Aktuelt

VivaLV

Manshaus-dokumentaren

Drep søsteren din og forsøk å begå en stor terrorhandling.

Bli belønnet med "reklametid" i dokumentar fra NRK.

Selvsagt er det akkurat dette disse terroristene ønsker. Oppmerksomhet.

1
9 svar

Og synes synd på han å.

Men hadde jeg tatt bussen hjem når en person var i livsfare så hadde jeg ikke fått kongens fortjeneste medalje for tapper dåd. Det er forskjell på folk...

???

2

Kjempegod reklame for Manshaus ja, tøffe terroristen som fikk juling av en bestefar i pysj.

1

Egentlig så skal vi være glade for at han var en svekling som ble banket opp av bestefar i pysj. Det reddet mange menneskeliv.

1
TollefTruls Egentlig så skal vi være glade for at han var en svekling som ble banket opp av bestefar i pysj. Det reddet mange menneskeliv.

Egentlig så skal vi være glade for at han var en svekling som ble banket opp av bestefar i pysj.

Helt klart.

Jeg så bare halvparten av dokumentaren. Syntes den var veldig rotete, mye hopping mellom barndommen hans, selve angrepet, etterdønninga og sånt. Aftenposten har nylig lagd en podcast-serie om Manshaus, den synes jeg var mye ryddigere.

1

Så hele dokumentaren. Meget bra. Fikk innblikk i hendelsesforløp, folkene i moskèen, stemor, datterens venninner, Manhaus`s venner, læstadianerne, folkehøyskolen, steinerskolen osv. Selvfølgelig trist at ett i utgangspunktet sympatisk menneske kan bli så ond.. Dokumentaren tegner ett bide av en søkende og forvirret sjel som hadde vært homofil, EMO, gamer og til slutt endte opp med å bli korsfarer for den vestlige sivilisasjonen, mener han. Ble som sagt overrumplet av bestefar i pusj, som holdt den 55 år yngre korsfareren i bakken i 30 minutter.

1

Man er temmelig spesiell dersom man ser på denne dokumentaren som reklame for terroristen.

2

Så hele i går. Det var veldig bra. Første del var særlig sterk. Ambulansen som ble kjørt opp til huset der søsteren ble drept var ikke ment for å hente avdøde, men for å ta hånd om moren....

Det mest overraskende og sjokkerende var at Manshaus selv ble interjvuet. Har ikke sett det omtalt noe sted at de faktisk intervjuet ham. Prinsipielt interessant når samtidig norske medier har vært entydige på at de ikke vil intervjue Breivik.

Han framstod i mine øyne som ekstremt "veslevoksen". Påtatt kul når han stoppet intervjueren med en håndbevegelse når han spurte om søsteren og barndommen... Hadde ikke hendelsene og situasjonen vært så tragisk, vil jeg si at den nazi-sveisen virket litt komisk..

1
Laster...