Nye VGD er lansert! Mer informasjon

NRK - Truer med debatt-boikott

Truer med debatt-boikott: – Vil ikke diskutere med høyreekstreme AUF, Rød Ungdom og Sosialistisk Ungdom truer med boikott av skoledebatter dersom Alliansen som beskyldes for rasisme får være med

Igjen er AUF inne på en farlig sti. De vil ikke lenger diskutere med folk som har andre meninger enn seg selv. Det rare her er at de står sammen med bolsjevikene i denne saken??? (SV veit man jo aldri hvor man har...)

Vi så det på debatten på Dax18 med Lippestad etter denne artikkelen hvor de etterlyste mer debatt, men, det skjulte budskapet er at knebling og munnkurv på meningsmotstandere er veien å gå (Som i land der bolsjene har makten...) Er AP på vei tilbake til sine gamle slagsbrødre som i 1920 årene?

3
168 kommentarer

Jhinx

Etter å ha slått opp alliansen på wikipedia, så leser jeg dette;

Partiet karakteriseres av at det dels har kun én tillitsvalgt, Lysglimt Johansen, og dels ikke har medlemmer. Mest sentralt er at partiet ikke har partiprogram, isteden er alle kandidatene fristilt hver for seg og svarer ikke for andre enn seg selv.

Ikke har de et partiprogram, og enhver kandidat svarer kun for seg selv. Dette kunne butt på litt problemer under skoledebatter.

Viktig at vi serverer ungdommen ryddig og korrekt innføring i politikken. Da synes jeg enmannsparti og lignende som det snakkes om her, ikke burde få innpass på en så viktig arena.

Enmannsparti må vokse seg større og helst ha et partiprogram før de bør bli invitert til skoler. MDG er et eksempel på et parti som har tatt den lange veien, men klart det.

1

Lignende temaer

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...