Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Ikke nok med at NAV i sitt vedstaksbrev kommer med gode grilltips, også driken bekymrer de seg for - vedkommende kan drikke saft, for det er kladt vann i springen...

https://www.nrk.no/norge/vedtaksbrev-fra-nav-er-ekte-_-ba-soker-lane-grill-og-penger-1.15536012

Selvsagt ikke noe galt i å være påholden med å gi penger til person med fast inntekt, trygd i dette tilfeller, men man kan kanksje prøve å være noe mindre ufrivillig komisk i utredningen.

2
85 kommentarer

pfrog567

Skjønner ikke hvordan den ene brukeren av Nav fikk gjennom sin sak helt til media, for vi vet om flere rare Nav svar pr. Brev så folk har det skriftlig. Ikke medhold på klager heller de. Hvordan greide Nav brukeren å bli hørt????

Beklagelsen Nav gir på tv er kvalmende når man tenker på de andre som aldri fikk rasjonelle svar på sine saker.

Mannen fikk igjen strømmen i dag :) Men som du sier, hva med alle andre som er i samme situasjon og ikke får medias oppmerksomhet? Kanskje ikke rart det er mye selvmord her i landet, når folk som har betalt flere hundretusenkroner i skatt ikke får hjelpa de trenger hvis de skulle havne utpå. Det kan skje hvem som helst.

1

juppi

Mannen fikk igjen strømmen og bra og se, men hadde han fått det uten å starte all oppstyret? Han var ikke redd for å stå frem, ikke alle klarer det heller. Jeg blir kvalm.

Om en stakkar nav bruker etter andres mening ikke har "fortjent" hjelp så står det i loven at folk skal få hjelp. Ser at så mange dømmer og mener brukere er dumme? Saksbehandlere også tror jeg dømmer ut fra janteloven? :))))) De klarer kanskje ikke forholde seg til alle brukere saklig?

Jeg lurer også på hvordan det står til med Inkasso i Norge nå ifb.Med pandemien. Tror det er ille?

1

GARDSDATTRA

Mannen fikk igjen strømmen i dag :

Hvis dette er riktig er det kjempebra. Hvordan fikk du rede på dette? Jeg fant ingenting på VG eller NRK?

1

Justice 96

1

pfrog567

Der hadde du fått svar ja :)

1

Lignende temaer

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...