Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Grunt vann / Stupeulykke

https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/zgWzB4/ble-lam-etter-stupeulykke-krever-bedre-skilting

står det på et lite skilt , men det er visst ikke nok , det skal stå tydelige skilt om at her er det grunt vann.

Selvsagt tragisk med ulykker , men å skylde på kommunen for at det ikke er skiltet bedre ? Står det ikke noe skilt så er det da bare å stupe uti ?

Du så mye jeg har stupt og fra ganske bra høyde , men vi har da alltid sjekket før vi hopper. Ser en ikke bunnen fordi vannet rett og slett ikke er klart nok , så må en hoppe uti , dykke litt rundt for å se at alt er klart.. Jeg hadde da aldri turt å stupe uti noe vann uten å være sikkert på at det er greit.

Som sagt , tragisk ulykke , men når en liker å stupe så må en virkelig selv sjekke opp først , eller hva syns dere ? Skal kommunen skilte overalt at her er det greit å stupe , men hvor langt ned mener en da det er greit å stupe ?

5
57 kommentarer

Kommentarer

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

_roffe_

Kanskje bruke tid og krefter på egen trening fremfor å klage på "dårlig skilting"...

Kommunen kan ALDRI og vil ALDRI innrømme at det kunne vært skiltet bedre, da åpner det for søksmål i ettertid..

Bruk den tragiske stupeulykken til å opplyse om at folk må sjekke forholdene FØR man hopper uti vannet..

Egentlig så er det utrolig frekt av fyren å klage på samfunnet at han skadet seg..

Han burde være takknemlig for at han mottok den helsehjelpen og opptreningen i ettertid.. Som han slapp å betale for selv.. Det er det alle oss andre som gjør..

3

_roffe_

At "stuperen" skylder på alle andre (samfunnet) for den tragiske stupeulykken bare viser at hjernen hans i utgangspunktet styrte stort sett kun motoriske funksjoner for resten av kroppen mens logikk og vurderingsevne er fraværende..

Å dumme seg ut pga stupingen, er en ting, men å dumme seg ut rett etterpå enda en gang, ved å skylde på alle andre for ulykken.. Herregud..

2

Brezjnev

Njæh.

At han prøver å rasjonalisere at det er noen andre enn ham selv som har ødelagt livet sitt er da ikke så vanskelig å skjønne. Det er høyst menneskelig, i hvert fall så tett etter ulykken.

Det er også samtidig noe ytterst rasjonelt ved å forsøke å skape en opinion som mener at Oslo kommune har ansvaret: Oslo kommune har veldig mye penger.

2

fargerik

OK. Jeg er overbevist. Folk må bruke hue og sjekke forholdene før de stuper. Det funker forøvrig greit der jeg har vokst opp.....ute ved havet hvor det er svaberg. Man stuper ikke bare ut hvor som helst.

2

peraleks

Enig.

Det er jo blant annet bygget inn en del stiger langs kantene på disse nye punktene langs Bjørvika der, ut i fra det jeg har sett så langt så klatrer folk ned disse stigene og ut i vannet. Ved siden av hver av disse stigene skal det være klare skilt i hvitt som illustrerer klart og tydelig at man ikke stuper her.

Det er selvfølgelig fristende å legge skylden på Oslo kommune, men i dette tilfellet mener jeg at vedkommende selv har gjort altfor lite for å forsikre seg selv om at han faktisk kan stupe her.

1

Arrcab

Som sagt , tragisk ulykke , men når en liker å stupe så må en virkelig selv sjekke opp først , eller hva syns dere ? Skal kommunen skilte overalt at her er det greit å stupe , men hvor langt ned mener en da det er greit å stupe ?

Jeg er enig med dem, som mener at det er opp til en selv å vurdere, eller undersøke om det er trygt å stupe. Skilting kan virke mot sin hensikt også, hva med alle de stedene det ikke blir skiltet, eller tullinger som utfordrer skilting mer eller mindre påvirket. Noen stuper på en måte som krever relativt stor dybde, osv. Det er en tendens til at myndighetene skal dulle med oss fra vugge til grav, og erstatninger for alt mulig, er den største vekstnæring for tiden.

2

Teodora

Verden er vel ikke komplett før det står skilt merket FARE eller ADVARSEL hvor enn man går, enkeltindividet skal fritas alt ansvar og evne til kritisk tenkning. Husker jeg hadde samtaler om dette med min far som barn.

2

Lignende temaer

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...