Nye VGD er lansert! Mer informasjon

På nitti-tallet ble Sverre M. Fjelstad beskyldt for å ta bilder av bjørn i fangenskap og fremstille dem som egne bilder av ville dyr. Før det var hans autoritet og autensitet, ubestridd.

Sverre M. Fjelstad er Oslo-markas diplomat. Han er dyrelivet i østlandets skogers talsmann. Det har han vært fra 50-tallet og frem til i dag, uforandret.

Halvt amerikansk via sin Ontario(?)-fødte lege-mor. Få kvinner i hennes generasjon, ca 1900-talls, studerte medisin. Sin småbruker-sønn-far som ble eiendomsmegler. Å gå fra småbruker til eiendomsmegler, betyr at du går fra å være usynlig til å bli aktivt hatet. Eiendomsmeglere var utbyttere!

Hvis ingen andre melder seg på og skriver biografien om dette geniet, gjør jeg det. Snakk om lettjente penger!

1
24 svar

Zpiff

En får vel i sakens anledning "ta en Vidar Kvalshaug", og posere med boka på gravstøtta til Sverre Martin Fjelstad. Det kan(?) være greit å vente med å gjøre dette til gravfølget har forsvunnet, eventuelt så kan man forsøke å få boka med inn i minnetalen fra presten, og der fortelle om hvor gode kamerater forfatter og Sverre var (via "dyrelivet i marka" -selvsagt).

1

serk

En får vel i sakens anledning "ta en Vidar Kvalshaug", og posere med boka på gravstøtta til Sverre Martin Fjelstad.

Zpiff: Jeg kjenner Vidar Kvalshaug personlig(og tok umiddelbart avstand, og kan derfor ikke kalle ham "venn").

At en respektert vg-journalist valgte Kvalshaug som en evig livsledsager(giftet seg med ham), fremkalte hoderysting hos meg. Bare avstanden i IQ må ha vært monumental: Den analytiske og nøyaktige journalisten mot den ordfjåge og oppmerksomhetskåte Kvalshaug.

Og tro meg: Å sammenligne Sverre Fjeldstad med Kvalshaug eller Behn, er som å sammenligne Jesus med Hitler.

1

DYtech

En får vel i sakens anledning "ta en Vidar Kvalshaug", og posere med boka på gravstøtta til Sverre Martin Fjelstad.

Han er ikke dau....

1

Zpiff

Sant nok, men den dagen kommer for oss alle, noen nærmere enn andre. Og i den sammenhengen, så ligger det nok i visse "kjendis-tilfeller" enkelte gribber klare til innflygning og landing på gravstøtta...

1

Lignende temaer

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...