Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Linda knekte orgasmekoden

Kan noen hjelpe? Denne saken, fra Dagbladet, der det er bilde av en rødhåret kvinne som tydeligvis heter Linda, er bak betalingsmur. Det er utfordrende å konkludere basert på bare et bilde, men det ser ut som at hun er seksuelt tilfredsstilt. Det må hun da være, dersom hun har knekt orgasmekoden. Jeg får dessverre ikke lest saken, men kan noen avklare om dette gjelder for bare kvinner, eller menn også? Jeg syns det er helt på trynet at en så viktig sak ikke er tilgjengelig for offentligheten i disse tider der flere folk enn før sliter økonomisk. Men, det er heldigvis ikke helt bekmørkt. Jeg fikk tross alt lest saken om at Sharon Stone fikk sjokk etter brystoperasjonen hennes (som angivelig førte til at titsa passet bedre til hoftene), at Katarina Flatland vil ha “masse barn”, at Zooey Deschanel har fått ny sveis og Tobias Santelmann som sier han er en “vanlig, kjedelig type” (Dagbladet følger saken).

Heldigvis finnes det faktisk enda flere lyspunkter. I VG koste jeg meg godt med artikkelen om Frida som bruker 13 timer om dagen på snapchat mens jeg gulpet ned morgenkaffen, siden denne ikke var bak betalingsmur. Det er tydelig at VG er flinkere til å prioritere de viktigste sakene. I tillegg fikk jeg stimulert intellektet mitt skikkelig med saken “Nike saksøker satan-sko”, “Frekke bilder etter fotobråk”, “Triana om morsrollen” og ei blondine som klipte sitt eget hår. Vel og bra, og etter denne runden med åndelig påfyll kunne dagen omsider starte.

Aftenposten, Dagsavisen og Klassekampen, som utrolig nok oppfattes av mange som langt mer “seriøse” enn de to overnevnte avisene, har jeg sluttet å lese for lengst. De dekker bare ting ingen bryr seg om, kjedelige ting og som iallefall ikke påvirker meg. Det blir jeg bare oppgitt av egentlig. Og litt sint.

Jeg vil ikke avspore helt, og jeg håper fortsatt at noen kan dele hvordan Linda knekte orgasmekoden for meg. Selv om det finnes et knippe slike saker i media, er det på langt nær nok. Det er rett og slett for mye kjedelige greier igjen fortsatt. Jeg syns at det må vies mer spalteplass til de unges interesser, det er jo de som er fremtiden og de gamle vet ikke hva som er in. Det er nok på tide å øke pressestøtten til de som fokuserer på det viktigste, som mote og sex og sånt, så kan man i stedet kutte til de som bare skriver om gamle hvite menn og de trøtte trynene deres. Det ødelegger jo hele humøret. Jeg vet jo fillern ikke hva alle deltakerne på Ex on the Beach heter engang. Det kunne jeg kanskje gjort om media hadde gjort jobben sin ordentlig.

27
25 svar

25 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

CryniX

Jeg vet jo fillern ikke hva alle deltakerne på Ex on the Beach heter engang. Det kunne jeg kanskje gjort om media hadde gjort jobben sin ordentlig.

Dette er den største skammen her. Media må virkelig ta kritikk!

2

GARDSDATTRA

Jeg scrolla også over Dagbladet mens jeg drakk morgenkaffen, men jeg fant ingenting av interesse. Godt at du i det minste fant noe som fenget deg så mye at du bare måtte opprette en tråd her.

Ellers prøver alle aviser både på papir og nett å fenge lesere med ulike interesser.

2

SlimWhitman

Ellers prøver alle aviser både på papir og nett å fenge lesere med ulike interesser.

Ja, og det er sikkert helt problemfritt for folk som deg. Det "frie markedet" forpester en så viktig institusjon som media, den fjerde statsmakten, at de blir transformert til noe som forteller oss det vi har lyst til å høre samtidig som de aldri forteller oss det vi faktisk må vite.

5

Romlingane

Du kunne jo begynne å betale for å lese Aftenposten, Dagsavisen og Klassekampen igjen. :)

1

IIHJ

I Norge er vi relativt heldige som har NRK som et godt nyhetsalternativ. De trenger ikke slike tullesaker for å spe på inntektene sine. Internasjonalt har vi BBC som er i samme situasjon. De står i skarp kontrast til den beryktede sladderpressen i UK med aviser som the Sun som det verste eksempelet jeg kommer på. Det er jo synd at norske aviser nærmer seg sistnevntes standard.

1

jonas

de gamle vet ikke hva som er in.

De gamle lurer vel mest på hele navnet til denne Linda så de kan søke henne opp på facebook og sende slibrige meldinger. Men det må hun bare finne seg i siden hun er i avisa.

2

fargerik

De gamle

Som representant for de gamle kan jeg røpe at mange av oss ikke er spesielt interessert i slike clickbaits.

Må dog innrømme at det var anderledes før. I ungdommens villskapens tid.

Før det ble internett, nettaviser og mobiltelefoner fant vi ut av det in natura.

1

Speciale

Før det ble internett, nettaviser og mobiltelefoner fant vi ut av det in natura.

Nuvel, det var da mange av dere som fant ut av det via ulovlige tyske magasiner, via kontaktannonser hvor dere søkte alt fra noen til å være med på knulleuker i Israel til noen til å ta dere i kaviarstjerna og til slutt må vi heller ikke glemme spørretjenster i diverse ukeblader, hvor dere lurte på hvordan dere kunne få tak i strap-on.

2

SlimWhitman

Dagbladet fornekter seg ikke. I dag finner jeg sakene "Charlottes liv med ekstrem hårvekst" og "Anette (29): Bedre sexliv etter operasjon" bak betalingsmur.

Det er så frekt at jeg ikke finner ord. Dette skal liksom være en avis trykt forankret på venstresiden, og allikevel driter de i slike som meg og gjemmer de viktigste sakene, og med det ikke tar hensyn til at jeg ikke har råd til å kjøpe pluss abonnement. Er det noen som har lyst til å klippe og lime disse sakene inn i tråden?

1

Zanick

Denne tråden skjønte jeg ingenting av.

1

Lignende temaer

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...