjorde rett eller galt når situasjonen hadde eskalert til elektrosjokk og motorsag, men hvordan de håndterte saken fra starten.

3

Rhabagatz

Takk for mer info

1

Granca96

Foreslår at Pogba blir med politiet på jobb ei ukes tid, så han får sett det fra den siden også. Sikkert vært koselig å møte disse kjernekarene som politiet har med å gjøre til daglig...

2

NoDabForYou

Ingen tvil om at politiet her har gjort en enorm feilvurdering og håndtert situasjonen på en kritikkverdig måte. Nedskyting av folk som holder seg inne i sitt eget hus er et grovt overtramp.

2

Fago

Mannen var altså psykotisk, ikke tilregnelig, og heller ikke i stand til å ta vare på seg selv.

1

Solvgutt1

Slike skyter man?

1

Lignende temaer

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...