Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Twitter sensurer viktig artikkel og påvirker valg

New York Post hadde en ganske oppsiktsvekkende artikkel om Hunter Biden, der de angiveldig hadde fått tak i laptoppen hans, og diverse korrupsjon ble avslørt. Nå er denne artikkelen blitt sensurert av Twitter. Reglene som sensureringen ble begunnet med ble endret 3 timer før artikkel ble sensurert.

Republikanere er rasende, og Twitter sjefen må møte opp til høring.. Artikkelen kunne potensielt vært skadelig for demokratene før valget. ..

Jeg ser Aftenposten har skrevet om dette i sin leder, der de advarer Twitter mot å sensurere jorunalister og etablerte medier;

"Én ting er å merke eller blokkere falske nyheter og farlig, villedende informasjon, som at Hillary Clinton spiser babyer eller at en bør drikke klor for å unngå koronasmitte. New York Post-saken sorterer ikke i den kategorien. Dersom en redaksjon i en avis, radio- eller fjernsynskanal publiserer en artikkel, bør terskelen være ekstremt høy for å fjerne innholdet eller legge andre restriksjoner på det. Høyere enn dette.

Saken har imidlertid en viss underholdningsverdi. I dag er president Trump en høy og mørk beskytter av en fri og uavhengig presse"

Jeg deler ikke Aftenpostens humoristiske vinkling, ettersom jeg synes dette er skremmende. Demokratene vil nok vinne valget, og siden de har tjent på dette i denne omgang, så vil ingen reell endring skje av den sensurering som nå også går mot avslørende jornalistikk.

4
35 kommentarer
Trådvisning
Hele diskusjonen

Morra-DI-2

Nå tetter det seg til. Jeg ser FBI bekrefter at de har en hvitvaskings-sak som de etterforsker mot Hunter Biden.

Så vi har denne Bobulinski, en tidligere foretningspartner til Hunter Biden som har stått fram og forteller om diverse lyssky virksomheter, og som dessuten avslører at Joe Biden lyver om at han ikke kjente til virksomheten til sønnen. Dette i et innslag på Fox news - som varte en time- med 7,6 millioner amerikanske tv-tittere, som visstnok skal være et stort publikum.

Lurer på hvor de har gjemt Hunter Biden? -han er det vel ingen som har sett på lenge.

Det er jo noe rart her som selvsagt skulle vært kartlagt lenge før valget. Her er det ting som har blitt forsøkt dysset ned, som uten tvil alle har kjent til. Det er jo sikkert en fordel at alle amerikanere kjenner til dette, slik at Kina og andre iallefall ikke kan presse Biden til innflytelse ved å ha skumle hemmligheter på lager. DET kunne jo utgjort en sikkerhetsrisiko.

1

Lignende temaer

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...