Nye VGD er lansert! Mer informasjon

NRK - Truer med debatt-boikott

Truer med debatt-boikott: – Vil ikke diskutere med høyreekstreme AUF, Rød Ungdom og Sosialistisk Ungdom truer med boikott av skoledebatter dersom Alliansen som beskyldes for rasisme får være med

Igjen er AUF inne på en farlig sti. De vil ikke lenger diskutere med folk som har andre meninger enn seg selv. Det rare her er at de står sammen med bolsjevikene i denne saken??? (SV veit man jo aldri hvor man har...)

Vi så det på debatten på Dax18 med Lippestad etter denne artikkelen hvor de etterlyste mer debatt, men, det skjulte budskapet er at knebling og munnkurv på meningsmotstandere er veien å gå (Som i land der bolsjene har makten...) Er AP på vei tilbake til sine gamle slagsbrødre som i 1920 årene?

3
168 kommentarer

BornOnThe4thOfJuly

Vel her er du igjen på villspor. Partiet kan være så lite det bare vil. Det avgjørende er om arrangøren inviterer dem. Og selvsagt om arrangøren får noen andre til å gidde å debattere med dem.

Skolen står helt fritt til å selv bestemme hvem de vil invitere, uavhengig av størrelsen, og de inviterte står helt fritt til å la være å komme.

Greit nok at du mener at skolen skal gjøre det eller det. Spørsmålet er om du respekterer at det er skolen selv som bestemmer. Også bestemmer noe annet enn du og jeg mener de burde ha gjort?

Det er nemlig der kjernen i dette ligger. Respekten for at andre kan velge fritt hva de vil gjøre. kanskje til og med velge fritt noe helt annet enn det du og jeg mener de burde ha gjort.

1

Jhinx

Greit nok at du mener at skolen skal gjøre det eller det. Spørsmålet er om du respekterer at det er skolen selv som bestemmer.

Klart skolen bestemmer. Selv om jeg personlig er uenig på enkelte valg. Men igjen vil jeg påpeke at det ville vært trist om en rektor hadde fks valg å ikke invitere SP og Høyre fordi han ikke likte de partiene.

Er det å være på villspor å mener det? Jaja, da får du mene jeg er på villspor da.

1

BornOnThe4thOfJuly

Først og fremst trist for rektor.

Skulle en rektor gjøre noe slik så vil ha få merke den litt mindre hyggelige delen av ytringsfriheten. Den delen der store deler av befolkningen kommer med mishagsytringer mot han selv.

Så vil nok rektor ganske fort innse at det ikke var spesielt lurt av han og ombestemme seg der.

1

Rhabagatz

Problemet her er at SP og Høyre er store partier med representasjon på Stortinget.

Alliansen er et mikroparti som fikk 3300 stemmer på landsbasis siste stortingsvalg, og kommer langt bak i køen blant mikropartiene.

Skulle man invitert Alliansen, måtte man, for likebehandlingens skyld, nesten også invitere Tjen Folket og Muslimsk Samlingsparti, for å nevne noen.

1

Lignende temaer

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...