Nye VGD er lansert! Mer informasjon

I dagens nyhetsbilde presenterer gammelmedia stort sett idioti, de kan være som artikkelen resett tar for seg her fra vg, eller hvem som knullet hvem i en eller annen realityserie.

Tenkte det kunne være greit å belyse dette med å legge ut daglig fra resett, i alle fall de dagene i uken jeg er innom her.

Vi starter med dette :

Hans siste publikasjon er en slags håndbok som lister opp 40 måter for å bekjempe fascister (fight fascists). Her skriver han blant annet i pkt. 10:

«Etter å ha identifisert sentrale ytre høyre-fascister – særlig organisatorer og medlemmer med voldshistorikk – finn ut hvor de bor og lever. Ring sjefen deres og bruk press slik at fascisten får sparken. Varsle naboene med løpesedler, brev og dør-til-dør aksjoner. Be lokale forretninger om å nekte dem tjenester.»

4
214 kommentarer

Kommentarer

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Dr_Who

Ser at Marius Blomlie som har skrevet artikkelen er sjakkspiller, ranket som nummer 158 579 i verden. Aldri verden om jeg tror på ham! Hadde det enda vært Magnus Carlsen!

2

fruitman

Haha, bra det kommer noe humor en gang i blant her også. :)

1

MyWays

Aljazeera - The dark side of green energy

For alle som er kritisk til fremtidens utbygging av vindmøller og innførsel av el-drevne biler, busser, fly, og andre batteridrevne dippe-dutter.

Utvinning av sjeldne metaller er viktig for den videre veksten i økonomien, og er en bekymringsverdig side av "klimakappløpet" som i liten grad belyses. Denne dokumentaren fra Aljazeera anbefales om man ønsker litt mer innsikt i problemet.

Og nei, dette betyr ikke at vi bare kan se bort i fra klimaproblemene og andre utfordringer som berører miljø og natur.

2

Dr_Who

Der er forbløffende hvor lite høyrepopulister bryr seg om å underbygge sine påstander med kilder. For alt hva leseren vet kan det de skriver være en ren bløff.

Hvis kilden er oppgitt kan man sjekke om opplysningene er korrekt gjengitt, og man kan også vurdere om det er en troverdig kilde.

2

jonas

Der er forbløffende hvor lite høyrepopulister bryr seg om å underbygge sine påstander med kilder. For alt hva leseren vet kan det de skriver være en ren bløff.

Som sagt før - kildekritikk bruker man bare når man er uenig.

Dagens Resett er nå den lille søte her. Her har de ikke engang tatt seg bryet med å skrive en sak. Bare en meget ledende overskrift, lime inn en twittervideo og la kommentarfeltet gjøre resten.

1

MyWays

Dagens Resett er nå den lille søte her.

Haha.. Herregud. Er det mulig?!?

1

Dr_Who

Jonas: "Kildekritikk bruker man bare når man er uenig".

Det er mulig at du med "man" mener "jeg", og det er i så fall en saksopplysning, som man ikke kan argumentere mot.

Men ellers er det jo en meningsløs påstand. Verken i den offentige debatten eller i akademia kan man komme med faktapåstander uten å vise til kilder, hvis man vil bli tatt seriøst.

1

Leifenleif

Hei Mrsa2.

Sitat: No vise det jo seg at Trump brukar embete til å gjere familien sin rikare. Han pøser pengar inn i sine bedrifter.

Leif_8: Ja, du har nok rett her tror jeg. Er svært uunngåelig dette, burde hvert juridisk forfulgt.... Er faktisk vanlig at politiske ledere "skummer fløten"/posisjonen for egen vinning. Fks snakkes det ofte om politikeres grunnlønn på stortinget, mindere om styre og møte honorar, reise godtgjørelser osv...For ikke å snakke om "inside information" om kommende regler og forordninger/investeringsplaner....

Tenker du at Trump er "bad" men Erna er "ok" siden det var Sindre Solberg, som investerte i 18 bomselskaper i god tid før "Nei til bompenger" bevegelsen/partiet kom?

Leif_8: Hva jeg mente med ditt siterte: " Trump er allerede formuende, og således ikke "kjøpbar" er at Trump( I motsetning til fks S.Jensen) ikke ville dratt og latt seg dupere i Bilderberger/Wto/Fn/Eu/Oecd/Nato osv. Trump er "All America". " Shaddy contracts" duperer ikke Trump, er noe Annet med ruslebiffa på røverbakken.

Sitat: det at han hyrer familiemedlemer inn i adminsitrasjonen er brot på amerikansk lov.

Leif_8: Ok. Usa's interne lover og regler vet og bryr jeg meg lite om. Noe rettsak på gang/Link, Mrsa2?

Mvhleif, Gud er God

2

Mrsa2

Tenker du at Trump er "bad" men Erna er "ok" siden det var Sindre Solberg, som investerte i 18 bomselskaper i god tid før "Nei til bompenger" bevegelsen/partiet kom?

Erna har ikkje ansatt heile familien sin i adminstrasjonen sin.

1

Dr_Who

Nei, men jeg gjør narr av høyrepopulister som mener at de er bedre mennesker enn en hvilken som helst muslim.

Og jeg gjør narr av folk som mener at kristne er bedre mennesker enn muslimer.

Samt av muslimer som mener at de som gruppe er bedre mennesker enn kristne.

2

Lignende temaer

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...