Nye VGD er lansert! Mer informasjon

USA må få vaksinen først

Trump latterliggjøres for å forsøke å kuppe Curevac, selskapet som er i ferd med å finne en vaksine mot Covid-19. Det er alt annet enn latterlig.

Trumps kamp mot corona-viruset har vært å stenge grenser mot deler av verden, men ikke Storbritannia da brexit på en eller annen måte har en virusstoppende effekt.Det er knapt påbegynt testing i landet med 330 millioner innbyggere. De rundt 60 millioner med kun basic helseforsikring blir forelagt svimlende regninger for test, for ikke å snakke om for eventuell behandling. Offentlig dekning av lønn ved fravær fra arbeid, er et fremmedord. Smittede har verken råd til å testes eller å holde seg hjemme.

Dette er en smittebombe som vil smelle tilbake på oss selv. Uansett hvor mye kontroll vi får på pandemien, vil den havne ut av kontroll for oss alle så snart den amerikanske bomben går av.

.Dette er et land med titalls millioner som er økonomisk i stand til å reise over hele verden, men uten evne til å begrense viruset innenfor sine egne grenser.Det er kun en ting som kan bremse pandemien i USA, og det er vaksine.Jeg sier derfor: La USA få vaksinen først!

I Europa har de fleste helsevesen for alle og mer eller mindre gode systemer som gjør det mulig å være borte fra jobb - også uten å være rik. Vi kan stå han av til amerikanerne er vaksinert.

1
23 svar

23 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

fargerik

Ja, det ville vært helt herlig dersom Trump fikk kloa i den eneste vaksinen i verden og bestemte hvem som ikke skal få.

2

camelrider

Ja, det ville vært helt herlig dersom Trump

Og det ville vært helt herlig ironisk om Trump skulle dø av et virus fra Kina som er oppkalt etter et meksikansk øl.

2

GreySerpent

Jeg håper på noe enda mer ydmykende. Gjerne direkte på TV, med hentesveisen flagrende i vinden og avføring og urin rennende. Det hadde vært passende.

2

fargerik

Like gøy som om ayathollaene i Iran fikk kloa i patentet på verdens eneste vaksine og bestemte at USA ikke skal få ;-)

1

perchri

Det skal visst være lykken å drukne i en tønne med øl...........uansett hva den heter.

1

politikk

Fargerik : slik du kan konspirere om at kina bevisst utviklet viruset men bare venter litt med vaksinen de har klar for og tjene mest mulig penger på den ?

i hele verden er det slik at de med nok og mest penger kan handle først før prisen på produktet synker i takt med fallende produksjonskostnader.

1

fargerik

Fargerik : slik du kan konspirere om at kina bevisst utviklet viruset men bare venter litt med vaksinen de har klar for og tjene mest mulig penger på den ?

Det har jeg aldri konspirert om. Ikke finn på eventyr. Jeg er fullstendig trygg på at det tyske firmaet gjør det de skal for alles beste i Tyskland og til det beste for alle i hele verden. Trump, derimot?

.....hmmmmmm...

1

Corvus

Dette er et land med titalls millioner som er økonomisk i stand til å reise over hele verden, men uten evne til å begrense viruset innenfor sine egne grenser

Er det ikke bare å stenge for innreise for amerikanere da?

1

politikk

Bacalao64 : kan godt være at alle i usa får vaksinen først.

alle de fattige i usa har nemlig mer penger til medisin enn de fattige i afrika og søramerika.

1

Bacalao64

alle de fattige i usa har nemlig mer penger til medisin enn de fattige i afrika og søramerika.

Det er helt rett, at helsevesen og medisiner ikke er lett tilgjengelig i fattige land, men det er heller ikke reiser. Få reiser imidlertid så mye som USA-ere.

1

kansas00

Trumps kamp mot corona-viruset har vært å stenge grenser mot deler av verden, men ikke Storbritannia da brexit på en eller annen måte har en virusstoppende effekt

Corona ble oppdaget i Italia 29.januar. I ca. 1.5 måned har europeiske ledere latt grensene sine stå åpne til tross for at ligger rett i nærheten. Billig poeng å angrep Trump for de tiltakene han gjør. Ikke noe verre enn de lederne man har i europa. Mellom usa og omverden er det 2 store hav. Internt i europa har det nå knapt vært grensekontroll innenfor det som schengen/eu.

1

Bacalao64

Dette er ikke et angrep på Trump. Så hårsår er det faktisk ikke mulig å være.

1

tinnyme

Nå har jo disse "down under" visstnok allerede funnet ut av det. I alle testresultater fikk de viruset til å forsvinne.

https://www.berlingske.dk/globalt/australske-forskere-har-maaske-fundet-kur-mod-coronavirus

1

Lignende temaer

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...